adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bugün itibari ile sigara yasağı başlamış durumda dışarda yaptırım gören falan oldu mu? ben henüz dışarı çıkmadım da ilk günden işi ciddiye almışlar mı yoksa yine aynı tas aynı hamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 abi dışarda içmek yasak mı? yoksa sadece kapalı alanda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tam bilmiyorum biraz sonra öğrencem hadi ben dışarı çıkıyorum:D şaşkınbakkal burger'ın ilk katında içilmiyosa tamamdır yasak uygulanmaya başlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 aynı tas aynı hamam olucağını sanmam bu iştende rant sağlamak isteyenler olucaktır yaptırımlar ve cezalar beraberinde rüşvetide getirir herkez yasal olarak iş yerlerinde gereken uyarı işaret ve levhalarını assın sigara içenleride uyarsın denetim mekanizmasındaki işini dürüst yapmayan asalaklarda nemalanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 benim gördüğüm mekanlarda dünden farkı yoktu. özelliklede gece klüplerinde ve barlarda şimdiden söleyeyim hiç bir fark olmuyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yasak yalnızca kapalı yerler için. Bir de bildiğim kadarıyla gelecek temmuz ayına kadar kadar lokanta, bar ve cafeler yasak kapsamı dışında kalacak. (halkın yavaş yavaş alışması açısından.) Kaynak: www.guardian.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sırf bu is icin hayatını ve ailesini geride bırakıp kendisini kapalı alanlarda sigarayı yok etmeye adayacak insanlar arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 baltalı katilmi yapıcaksın onları ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sakin olun daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 millet birbirine girecek. belediye otobüsünde telefonla konuşmanın sonucu oluşan hırgür her tarafa yayılacak. "sseeeeğn burada sigara içemezsiiiieeen! yasaaaağk" diyebilen bi cırlak ablayla nikontinsilikten başı dönen bi ayıcıg karşılaşacak sokakta. sonra 3-2-1 fight! bütün ülke psikoya bağlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yahu üniversiteler de dahildir buna di mi? off işin gücün yoksa 5. kattan aşağı in, sigara iç, yukarı çık ders arasında. hakkaten bırakmaya sebep olacak bunlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 valla ben yeni döndüm dışardan daha hiç değişik bi olay çarpmadı gözüme gördüğüm bütün sigara içen insanlar izmaritlerini yere atıolardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bar,restorant ve cafelere yaptırım 18 ay sonra başlıyacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bende öle yeni geldim heryer aynı hiç bi problem yok. :D sokaktada içtim. gittiğim yerde de. arabada da :D kimse bişi demio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Cafeler de kaldırmış valla benim gördüğüm kadarıyla kültablalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kapaliysa olmiycak, acik mekanlarinda serbest. 3 tarafi kapaliysa gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Türkiye'nin 3 tarafının denizler ile çevrili olması olay dahilinde değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 içmeyin kardeşim. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 içerim ben bukadar basit. hem yere 4 tane izmarit attım devlete 92 milyon çaktım devlete:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ben tüm kamu alanları dışında yine kapalı alanda içilecek diye biliyorum. zira bugün mcte paşa paşa içtim, sokaktada içtim yere attım çöp kutusu falan resmen 400m ilerdeydi. aksine millette gördü attığımı birşey yapmadı. evet hayvanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yemek yedim geldim içirilmiyor. bir de üniversitenin bahçesinde de yasak olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bizim ünide komple yasak (Selçuk üni) Bu gün M1 e gittim, içerde daha önceden sigara içilen her yerde artık sigara içilmiyor. Eşşek kadar uyarı asmışlar 62 lira cezası var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oda deil içitiniz tamamda sigara izmaritini yere atmanızın gurur duyulucak yeri neresi onu anlmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hayvanım demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ondan öncekilereydi lafım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar