cemad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 broodwar'da sadece yeni campaign gelmedi ama. bunda da 2. ve 3. pakette multiplayer'a broodwar'da geldiği gibi yenilikler gelecek mi yoksa sadece campaign mi gelecek ona da bağlı biraz bu tartışmanın durumu :P
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Scde 3 ırkın campaignlerini bitirdiğinde oyun bitiyordu, birbirini tamamlayan hikayeleri vardı. Mpde oynayabildiğin ırkın single campaigni için oyuna yeniden para vermek çook saçma bi olay. Yok expansion yapmamışlar şöyle olmuş böyle olabilirdi bunlar çok gereksiz savunmalar. Adamlar bildiğin yoluyor.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yoo. tersine oyun sektörünü geliştiriyorlar. artık her rts'de her expansionda her ırka campaign koymaları sıkmıştı. bak dawn of war'da alışmışın dışına çıktılar. "multiplayerda oynadığın ırkı singleda oynayamamak çooook saçma" dediğiniz hadise dawn of war'da vardı. tek bir ırk için campaign koymuşlardı (orc ile campaign yoktu mesela). starcraft 2 de buna benzer birşey getiriyor. dawn of war çok mu kötüydü?
capul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Dawn of Warda aldığın single player keyifle Scden aldığın bir mi allaaşkına... Abuk olmuş böyle bölmeleri ama bakalım işallah bu dediklerimize pişman eder blizzard...
huun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 valla 2 exp de içeriği çok sağlam tutacaklarsa sorun yok aslında. blizzard tercihini karı maks. yapmakta kullanmış, iyi bişe değil aslında ama ne yapalım. her sürüme tek tarafın campaingini koymak senaryonun anlatımı açısından kabul edilebilir. campaing de aslında oyunun ciddi fanları için pek önemli değil. multiye her exp'te 2 birim koyup geçiştireceklerse ayıp ederler; ama burda şöyle de birşey var alışılan oynanışı çok da değiştirmemeleri lazım. blizzard'ın işini de çok zorlaştırıyor bu durum. Rob Pardo, "bize güvenin, senaryonun da multinin de dibine vuracağız her expte" dedi ama göreceğiz.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bone said: yoo. tersine oyun sektörünü geliştiriyorlar. artık her rts'de her expansionda her ırka campaign koymaları sıkmıştı. bak dawn of war'da alışmışın dışına çıktılar. "multiplayerda oynadığın ırkı singleda oynayamamak çooook saçma" dediğiniz hadise dawn of war'da vardı. tek bir ırk için campaign koymuşlardı (orc ile campaign yoktu mesela). starcraft 2 de buna benzer birşey getiriyor. dawn of war çok mu kötüydü? Dawn of War ilk çıktığında 4 ırk ile çıktı ama sadece 1inin campaign'i vardı belki ama 4 ırk vardı ve her expansion'da yeni ırk eklediler oyunun üstüne. Burada ise oyunun başından sonuna kadar olacak 3 ırkın senaryolarını dağıtıyorlar. Expansionlarda multiye yeni ırk eklemeyecekler. DoW'da expansion'da gelen ırklar hem single campaign hem de multiye geliyorlar yani sıfırdan taze geliyorlar. DoW çıktığında necronlar hiç yoktu mesela. Tabi blizzard da THQ gibi yapabilir, zerg campaign cıkana kadar multide yok size zerg diyebilir. O zaman ilk oyun biraz ilginç olabilir paso TvT maçlarıyla. Ama öyle olmayacağına göre, yeni multi için ırk da koyamayacaklarına göre nasıl olacak merak ediyorum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bone said: yoo. tersine oyun sektörünü geliştiriyorlar. oyun sektörü bu şekilde gelişecekse yandık.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Quel-Thul said: Bone said: yoo. tersine oyun sektörünü geliştiriyorlar. oyun sektörü bu şekilde gelişecekse yandık. yandik, olduk, bittik, mahvolduk diyorsunuz da, starcraft'taki 3 campaign kadar buyuklukte tek bir campaign olacaksa bunun ne sakincasi var ki? Venator said: Dawn of War ilk çıktığında 4 ırk ile çıktı ama sadece 1inin campaign'i vardı belki ama 4 ırk vardı ve her expansion'da yeni ırk eklediler oyunun üstüne. e bunda da multiplayerda 3 irk da olcakmis... e sorun ne?
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Sorun THQ'nun orc campaign'i yaptık biz bakın alın diye expansion çıkarmaması. DoW'da ilk çıkan 4 ırkın hiçbirine ekstradan özel bir campaign expansion pack'ı çıkmadı. Genel campaignler çıktı, ki onlarda da ekstra ırklar vardı. DoW expansionlarında olanlar: * Ekstra campaignler, Dark Crusade'de gelen risk tabanlı harita * Yeni ırklar ve her ırka yeni uniteler * Yeni gelen ırkların campaignleri SC2 expansion'ında anladığımız kadarıyla gelecekler: * Zaten olan ırkların campaignleri Eksik geliyor yani. Expansion'da ekstradan dördüncü bir ırk ekleyip onun campaign'ini sunsalar kimse şikayet etmez ama yeni olan tek şey campaign ve bi iki unite olanca insanlar ne bu diyor yani.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ya neyse abi oyunu görmedende fazla tartışmaya gerek yok. beklentilerimizi arttırdıkça blizzardın sıçma oranıda artacak. para kazanmak istiyorlarsa kazansınlar bakarız ilk oyunda campaingler sıçık gelirsede ek paketleri korsan oynar millet
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 çıksa da oynasak çok merak ediyorum oyunu
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Venator said: Burada ise oyunun başından sonuna kadar olacak 3 ırkın senaryolarını dağıtıyorlar. Bu fikre nerden vardın? Oyuna ilk exp'le yeni bir ırk eklerlerse ben hiç şaşırmam.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 heeh hala konu aynı mı ya? E blizz 9 dvd lik 31251412 YTL ye çıkarsaydı oynu daha mı guzel olcaktı? 2 seneye ınstall olur du artık.Taşımasıda dert heheh.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 FreEmoon said: Venator said: Burada ise oyunun başından sonuna kadar olacak 3 ırkın senaryolarını dağıtıyorlar. Bu fikre nerden vardın? Oyuna ilk exp'le yeni bir ırk eklerlerse ben hiç şaşırmam. Blizzard daha önceden net bir şekilde oyunda sadece 3 ırk olacağını açıkladı. En azından multi-player için.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Tam tersine, blizconda hemde basın toplasında, bir soru üzerine 4. ırk eklemek istediklerini, ama oyuna yeni bir ırk eklemenin sorun çıkarıp çıkarmayacağını kestiremediklerini söylediler. Yani kafalarında yeni bir ırk eklemek var tek sorunları dengeyi sağlamak. Eğer bu sorunu aşacaklarına inanırlarsa 4. ırk ekleyeceklerine ben kesin gözü ile bakıyorum.
funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 her şekil hepsi ele geçirilecek, değiştiremezsiniz, ve almak zorundasınız, kabul edin :D
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 FreEmoon said: Tam tersine, blizconda hemde basın toplasında, bir soru üzerine 4. ırk eklemek istediklerini, ama oyuna yeni bir ırk eklemenin sorun çıkarıp çıkarmayacağını kestiremediklerini söylediler. Yani kafalarında yeni bir ırk eklemek var tek sorunları dengeyi sağlamak. Eğer bu sorunu aşacaklarına inanırlarsa 4. ırk ekleyeceklerine ben kesin gözü ile bakıyorum. muhakkak. hybrid muhabbeti var bi de xel'naga muhabbeti var. xel'naga NPC ırk olarak geleceği söyleniyor. ama kafalarında değişik şekillenirse, tutup expansionda 4. ırk olarak da koyabilirler. http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=starcraft+fourth+race&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Venator Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 FreEmoon said: Tam tersine, blizconda hemde basın toplasında, bir soru üzerine 4. ırk eklemek istediklerini, ama oyuna yeni bir ırk eklemenin sorun çıkarıp çıkarmayacağını kestiremediklerini söylediler. Yani kafalarında yeni bir ırk eklemek var tek sorunları dengeyi sağlamak. Eğer bu sorunu aşacaklarına inanırlarsa 4. ırk ekleyeceklerine ben kesin gözü ile bakıyorum. O zaman fikir değiştirmişler. Oyun ilk açıklandığında multiplayer'da kesinlikle 3 ırk olacağını söylediler. Eh bakalım görelim koyacaklar mı.
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben ilk oyundan sonraki 2oyunu exp gibi görmüyorum.half life 2 episodes tarzı gibi geliyor bana,eğer 4. ırkı eklemeyi başarabilirlerse ki bunu en yakın oyundan 4 sene sonra gibi düşünüyorum o oyun exp olur. Bunun dışında ilk oyundan sonra diğer oyunları almamız için neler yapacaklarını nasıl bir fiyat politikası uygulayacaklarını da merak etmiyor değilim,madem multisi aynı ilk oyunu alırsın diğerlerini campaign olduğuna göre indirirsin netten.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 niye? brood war gibi yeni ırk yeni sistemler eklerlerse multiplayer için o dediğin formül geçerli olmaz ki. ha prebroodwar serverlarında oynamak istersen o ayrı mevzu :)
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Yeni ırk ve yeni eklentiler olursa problem yok alırsın,ama merak ediyorum protoss oyuncususunuz 3 sene mi bekliyeceksiniz protoss campaignini tam olarak oynamak için,yada ben zerg oynuyorum 2 sene bekliyecem zerg campaigni için...
Venator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 O benim de canımı sıkıyor ama eğer blizzard zerg campaign'i diye bütün bir haftamı yiyecek kadar içerik sunarsa o zaman beklemeye razıyım :)
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 said: Paul Sams, chief operating officer, Blizzard Entertainment, gave his word that the decision was about providing a better experience, and not about making more money. He said: "The fact of the matter is, it's absolutely, positively untrue about us trying to stretch it out and milk it. People think that it was a monetary driven decision. I can absolutely, positively tell you, with 100 per cent certainty, that that was not part of the conversation. I guarantee it. I give my word. There was never, ever a conversation where we said, 'let's do this because we're going to make more money'. I guarantee it. As a matter of fact the sole reason we did it was because we thought it was going to be a better experience. Anybody that says otherwise is not correct. It is absolutely not what we did it for." At the time of the announcement StarCraft II lead producer Chris Sigaty revealed that Blizzard decided to launch the game in three parts because it got bigger than they expected and to include all three campaigns from the get go would have delayed the game for years. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/42/Really_Really_Big_Man.png
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Az önce dünyanın en küçük kemanını Blizzard için çaldım.
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Agmahan said: Yeni ırk ve yeni eklentiler olursa problem yok alırsın,ama merak ediyorum protoss oyuncususunuz 3 sene mi bekliyeceksiniz protoss campaignini tam olarak oynamak için,yada ben zerg oynuyorum 2 sene bekliyecem zerg campaigni için... bende ona kızıyorum zaten kerriganla nerde karşılaşacak bizim eleman o arada neler olacak sırf merak :D
Öne çıkan mesajlar