Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

ahaha ne heyecanı yahu...
son bi kaç gündür takip ediyorum, yazmıyım yazmıyım diyorum ama hakikaten acınacak haldesiniz.

lost bloglarına/forumlarına her gün sayfalar dolusu teoriler gönderilirken siz burda gereksiz bi detay üzerine kafa patlatmaktan öteye gidemiyosunuz.

brava.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
lan ben daha izlemedim işin garibi o asdsd yarın akşam çeker bakarım bir ara

İşte bu hemen atlayıp direkt seyretmeme durumu araya fazla süre girdiğinden. Bende de vardı ordan biliyorum anca izledim bende. Hatta ilk bölümün başı, ortası fln olayları, ayrıntılarıda unutmuşuz ya o kadar ahım şahım gelmiyor.

Ama merak etme, ikinci bölüme atlayıp hızla onuda tüketiğinde eski havası yerine geliyor. Hele birde birkaç noktayı forumdan yada netteki diğer kaynaklardan kontrol ettin mi al sana eski LOST havası.
Sosyal ağlarda paylaş

Olamaz çünkü Dharma üniformaları giyiyorlar ve "Adamızda ne yapıyorsunuz?" dediler. Russo'nun ekibi adaya şans eseri gelmiş ve hastalıktan ölmüş araştırmacılardı.

Yapımcılar bu sezon için sorduğundan daha fazla soruyu cevaplayacak dediler. En bomba sezonu olmasını bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarınki bölüm konusu itibariyle yapımcıların the Constant kıvamında diye bahsettiği bölüm olabilir. Heyecanlandım.

konusu

Desmond goes in search of a woman who could be the key to helping Faraday stop the island's erratic movements through time, and Locke discovers the identity of the unknown forces who have been attacking the survivors.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...