Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çatlarım ulan. Bir şey daha sorucam. strafe right left yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 z ve c hardleriydi sanırım strafe, options'dan controls'e gir zaten vardır orda hepsi abso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bne onları direk q ve e ye aldım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oyeaaa şimdide server full. login bile olunamıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mouse look yaparken a ve d strafe oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha sıraya bile giremiyoruz, full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniza Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fury ' de olup SoTC Guild e girmek isteyen arkadaşlar oyun içinde nick Tinu mesaj atarsanız invite yapabilirim. Şu an 12 kişiyiz bugun yarın gelceklerle 25 civarı olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu fury'nin yabancı gayriresmi forumu filan açıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 telekoma burdan sonsuz teşekkür, dc oldum 5 dakika sıra bekliyorum, thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben de aldım oyunu bugün. Quinthus olarak açıyorum karakteri burada. Eğer sıra / full mevzularından bezmez isem Fury'de devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Saeros said: telekoma burdan sonsuz teşekkür, dc oldum 5 dakika sıra bekliyorum, thx telekom kaynaklı deil, isveçten bi elemanla dün 4-5 saat quest yaptık ben yaklaşık 4-5 kez dc oldum ve ben olduğumda o da oluyordu..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gercekten Bl'nin ilk günleri gibi oldu server kazara cıktınmı ya servera hic giremiyorsun, yada sıra bekliyorsun yani neredeyse pisman olacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 12dk full oldugu icin bekledim tam sıraya girdim esaj yazayım derken 2,5dkyı bile beklerken tekrar sıradan atıp full yazmaya basladı. Yeni acacaklar bir kez daha düsünsün derim, arkadaslarım burda diye sectim ve simdi tekrardan bu lvl kasması zulüm geldiginden son ana kadar bekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Amaçları zaten seni bıktırıp diğer serverlara yönelmeni sağlamak.Böylelikle her serverda yeterli oyuncu kapasitesi sağlanmı$ olacak.Yoksa bazı serverlarda in cin top oynar.1-2 aya artar kapasite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Alexi Septimus bu serverda mı? Bilgisi olan. Oyunu aldırdı adam uyudu sonra başlıyamıyorum serverını bilmediğim için vallahi ''Alexi_Septimus hangi serverda?'' diye topiğe koşarım hem kendimi hem onu rezil ederim bir süre daha çözemezsem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 High load'dan sonra full yazısını da görmüş olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 anlamadım ben bu serverın olayını, daha fazla oyuncu kabul etmemekteyiz diyo ama bakıyorum yeni başlayanalr burda başladım diye msj atıyo bu topice. nası oluyo bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse bi süre karakter ekranında bekleyince sıraya aldı beni lol edit. aldı da 3:35 beklettikten sonra pardon kanka doluymuş içerisi dedi launcher a döndürdü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 @cray: septimus diye biri gördüm furyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Haha sağol ama bana daha kesin bilgi lazım, arkadaşımla oyniyim diye aldım oyunu. Tam bilemezsem oyunla bakışırız bu bne uyurken. Yada topic açarım tarzan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fury'den bıkanları soulstorm'a bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 elesso said: anlamadım ben bu serverın olayını, daha fazla oyuncu kabul etmemekteyiz diyo ama bakıyorum yeni başlayanalr burda başladım diye msj atıyo bu topice. nası oluyo bu iş. aktif oyuncu sayısı saate bağlı olarak düşünce kabul ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 akşam geç yatıyım o zmn,saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sabonis said: fury'den bıkanları soulstorm'a bekliyoruz :Dcok beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fizban said: sabonis said: fury'den bıkanları soulstorm'a bekliyoruz :Dcok beklersin dayak istiyosan baştan sölesene yavrukuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar