Mumu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 e işte ama yavaş yavaş yaşlanıyo. gerçi onu gönderip yerine 32lik adam almak da hiç mantıklı değil de, burası türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 1 sene daha idare ederdi bence. İyiydi Song bu sene de son maçlarda çok oynamasa da. Zaten yaşlı diye değil ücretini düşürmeye yanaşmadı diye yolladılar. Neyse sonuçta adam gitti zaten. Yerini doldurmaya bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ya aslında o kadar da kötü değil 32 lik adam almak. Hani zaten çok hızlı bir forvet ikilisi yok şu an tr'de. Goller duran toplar ya da organizasyonlarla geliyor genelde. Çoğu zaman pozisyon hatası vs.. E böyle olunca bi taraftan bakınca aslında yaşlı defans tecrübe açısından + bir değer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Önder'i açıkçası sağ bek olarak hiç beğenmiyorum. Göbekte oynarsa iş yapar. Alırlarsa da alsınlar çok büyük bir açık olmaz bence Can ve Yasin'e biraz güvenip tecrübe kazandırırsak özellikle Can o fiziğiyle çok iyi bir defans olabilecek kapasitede. Önder gitsin de yeni bir sağ bek alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Abi önder'in gitmesi benim açımdan kötü olur. Adam çok güzel bir yedekti. Yani işin düştüğünde güvenebilirsin. Ama işte zico doru düzgün oynatmadı ki . of. gider tabi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 önder çoktan transfer oldu başka takıma. küme düşerse free kalıcak ama oynadığı takım. rusyada oynuyor önder artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Haberi okuyalım, öyle yorum yapalım :) Önder transfer olmadı ön protokol imzaladı sadece. Haberde de diyör ki: said: Önder'in Moskova'yla yaptığı anlaşma gereği Rus kulübüne belli bir miktar tazminat ödeyeceği ve ön protokolün geçerliliğinin kalmayacağı ifade edilirken, Fenerbahçe Yönetimi'nin Zico'yla devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ne biliyim ben oldu bitti diye biliyorum. imzalasın gs ile. orda kimin yerine oynicak. gene yedek olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yedek de olsa iyidir, hiç yedek defansımız yok. Bouzidi yollicaz Aşık kalcak tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ee heralde. önder iyi defanss olur yedek olarak. yoksa çok hata yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yok ya, göbekte çok beğeniyorum ben. FB de evelki sene geçen sene falan iyiydi baya. Son dönem hata yapıyo da o da zaten oynatılmamaktan formsuzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Galatasaray'ın sorunu bu işte misilleme yapmaktan adam gibi transfer yapamıyolar bırak peşimizi kendi işine yarıyacak insanlar al önder turacı gsnin ne işine yarıycak önder kötü bi defans oyuncusu git nebilim başka oyuncular al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Servet için de aynısını diyodu herkes burda geçen sene bu günlerde, hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 servet saatli bomba. milli takım adınada korkuyorum ben. hala saatli bomba. evet bu senenin yıldızı ama gergin hala durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 servet bildiğin hayvan semih'i nasıl sakatladığını asla unutmam o şekilde defans amerikan futbolunda oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bebbe milli takımda ilk kez oynuyarak türk statüsünü kaybetmiş Eğer beşiktaş o adama para verip alsaydı ne gülerdim ya. Zaten statü var diye alıcaklardı onuda kaybetmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben bebbe olayını şaka sanmıştım ilk başta. sonra ciddi ciddi dediler neler oluyor dedim. maça gitmem daha öyle tipler gelirse önder turacı said: Önder Turacı, "Galatasaray ile anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı ya da pürüz yok. Zico'nun kalması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi. şimdi okudum hayırlı olsun şimdiden.. artık değişmez bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 seriç 2+1 yıllık sözleşmeyi imzalamış. beşiktaşlılara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 önderin gitmesine uzulurum acıkcası fenerbahceli olarak. gs nin defansina ilac gibi gelir önder, bakalım zico gidecekmi kalacakmi bi belli olsunda. edu gitsin onder kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Tomas,Servet,Önder...Fb'nin eski defanslar bize güzel yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Servet vs C.Ronaldo Sonuç : Ölü Ronaldo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sleepingdeath said: Servet vs C.Ronaldo Sonuç : Ölü Ronaldo :D yanlış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ekrem dağ ve zapochy mi ne işte o bjk ile kesin anlaşmış. borsayada bildirilmiş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çıldırtmak için geldim Galatasaray'a dün 3 yıllık imza atan Rizesporlu Ferdi Elmas ilk demecini FOTOSPORa verdi Ferdİ Elmas kendini 3 yıllığına G.Saraylı yapan imzayı dün Metin Oktay tesislerinde attı. Sarı kırmızılılar Ajax'ın alt yapısında futbola başlayan, daha sonra Rizespor�a transfer olan genç futbolcu geçtiğimiz sezon Ankaraspor'da kiralık olarak oynadı. Ferdi�ye karşılık G.Saray, Rizespor'a iki genç oyuncu verecek. Ferdi 3 yıllık imzayı attıktan sonra muhabirimize sıcağı sıcağına açıklamalar yaparak Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Burada Volkan ve Hakan Balta ile büyük bir rekabete gireceğiz. Kendime çok güveniyorum. Bu tip rekabetler başarıyı getirir. En büyük hedefim Galatasaray'a gelmekti ve bunu başardım. Şimdi kalıcı olmak ve taraftarları çıldırtmak istiyorum� dedi. Galatasaray�ın Ferdi�ye karşılık Rizespor'a vereceği oyuncular 9 Haziran'da netleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ajax alt yapısında inşallah bişiler kapmıştır ilk transferimiz galiba :) hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar