Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Conqueror

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Conqueror için paylaşım başlığı.

Conquerors are a sword-wielding fusion of heavy armor and battlefield command, rare individuals rising from the ranks of Aquilonian generals and barbarous Cimmerian war-leaders.

The conqueror’s martial might is almost unparalleled and they manipulate those fighting around them inspiring allies, demoralizing foes and drawing strength from the fury of battle.

Conquerors are capable soldiers but their ability to augment their allies with battle-cries and inspirational auras, as well as causing disarray and degrading the fighting capability of the enemy make them unmatched masters of the battleground around them. They wield formidable two-handed weapons and can dual-wield for even more offensive power.

Archetype: Soldier

Permitted races: Aquilonian, Cimmerian

Weapons: One-handed blunts, two-handed blunts, one-handed edged, two-handed edged, crossbows, thrown weapons, and dual wielding.

Armor: Heavy armor, medium armor, and light armor.

(Türkçeye çevrilecek)
Sosyal ağlarda paylaş

Open beta'da conq. oynamıştım, başka bir class de denemedim şahsen, ama conqueror'ı en azından bir level 20-30'lara kadar deneyeceğimi düşünüyorum yarın oyuna başladıktan sonra, balanslı melee combat class gibiydi open beta'da oynadığım kadarıyla, çok hafiften bufferlık işi de yapıyor, shoutlar gerçekten gaz bu arada evet, daha open beta'yı geçtim closed beta yeni başladığında falan conqueror'ı okuyunca direk aklıma WoW'daki paladin faciasına benzer birşey çıkarsa gibi düşünceler gelmişti de, öyle birşey olacağını sanmıyorum.

Aklıma Akse ağabeyimizin fencerlık yaptığı zaman geldi, de yapmış mıydı onu da hatırlamıyorum gerçi, ama bir ara TKA ya da fencer takılıyordu sanırım 2004 ilkbaharına doğru, yamuluyor da olabilirim eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

SWG de ilk template im master fencer,master doctor du.sonradan master teras kasi de yapmıştım.şu ana kadar AOC deconqueror açtığım için pişman değilim.hatta memnunum da.Dual wield takılmak bayağı zevkli.Buffların animasyonları çok gaz.Fatalitylerden en çok mob un göğsüne kılıcı saplayıp sonra ellerini bırakıp karakterimin kahkaha atmasını seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Akse said:
bir conqueror olarak,conqueror seçen arkadaşların memnun kalmasını dilerim.ben conqueror seçtim.çünkü yeterli dps,yeterli defans ile melee combat yapmak istedim.

eheh süper satmışsın sınıfı, "gerçek conqueror, gerçek konfor!" diye bitirseymişsin keşke. (:P)

nasıl buluyorsunuz pvp'de bu sınıfı peki?
Sosyal ağlarda paylaş

benım kapıstıklarım etkiliyid baya, baya bi elinin tersiyle vurma hareketi var sanırım,a yağa kalktım sunandım stun gecti havalara uctum..

ama attackları biraz az bi alana vuruyo, daha doğrusu dual wield kulandığında ha geniş bi alana vuruyo ama menzili daha kısa mızrak la da daha uzun ama adha ince gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle gittim ve feat calculatordan oradan buradan baktım, carnage'dan aldığım sol taraf talentları cidden sakat gibi gözüküyor, Lacerate'e ayriyetten secondary attacks demişler, bu offhand ile vurduğunuzda procluyor demek, 2hander iseniz carnage gitmeye kasmayın bence, girişten direk 5 puanın boşa gitmesi içime oturdu direk. Serverlar gelsin brute gideceğim resetleyip, pvp bazlı olarak çok işe yarayan featler ve abilityler var, hamstring ve stun misali 2 tane ability gördüm bile, onlarda gözüm kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...