Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 http://www.nethaber.com/Toplum/63973/19-Mayis-Allaha-isyanmis utanıyorum oflu oldumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 işte bunları diyen insanlar yabancılara tecavüz ediyo... neden yabancılar? çünkü müslümana tecavüüüz günaaaah... saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yanlısın var bunları dıyen 14 yasındakı bebelere sey edıyoo "bole serefsızler yuzunden ab ye gıremıyoz" dıyenler turıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 abi bunlar kucukken iyi beslenemediler mi kafalarda mı calısmıyor yahu? onların penceresinden bakınca Atatürk olmasaydı,başarısız olsaydı şimdi hristiyan ülkelerin esareti altında olacaklardı isyan falanda olmazdı.nasıl mantık ki anlamak çok güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Yobazlarda beyin aramamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bunlarin hepsi gizli subyanci. sacma bi yorum oldu farkindayim bi an gaza geldim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Bu Karadeniz'in neyinden bilmiyorum ama, daima en uç noktala gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ahaha ne alaka lan niye allaha isyan olsun hay allahım yaa :) he okudum kızlar gözüküyo falan diyor hadi lan derler adama birader geç bunları, amaç başkaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 carpilicaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bunların hepsi katıksız o.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bildiğin .. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 2pac +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 of of, 19 Mayıs neymiş yerine, 19 Mayıs Allah'a isyanmış diye koyaydın başlığı'da sayfayı tıklamaya ve açmayaydım.. Boykotcuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 İsyanım var uleaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bunlar, yolda giderken önüne değil her gördüğü kızın poposuna bakanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar