Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Fantaazi

Aklımda bazı teoriler var. Bence Jack in babası daha önce adada bulunmuştu. Bunlardan önce adada yaşayan nesildendi. Jacob un olması gereken yerde Jack in babası vardı kulübede. Locke onunla konuştu. Demekki o da şu anki John Locke un yaptığı görevin aynısını yapmış olabilir. Çünkü babası çok içiyor ve sıkıntılı bir adamdı. Bir şekilde adaya dönmek isteyen bir insan olabilirdi diye düşünüyorum. Şimdide John Locke. Tabutla dönüyor. Adaya döndüklerinde John Locke ayağa kalacak ve Christian ın yerini alacak. Çok fantastik gelebilir ama bu tarz bir olay bekliyorum ben. Şu an ada da bulunan insanlardan bazılarıda daha önce adada bulnmuş ve geri dönmüş insanlar olabilir. Ya da ölmüş insanlardan birileride olabilir. Çok karışık yav. Others tan bazıları da geri dönmüş insanlar olabilir. Evet fazla uçtum.

Sosyal ağlarda paylaş

Bi detay?

Simdi atlanilan bidetay var, bu jack cenazeyi checkin de vardikten sonra bi eleman bassagligi diliyo.Ucakta hurley'nin hizasinda oturuyo hatta, hurley dusmeden once dude kemerini tak falan gibi biseyler diyo.O eleman neci?Sanki biraz yer ayirmislar o elemanin 2-3 konusmasina detayina falan.

Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Bi detay?

Simdi atlanilan bidetay var, bu jack cenazeyi checkin de vardikten sonra bi eleman bassagligi diliyo.Ucakta hurley'nin hizasinda oturuyo hatta, hurley dusmeden once dude kemerini tak falan gibi biseyler diyo.O eleman neci?Sanki biraz yer ayirmislar o elemanin 2-3 konusmasina detayina falan.

var birşeyler evet. zaten o eleman ünlü de birisi. ünlü dediğim birkaç filmde görmüştüm. çıkarırlar onunla 3-5 bölüm gibi
Sosyal ağlarda paylaş

İyi bölümdü fakat bu sezonunun diğer bölümlerine nazaran daha sakin bir bölümdü. The Life and Death of Jeremy Bentham gerçekten süper olacak birçok soruya yanıt verecek şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu.

5x04 The Little Prince 25. dakikasında kumsalda sandalın içinde pet su şişesi buluyorlardı hatırlayacağınız üzere ajira airlinesa ait bir pet şişesi. Akabinde juliet hindistana ait havayolu firması şeklinde bilgi veriyordu.

http://img9.imageshack.us/img9/908/95620848da8.png

5x06'da Jack ve tayfasının bindiği uçak ile aynı havayolu firması.

Tesadüf olmasa gerek ?

Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

Bünyamin

- how can you read ?
- my mother taught me

büyüksün bünyamin abi.

harbi büyükmüş. :)

DeBuffAndHeal said:

Hugo, Charlie'yi görüp adaya dönmeye karar vermiş olabilir yaninda gitarda götürüyordu.
bi önceki sayfada da yazmiştim. Sayid, Ben ile kavga etmiş olabilir.

Gitar

Geri dönebilmek için tabut olması gerektiği gibi gitar da olması gerekiyordur belki. Ya da geri dönme şanslarını arttırıyordur en azından. Charlie'de gitar vardı sonuçta. Ama Hurley gitarı getirmeye niye karar vermiş bilemiyorum.

Bazen bunları düşünürken kendime gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış misali. Adamların oturup senaryo sallıyor, biz de oturup kafa yoruyoruz. :D

Sosyal ağlarda paylaş

ya bende bişi sorcam.unutmuşum sanırım tam net hatırlamıyorum

claire in annesi

hani claire in saçlar siyahken.2. sezon falandı galiba.hatta jackin babasıda ziyarete geliodu.orda komada olan clairein annesi değilmiydi.sora o kadın öldümü canlandımı?son bölümde jack in katele beraber gittiği kadın claire in annesi deilmi ?.hatırlamıyorum kadın komadan cıkmışmıydı?

Sosyal ağlarda paylaş

soruldumu bilmiyorum ama bugün arkadaş deyince bi anda "harbi lan" dedim.

şimdi bu sarkaç

nası buluyo yav zamanı yeri falan? bu arkadaşa fizikçileri zamanında anlatmış; o sarkaç dünyanın döndüğünü ispatlamak için kullanılan bişeymiş sanırsam. böyle bi üfürükle bizim gibi cahil insanlara aaa bura manyetik yer burdan buluruz mu dediler yani bu bölüm şimdi =D

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:

uçak

uçak düşmedi... adanın olduu yerden geçerlerken daha önce adada bulunmuş olanlar adayla beraber ışınlandılar...

uçak büyük ihtimal düştü. 4üncü bölümde buldukları pet şişede falan ajira hava yolları yazıyodu vesaire. muhtemelen düştü yani bence. bi arkadaş da resmini koymuş ya bi önceki ya iki önceki sayfada

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...