Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 I go bang bang with your mother once more, then we go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 en çok o i feel no pain diyip mayosunun içine pirana atmasına güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Adam Sandler'i sevmiyor degilim ama birkac filminden sonra (Click vs.) artik bayik gelmeye basladi filmleri. Anger Management fena degildi. Ama mesela Ben Stiller bence fark atar Adam Sandler'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ben izledim bu filmi, öyle abartı bi komik diil ama Adam Sandler'ı seven bi adam olarak zevk aldım diyebilirim ayrıca öle İsraillileri övmek falan filan tarzı şeyleride yok açıkcası hoş bi film,sinemaya ggidilmez belki ama evde izlenebilir bence .. @diad ; abi yeni gördüm mesajını : P click niye baydı anlamadım ? ben bu adamı o filmde sevmeye başladım inanılmaz hoşuma gitmişti o film hatta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Zevk meselesi ben cok kotu film demiyorum ama beni pek eglendirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 öyle tabi ya ama ne biliim çok beğendiim için sevmeyen birisi olunca soriim dedim sebeplerini : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 çok kaliteli bir film değildi ama ben oldukça komik buldum. izlemeye değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Disko disko yeah yeah disko disko ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 komik filmdi. sandler iyidir bok atmayın adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 emmanuelle chriqui = entourage'daki sloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 BonePART said: adam sandler is a football player adam sandlar is a israeli commando ADAM SANDLER IS A STAPLERR ya yeter ya hahah DiadanLocke said: Ama mesela Ben Stiller bence fark atar Adam Sandler'a. yok artık :P izlemedim ama fragmandan klasik adam sandler filmine benziyor du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 fragmandan başka gülüncek hicbişey yok resmen zaman kaybıydı benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 stapler olan rob schneider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kötüydü hakikaten. Seviyesiz ve gerizekalı espiriler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kotuymus iste kotu!! MUAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sadece çocuğu bayılttığı sahne güzeldi..onu da fragmanında görmüştüm ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kötü bi filmdi ya. Borat'a gülen insanlara hitap etsin diye yapılmış saçma sapan bişeydi... güldüm bi kaç yerine ama film olarak başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 fragmana daha çok gülmüştüm ben. bi süre sonra gülmek için kastığımı farkettim sırf adam sandler diye. kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 adam sandler filmi kötüde olsa izlenio bi şekilde :).ben seviyorum adam sandleri.filmleri eglenceli oluo genelde adam sandler>ben stiller ha bide ben vince vaughn ı cok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 çok sıkıcı bir filmdi bi kaç sahne dışında pek gülmedim.Bunu izleyeceğine recep ivedik izlerim daha iyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben stiller > adam sandler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o buyuk yalan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Aradığınız gülmekse fazlasıyla buluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ahahahha yeni geldim filmden absürt komedi isteyenler gitsin.Hele de arkadaşlarınızla gidin çok güzel eğlenebilirsiniz.Altıma sıçtım gülmekten gari.Salon da boştu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar