barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çok iyi bölümdü. gene bir ton soru cıkarttı ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 spoiler ucakta da gordum jack e başsağlığı dileyen hint fakiri tipli bir arkadaş var o eleman buyuk ıhtımal elektrik merkezindeki kadının ajanı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bence dizinin en sonunda heroes daki haitili adam ilk uçağüın düştüğü sahnede jackin filan hafızasını silmiş olcak. jack gözlerini açıcak ve 0 dan başlicak. kısırdöngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 jack bence dizi bitince bi uçak kiralasın uluslararası cenaze taşımacılığı yapsın... bu ne len habire birilerini taşıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Fantaazi Aklımda bazı teoriler var. Bence Jack in babası daha önce adada bulunmuştu. Bunlardan önce adada yaşayan nesildendi. Jacob un olması gereken yerde Jack in babası vardı kulübede. Locke onunla konuştu. Demekki o da şu anki John Locke un yaptığı görevin aynısını yapmış olabilir. Çünkü babası çok içiyor ve sıkıntılı bir adamdı. Bir şekilde adaya dönmek isteyen bir insan olabilirdi diye düşünüyorum. Şimdide John Locke. Tabutla dönüyor. Adaya döndüklerinde John Locke ayağa kalacak ve Christian ın yerini alacak. Çok fantastik gelebilir ama bu tarz bir olay bekliyorum ben. Şu an ada da bulunan insanlardan bazılarıda daha önce adada bulnmuş ve geri dönmüş insanlar olabilir. Ya da ölmüş insanlardan birileride olabilir. Çok karışık yav. Others tan bazıları da geri dönmüş insanlar olabilir. Evet fazla uçtum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bir de adadan giden herkesin geri dönmesi gerekir diyorlardı. Desmond nerede acaba? Ben limandan aradı. Azını burnunu kırmış biri. Muhtemelen onlarla bir bağlantısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bi detay? Simdi atlanilan bidetay var, bu jack cenazeyi checkin de vardikten sonra bi eleman bassagligi diliyo.Ucakta hurley'nin hizasinda oturuyo hatta, hurley dusmeden once dude kemerini tak falan gibi biseyler diyo.O eleman neci?Sanki biraz yer ayirmislar o elemanin 2-3 konusmasina detayina falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Korax said: Bi detay? Simdi atlanilan bidetay var, bu jack cenazeyi checkin de vardikten sonra bi eleman bassagligi diliyo.Ucakta hurley'nin hizasinda oturuyo hatta, hurley dusmeden once dude kemerini tak falan gibi biseyler diyo.O eleman neci?Sanki biraz yer ayirmislar o elemanin 2-3 konusmasina detayina falan. var birşeyler evet. zaten o eleman ünlü de birisi. ünlü dediğim birkaç filmde görmüştüm. çıkarırlar onunla 3-5 bölüm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bence uçak düşmedi parlama oldu ve zamanda yolculuk yaptılar yani daha önceden adada olanlar adaya geri geldi uçakda yoluna devam etti gerçi pilotta yok artık ama olsun teknik olarak uçak düşmedi bence tam o sırada adanın üstünde olduklarından dolayı sadece daha önce adada bulunanlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bence Hurley i charlie ikna etti. Gelirken yanında gitar da getir dedi Ben penny yi öldürdü. Desmond-baba a.ş ben in peşine düştü Aaron ı gelip claire aldi vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İyi bölümdü fakat bu sezonunun diğer bölümlerine nazaran daha sakin bir bölümdü. The Life and Death of Jeremy Bentham gerçekten süper olacak birçok soruya yanıt verecek şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu. 5x04 The Little Prince 25. dakikasında kumsalda sandalın içinde pet su şişesi buluyorlardı hatırlayacağınız üzere ajira airlinesa ait bir pet şişesi. Akabinde juliet hindistana ait havayolu firması şeklinde bilgi veriyordu. http://img9.imageshack.us/img9/908/95620848da8.png 5x06'da Jack ve tayfasının bindiği uçak ile aynı havayolu firması. Tesadüf olmasa gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 yahu dizi noldu böyle ya.yuh nerelerden nerye geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 erucalavera said: Bünyamin - how can you read ? - my mother taught me büyüksün bünyamin abi. harbi büyükmüş. :) DeBuffAndHeal said: Hugo, Charlie'yi görüp adaya dönmeye karar vermiş olabilir yaninda gitarda götürüyordu. bi önceki sayfada da yazmiştim. Sayid, Ben ile kavga etmiş olabilir. Gitar Geri dönebilmek için tabut olması gerektiği gibi gitar da olması gerekiyordur belki. Ya da geri dönme şanslarını arttırıyordur en azından. Charlie'de gitar vardı sonuçta. Ama Hurley gitarı getirmeye niye karar vermiş bilemiyorum. Bazen bunları düşünürken kendime gülüyorum. Deli kuyuya taş atmış misali. Adamların oturup senaryo sallıyor, biz de oturup kafa yoruyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 kate bu arada bence kate te hamile kalıcak, çocuk gitti bir gün önce kate le jack de bir gün önce yiyiştiler ve uçakta hemen adaya düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 isterim boş bırakmak hurley gitarı sıkılmasın diye götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ilk sezonda jack bilet işlemlerini hallederken birisi başın saolsun demişti. kimdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 moriQ said: ilk sezonda jack bilet işlemlerini hallederken birisi başın saolsun demişti. kimdi o. sayid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 aoronla la sun ın çocuğunu niye orta malı gibi bıraktılar bi de fazla para harcamamışlar uçak ın düşmesi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 uçak uçak düşmedi... adanın olduu yerden geçerlerken daha önce adada bulunmuş olanlar adayla beraber ışınlandılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 jin. abi dikkat edin özet kısımlardaki geminin patlamasına. geminin tam patlamaya başladığında bi flash oluyo.dikkatli bakın, ekran bembeyaz oluyo sonra patlama başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 koptuğum sahne piloyun guam'a gitmiyorz di mi dediği sahnede koptum abi djsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eet abi adamın suratındaki "hay aq ben böyle olayın" bakışı inanılmazdı ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ya bende bişi sorcam.unutmuşum sanırım tam net hatırlamıyorum claire in annesi hani claire in saçlar siyahken.2. sezon falandı galiba.hatta jackin babasıda ziyarete geliodu.orda komada olan clairein annesi değilmiydi.sora o kadın öldümü canlandımı?son bölümde jack in katele beraber gittiği kadın claire in annesi deilmi ?.hatırlamıyorum kadın komadan cıkmışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 soruldumu bilmiyorum ama bugün arkadaş deyince bi anda "harbi lan" dedim. şimdi bu sarkaç nası buluyo yav zamanı yeri falan? bu arkadaşa fizikçileri zamanında anlatmış; o sarkaç dünyanın döndüğünü ispatlamak için kullanılan bişeymiş sanırsam. böyle bi üfürükle bizim gibi cahil insanlara aaa bura manyetik yer burdan buluruz mu dediler yani bu bölüm şimdi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eregorn2 said: uçak uçak düşmedi... adanın olduu yerden geçerlerken daha önce adada bulunmuş olanlar adayla beraber ışınlandılar... uçak büyük ihtimal düştü. 4üncü bölümde buldukları pet şişede falan ajira hava yolları yazıyodu vesaire. muhtemelen düştü yani bence. bi arkadaş da resmini koymuş ya bi önceki ya iki önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar