aytimania Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sinan engin kendi söledi, biz nuriyi çok istiorz ama daha bitmiş bişiy yok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12043/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 zaten yılda 2m euro sanmıyorum vereceklerini, kolpadır o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 S-H said: http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12043/ Evet, Nihat transferi Villareal'in cayması sonucu yatmış. "Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Nihat da zaten dusunmuyorum oyle bir sey demisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aytimania said: sinan engin kendi söledi, biz nuriyi çok istiorz ama daha bitmiş bişiy yok dedi bugun hurriyette yaziyor bitmis Nuri besiktasta diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ligtv den mesaj geldi. nuri tr de oynamak istemiyor diye. netleşsin rahatlıyalım. ama olursa süper olur. evet villareal vazgeçmiş, fb de güzel bir açıklama yapmış. helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 alain perrin salıya imzalayacak galatasaray'la. kimseye söylemeyen haa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 O kim yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sochaux'un teknik direktörüydü en son finalde lyonu yenip fransa kupasını almışlardı sonra noldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Skibbe pazar günü 3 yıllık sözleşme imzalayacak dedi Ligtv biraz önce. inşallah doğrudur ya. ben şahsen skibbeyi isterim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yilin transferini besiktas yapti bence. nuri besiktasta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 resmi kaynak ? :P hürriyet demeyin. ismail er yapmış haberi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 inş bi işe yarar nuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nuri resmi sitesinde kimseyli anlaşmadım diye yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nuri falan gelmedi arkadaşlar yapmayın ya yalanlamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9111487.asp?gid=211&sz=87685 Doğruysa bence güzel bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nuri şahin transferi çok iyi olur beşiktaş açısından ama zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Transfer değil gerçi de, Milan'ın sembol oyuncusu ve kaptanı Maldini 1 senelik daha anlaşma imzalayarak jübile düşüncesini seneye ertelemiş. Kendisine ayıp etmiş ücretini düşürmeye kalkmıştı terbiyesiz Milan sanki parası yokmuş gibi. Geri adım atmışlardır umarım. Öte yandan Maldini'nin jübile ihtimaline karşı Simic'i satmak konusunda kararsız olan Milan bu imza dolayısıyla da Simic'i satmaya yanaşır heralde. Ezeli rakipler Rangers ve Celtic de Simic'e talip olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Beşiktaş almış ya Nuri Şahin i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nuri yalanlamış, ki gelmesin yani. türkiyeye hiç gelmesin cidden bi 7-8 yıl. ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hele bi kalsın 3-4 sene dışarıda. Gelişir potansyeline ulaşırsa gelmez zaten, balon çıkar fıs diye sönerse döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Adnan Polat teknik direktör bulundu, yarın yada aslı açıklıyoruz demiş ne ayaksa :D Mihajlovic iddiaları var şu anda teknik direktör için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Aman o gelmesin yaw, adamın antrenörlük tecrübesi var sadece, hayatında T.Direktörlük yapmamış ki. Üstelik de daha çok genç, 2 sene evvel sahalardaydı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Adnan Sezgin'in hiç tecrübesi yoktu, Cevat Güler'in de kondisyonerlik tecrübesi vardı :D Heşeye bi yerden başlamak lazım da bence de o gelmesin, ki değildir de muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar