Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahaha ne heyecanı yahu... son bi kaç gündür takip ediyorum, yazmıyım yazmıyım diyorum ama hakikaten acınacak haldesiniz. lost bloglarına/forumlarına her gün sayfalar dolusu teoriler gönderilirken siz burda gereksiz bi detay üzerine kafa patlatmaktan öteye gidemiyosunuz. brava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Kafa patlatan yok sadece soru soran ve cevabını alan var görende 20 sayfadır o tartışıldı sanacak. Acınacak hale gelince depresif ve agresif tutum sergileyenin biz olmadığımız düşüncesindeyim bu da bizi konu acınmaya gelince farklı kılıyor olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 @nessarien dedigin ayarları yapınca spoilerdaki video göründü.videoalrda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Lost forumlarına sayfalarca teori yazanların yanında şurada 1 sayfa başka bişey tartışan insanları acınacak halde gördüğünden ötürü bu senenin ilk "En Zavallı Kullanıcı" ödülü Rawkon'a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 cihant said: @nessarien dedigin ayarları yapınca spoilerdaki video göründü.videoalrda sorun yok Sevindim çalıştıklarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ness, nası bi video abi o. yemin ederim dizi insanda akıl sağlığı bırakmıyor ya ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Fizikcinin Annesi Bence kuyumcu kadin Faraday'in annesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ya kuyumcu kadın, godlike benzeri birşeydi, Desmond'ın flashback'inde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Xaenin said: Lost forumlarına sayfalarca teori yazanların yanında şurada 1 sayfa başka bişey tartışan insanları acınacak halde gördüğünden ötürü bu senenin ilk "En Zavallı Kullanıcı" ödülü Rawkon'a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ya rawkon, aylardir su forumu takip ediyorum, millet ne basarili troller yapiyor, senin burada tartistigin seye bak. xaenin idiot olsa ne, olmasa ne? acinacak haldesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ahuauehua :D aferin aferin, beni izlemeye devam edin... ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Aynen öyle. Sivilcesi çıkan paticiğe geliyor gidin ergenlik triplerinizi ebeveynlerinize yapın nasıl bir moda bu anlamadım gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 lan ben daha izlemedim işin garibi o asdsd yarın akşam çeker bakarım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 DarKRideR said: lan ben daha izlemedim işin garibi o asdsd yarın akşam çeker bakarım bir ara İşte bu hemen atlayıp direkt seyretmeme durumu araya fazla süre girdiğinden. Bende de vardı ordan biliyorum anca izledim bende. Hatta ilk bölümün başı, ortası fln olayları, ayrıntılarıda unutmuşuz ya o kadar ahım şahım gelmiyor. Ama merak etme, ikinci bölüme atlayıp hızla onuda tüketiğinde eski havası yerine geliyor. Hele birde birkaç noktayı forumdan yada netteki diğer kaynaklardan kontrol ettin mi al sana eski LOST havası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ya yok laptopun hdd'sini bozdum yine yenisi yarın geliyor sdfsd başka pclere de çekmek istemiyorum kendi pc'mde izleyeyim diye ondan yoksa :P Ama dediğinde doğru,o bağımlılık havası olsaydı şimdiye çoktan evdeki pclerden birine çekmiş izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 spoiler kızıl saçlı kız büyük ihtimal john locke'un annesi çıkıcak, dedi dersiniz. o adadaki şaibeli diğerleri de büyük ihtimal black rock'ın tayfası. o günlükte neler yazıyor, desmond'ın manitasının babasını nerelere sürüklicek merak konusu tabi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aklima sey geldi... Bu Juliet'in elini kesmek uzere olan adamlar Fransiz kadinin kocasi ve arkadaslari olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 DiadanLocke said: aklima sey geldi... Bu Juliet'in elini kesmek uzere olan adamlar Fransiz kadinin kocasi ve arkadaslari olmasin? afferim sana zaten kafa kalmamıştı şimdi hiç bişi düşünemiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Olamaz çünkü Dharma üniformaları giyiyorlar ve "Adamızda ne yapıyorsunuz?" dediler. Russo'nun ekibi adaya şans eseri gelmiş ve hastalıktan ölmüş araştırmacılardı. Yapımcılar bu sezon için sorduğundan daha fazla soruyu cevaplayacak dediler. En bomba sezonu olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 aaron ya hatırlıyamadım "claire" o aaron'un gerçek annesi olan hatuna birşey olmuşmuydu yoksa 4. sezon sonunda o yaşamıyormuydu.. öyleyse neden çıkmadı 5. sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 theCio said: aaron ya hatırlıyamadım "claire" o aaron'un gerçek annesi olan hatuna birşey olmuşmuydu yoksa 4. sezon sonunda o yaşamıyormuydu.. öyleyse neden çıkmadı 5. sezonda adada ölmedimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Claire O ölmedi ya, kayboldu. Sonra Jack in babasının olduğu kulübe de göstermişlerdi, sırıtır bi vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yarınki bölüm konusu itibariyle yapımcıların the Constant kıvamında diye bahsettiği bölüm olabilir. Heyecanlandım. konusu Desmond goes in search of a woman who could be the key to helping Faraday stop the island's erratic movements through time, and Locke discovers the identity of the unknown forces who have been attacking the survivors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Oha mukemmel gidiyo, bu arada ilk defa dizi izliyorum televizyondan, cok sinir bozucu 5 dakkada bir reklam lan bu arada gidisat oyle ki: Faraday hatunu duzeltmek icin baslamis bu time travel islerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar