nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 iyide kaleci oynadıkca geliştirir kendisini. aykutu yıllardır mondinin arkasında tuttun, bari şimdi şans verde çocuk geliştirsin kendisini, özgüven kazansın, tecrübe edinsin. ayrıca iyi bir kaleci imajıda çiziyor, en azından defansın ona güvendiğini düşünüyorum. ama sen gider liverpoolun 3.kalecisi ile, yada piyasası olmayan yabancı kalecilere el atarsan, aykut gibi bir genci elinin tersi ile itmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 "Şirketimiz profesyonel futbolcularından Gökhan Zan ile yıllık 850.000 YTL garanti para ve 25.000 YTL maçbaşı ücreti olmak üzere 1 yıl +1 yıl opsiyonlu olmak üzere sözleşme imzalanmıştır." BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yukarda verdiğim bilginin kaynağı hurriyet.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şu aykut şöyle 1 maç ön plana çıkabilse, şansı biraz yaver gitse milli takıma kadar yolu var ama şans yok adam da. bence iyi olmuş saçma sapan paralar verileceğine yabancı bir kaleciye aykuta güvenilmeli bu sene. başarılı olucağına inanıyorum ben eğer öndeki 2 liyle iletişi iyi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aykut bahtsız adam ya. ne zaman aykut kaleye geçse 10 tane pozisyon geliyor kaleye, orkun geçiyor 2-3 pozisyon gelmiyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 meira imzalamış resmi olarak duyuruldu her yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gs resmi sitesinden henüz duyurulmadı. ben adamı sahada görmeden inanmam arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 GS almış da yan cebine koymuş daha çıkarmıyormuş. Bu arada birşey sorucam GS'nin neden ingilizce sitesi yok? Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 siteyi merak eden turkce ogrensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 eski sitede vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi. Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi. Benim de bu transferin bittiği yönündeki açıklamam verildi. Fakat ben böyle bir açıklama yapmadım. Bu soruyu basın mesubu arkadaşlara sormak lazım. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum'' dedi. maraton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Darqainu said: Evliya Çelebi misali Avrupa seyahatine çıkan Üstünel, yolculuğunu şöyle anlattı: "Kafamızda olan, takımın eksik olduğu yerlere oyuncu transfer etmek için, tam 7 ülke gezdim. İstediğimiz oyuncularla temas halinden oldum. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi, kimi ise başka takımlara gideceğini belirtti." Kampta imza töreni Üstünel, Stuttgart’ın Portekizlisi Meira’yı nasıl ikna ettiğini de şöyle anlattı: "Meira’nın önce ailesini ikna etmek istedik. Daha sonra İstanbul’a gelirse nerede oturacağını, çocuklarını nerede okutacağına dair problemlerle karşılaştım. Kendisini zor ikna ettim. Sonunda anlaşmayı sağladık." Üstünel kaleci konusunda ise "İtalyan takımları bile kaleci avına çıkmışlar. Biz artık Aykut, Orkun ve Fırat’a güveneceğiz" dedi. Öte yandan Meira bugünG.Saray’ın Duisburg’daki kampına katılacak ve düzenlenecek törende resmi imzayı atacak. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Haldun yalanlıyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 said: Bu arada birşey sorucam GS'nin neden ingilizce sitesi yok? Garip Geniş içerikli ve sık güncellenen yeni siteyi yapan ekip o kadar geniş değil; ilerde ingilizce seçeneği de eklenir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 meira kampa katıldı deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 15 dakika içinde açıklanacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 RÖRRÖRÖ Gs TV altyazı geçiyor. Meira Galatasarayda !!!!!!1 4 yıllığına anlaşılmış :) Mission II Completed, Next; Oliveira ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Meira'nın transferinin hayırlı olmasını dileyen yönetici Haldun Üstünel ise, ''Ekip çalışması ile bu transferi gerçekleştirdik. Kendisi ülkesinde ve Almanya’da çok sevilen bir oyuncu. Çok önemli bir ismi camiamıza kazandırdık. Meira dışında bazı isimlerle de ilgileniyoruz. Transferleri mümkün olduğunca gizli yapmayı amaçlıyoruz. Bu konuda basından anlayış bekliyoruz'' diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Defans çok sağlam oldu bide uğur toparlayıp form tutsa, sabri de satılsa.. orta sahada iyi zaten, lincoln form tutar sakatlanmazsa ve birde forvet alırsak baya güzel takım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xo said: RÖRRÖRÖ Gs TV altyazı geçiyor. Meira Galatasarayda !!!!!!1 4 yıllığına anlaşılmış :) Mission II Completed, Next; Oliveira ;) oliveira olmayacak bence, kewell gibi bi anda olacak forvetimiz de. kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben de öyle düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mumu said: meira imzalamış resmi olarak duyuruldu her yerden. bizde yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 emrede imzaladı antremanlara çıkmaya başlamış bu arada galatasarayda sevillalı kone ile ilgilenmeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar