Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahaha ne heyecanı yahu...
son bi kaç gündür takip ediyorum, yazmıyım yazmıyım diyorum ama hakikaten acınacak haldesiniz.

lost bloglarına/forumlarına her gün sayfalar dolusu teoriler gönderilirken siz burda gereksiz bi detay üzerine kafa patlatmaktan öteye gidemiyosunuz.

brava.
Mesaj tarihi:
Kafa patlatan yok sadece soru soran ve cevabını alan var görende 20 sayfadır o tartışıldı sanacak. Acınacak hale gelince depresif ve agresif tutum sergileyenin biz olmadığımız düşüncesindeyim bu da bizi konu acınmaya gelince farklı kılıyor olsa gerek..
Mesaj tarihi:
Lost forumlarına sayfalarca teori yazanların yanında şurada 1 sayfa başka bişey tartışan insanları acınacak halde gördüğünden ötürü bu senenin ilk "En Zavallı Kullanıcı" ödülü Rawkon'a gidiyor.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Lost forumlarına sayfalarca teori yazanların yanında şurada 1 sayfa başka bişey tartışan insanları acınacak halde gördüğünden ötürü bu senenin ilk "En Zavallı Kullanıcı" ödülü Rawkon'a gidiyor.

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
lan ben daha izlemedim işin garibi o asdsd yarın akşam çeker bakarım bir ara

İşte bu hemen atlayıp direkt seyretmeme durumu araya fazla süre girdiğinden. Bende de vardı ordan biliyorum anca izledim bende. Hatta ilk bölümün başı, ortası fln olayları, ayrıntılarıda unutmuşuz ya o kadar ahım şahım gelmiyor.

Ama merak etme, ikinci bölüme atlayıp hızla onuda tüketiğinde eski havası yerine geliyor. Hele birde birkaç noktayı forumdan yada netteki diğer kaynaklardan kontrol ettin mi al sana eski LOST havası.
Mesaj tarihi:
ya yok laptopun hdd'sini bozdum yine yenisi yarın geliyor sdfsd başka pclere de çekmek istemiyorum kendi pc'mde izleyeyim diye ondan yoksa :P

Ama dediğinde doğru,o bağımlılık havası olsaydı şimdiye çoktan evdeki pclerden birine çekmiş izlemiştim
Mesaj tarihi:

spoiler

kızıl saçlı kız büyük ihtimal john locke'un annesi çıkıcak, dedi dersiniz. o adadaki şaibeli diğerleri de büyük ihtimal black rock'ın tayfası. o günlükte neler yazıyor, desmond'ın manitasının babasını nerelere sürüklicek merak konusu tabi bunlar.

Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:

aklima sey geldi...

Bu Juliet'in elini kesmek uzere olan adamlar Fransiz kadinin kocasi ve arkadaslari olmasin?

afferim sana
zaten kafa kalmamıştı
şimdi hiç bişi düşünemiyorum:D
Mesaj tarihi:

Olamaz çünkü Dharma üniformaları giyiyorlar ve "Adamızda ne yapıyorsunuz?" dediler. Russo'nun ekibi adaya şans eseri gelmiş ve hastalıktan ölmüş araştırmacılardı.

Yapımcılar bu sezon için sorduğundan daha fazla soruyu cevaplayacak dediler. En bomba sezonu olmasını bekliyorum.
Mesaj tarihi:

aaron

ya hatırlıyamadım "claire" o aaron'un gerçek annesi olan hatuna birşey olmuşmuydu yoksa 4. sezon sonunda o yaşamıyormuydu.. öyleyse neden çıkmadı 5. sezonda

Mesaj tarihi:
theCio said:

aaron

ya hatırlıyamadım "claire" o aaron'un gerçek annesi olan hatuna birşey olmuşmuydu yoksa 4. sezon sonunda o yaşamıyormuydu.. öyleyse neden çıkmadı 5. sezonda

adada ölmedimi o
Mesaj tarihi:
Yarınki bölüm konusu itibariyle yapımcıların the Constant kıvamında diye bahsettiği bölüm olabilir. Heyecanlandım.

konusu

Desmond goes in search of a woman who could be the key to helping Faraday stop the island's erratic movements through time, and Locke discovers the identity of the unknown forces who have been attacking the survivors.

Mesaj tarihi:
Oha mukemmel gidiyo, bu arada ilk defa dizi izliyorum televizyondan, cok sinir bozucu 5 dakkada bir reklam lan

bu arada gidisat oyle ki:

Faraday hatunu duzeltmek icin baslamis bu time travel islerine

• Yeni Oluştur...