Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

DaRKRideR said:
Arshavin transferi yatmış,sebep olarakta kötü hava şartları nedeniyle iki takımın yetkililerinin buluşamayıp pazarlık edememeleri olarak gösterilmiş.

Kim uydurduysa biraz daha uğraşsaymış keşke üzerinde :D kötü hava şartları nedir abi :D .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yöneticilerin, Milli takımın Fildişi Sahili ile oynanan hazırlık maçından sonra İspanya'ya dönen Mehmet Aurelio'ya uçakta transfer teklifi yaptığı haberleri ayyuka çıkmıştı.

Gelişmeler üzerine Maraton.Com.Tr editörü İlker Ezibay, futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Tutumlu, milli oyuncunun transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!..

Bayram Tutumlu, "Aurelio'nun yeniden Türkiye'de bir takıma transfer olacağı ile iligili Türk basınında çıkan haberler için neler düşünüyorsunuz?" sorusuna "Aurelio profesyonel bir oyuncu. Şu anda Betis ile sözleşmesi var. Fakat Aurelio'nun sözleşmesinde bazı maddeler ve şartlar var. Aurelio'yu isteyen kulüp gelir masaya oturur. Şartlarımızı kabul ederlerse bu transfer gerçekleşebilir. Sonuçta Aurelio profesyonel futbolcu" diyerek cevap verdi.

Tutumlu, "Galatasaray'ın Aurelio'yu istediği doğru mu?" sorusunu ise cevaplamak istemediğini belirtirken, "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek bir anlamda bu haberleri doğruladı!.. Brezilya asıllı futbolcunun menajeri, "Aslında bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum. Ama bilinen bir gerçek vardır ki, ateş olmayan yerden duman çıkmaz" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

devid gidebilir bence, özer hurmacıda onun kadar iş yapar fenerde hemde türk.
ama yaza aurelio gsye giderse, aziz başkan direk çekilsin koltuktan hiç beklemesin gsnin şampiyonluğunu falan!
kazım-maldonado-josico-ali bilgin-burak-yasin-can-deniz acilen beşiktaşa bedelsiz verilmeli:D hepside çöp! anca havadan para alıyo lavuklar. paftan adamlar koysan yeminlen daha ii performans sergiler...
Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden ben yazısız aldım
ama antalyada formaya adam gibi yazı yazan bi yer arıyorum
yıkandığında felan leş gibi dağılmayacak felan
kermit yazdırcamda bulamadım adam gibi bi yer.
lisedeykende crespo forması aldırdıydım babamın dayısı italyaya gitmişti
şimdi yeğen giyiyo galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

ben orda dalga geçmişim ama neyse :) bence o forma ilerde değerli olur. yani ebayda zidane'ın juventus formaları var. param olsa alırım yani direk.

ben numaralı alırım valla. formalarımında öoğu numaralı :D

fio pazzini , ballack almanya, ronaldo bjk, pancu bjk, chelsea robben vs.

yani bir formayı çok seversin sadece tasarımı dersin o zaman numarasız alırsın ama eğer futbolcuyuda seversen bence numaralı daha güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...