DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ballack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 quaresma yı chealsea kıralamıs dogrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 evet dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 milliyet said: Aydın yuvada kaldı Yusuf Şimşek’in transferinde takasta kullanılmak istenen Aydın Karabulut, Beşiktaş’ta kaldı. Bursaspor’a gitmeyi kabul etmeyen genç futbolcu taliplisi olan kulüpler için yönetime başvurdu. Ancak siyah-beyazlı yönetim yüksek bir bonservis bedeli isteyince Aydın Karabulut kulübünde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Şu fabian ernst bildiğin davar. Adam hiç mi yıkılmaz yahu.Nasıl bir fizik varsa. İnşallah yararlı olur.Beğendiğim bi oyuncuydu.Ailton gibi patlamasın elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arshavin arsenal e gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Robbie Keane -yeniden- Tottenham'da. 12M £ olduğu söyleniyor bonservisin, ki sezon başında 19 civarına satılmıştı Liverpool'a. Defoe'yu geri alarak ettikleri yaklaşık 7 milyonluk zararı kapadılar böylece. Ama talihsizlik işte, adam sakatlıktan gitti iki ay kadar. Aynı şekilde sene başında gönderdikleri Chimbonda'yı da almışlardı ara transferde. Cudicini ve Palacios'u da katınca baya hareketli geçti bu dönem onlar için. Çok enteresan bi takım oldu Spurs bu sene, ligi nerede bitireceklerini ve sonraki sezon neler olacağını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 nolcak aynı aptallıkları yapıcaklar. asıl adam berbatov'du. artık hiç bişey eskisi gibi olmicak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu arada arshavin nokta transfer arsenal için. bence kendine yakışan bir takıma gitti. genç hızlı teknik bi ton oyuncu böyle ahaha edit: bu arada ntvspor said: Sagnol yeşil sahalara veda etti Bayern Münih'in Fransız oyuncusu Willy Sagnol, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle futbol kariyerini noktalama kararı aldı. Ağustos ayında aşil tendonundan ameliyat olan Sagnol'un sıkıntıları bu operasyondan sonra da sürdü. Rehabilitasyon döneminin ardından çalışmalara başlayan Sagnol'ün tendonundaki ağrıların dinmemesi deneyimli futbolcuyu yol ayrımına getirdi. 31 yaşındaki futbolcu ile konuştuğunu belirten Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige, Sagnol'ün geleceği ile ilgili umutsuzluğa kapıldığını ve futbolu bırakma kararı aldığını söyledi. Rummenige, Fransız futbolcunun aceleci davranmış olabileceğini ancak şu aşamada kararına saygı duymaktan başka yapabilecek birşeyin olmadığını belirtti. Karyerine Saint Etıenne'de başlayan, ardından Monaco'da top koşturan Sagnol, 2000 yılında Bayern Münih'e transfer olmuştu. Sagnol, Bayern'de 5 Almanya şampiyonluğu, 4 kupa ve 2001 yılında da şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bu tottenham nasıl bir takımdır ya,robinson'u falanda alsınlar geri gönderdiklerinin hepsini neden geri alırsın ki,nasıl bir mantıksızlıktır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arshavin konusuna katılıyorum, şu aralar gençlere gerektiği önemi en çok veren takım arsenal, orada müzmin yedek olacağını zannetmem, herkese şans verir wenger hoca... edit: wenger hocayla konuştum haberler iyi o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 arshavin çokta genç değil abi etmeyin,28 yaşına geldi adam tamam baby face ama sdafsd Ha Arsenal için cidden nokta transferi,piyasadaki en kaliteli transferleri tartışmasız Arsenal yapıyor bence,alıpta patlattığı tek oyuncu yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 haydaa... beni de bitch yanılttı. (suçu başkasına atar) ben neden genç biliyorum ki onu? (kendini kurtarma çabaları) neyse. (kaçar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 geç parladı ondan genç biliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 genç semih oluyorda neden genç arshavin olmasın dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 yok ama harbi,ben mesela ilk defa Zenit'in UEFA maçlarında görmüştüm oha süper yeni,genç bir yetenek demiştim,direk FM'de alırım hayallerine girişmiştim.Böyle taş çatlasa 24 yaşında gösteriyor lavuk,FM'ye bi girdim alayım diye yaşı bir gördüm moralim bozuldu asdfsda Bu arada Arshavin,Dünya'da şuan oynayan sayılı One-Club manlerdendi,Arsenal'a giderek bunu da yitirdi :) Zenit altyapısından gelip hiç ayrılmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 One-Club man çok fazla var yahu sanki. İlk anda direk aklıma Totti geliyo Gerrard geliyo Gerçi direk 2 isim gelince aklıma çok var dedik ama vardır umarım =D edit : http://en.wikipedia.org/wiki/One-club_man varmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 semih yok o listede :D hala oynayan adamlarda war listede. 5 6 tane de turk war ama nedense semih yok. ben mi yanlıs biliorm semih bizim altyapıdan yetişmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Semih_%C5%9Eent%C3%BCrk özçamdibispordan gelmiş fenere semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ya az var dediğim şuan oynayanlar sayılı,şöyle diyeyim benim açtığım şu kaptanları oyladığımız konudaki tüm futbolcular one-man club mesela (del piero hariç :D ) onun dışında 5-6 futbolcu var kaptanlık yapmayıp one man club olan ve şuan oynayan yoksa piyasada çok var,bayağı da gelip gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 linki koyucak başka bi yer bulamadm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Seller: frederickanoute hahhaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Arshavin transferi yatmış,sebep olarakta kötü hava şartları nedeniyle iki takımın yetkililerinin buluşamayıp pazarlık edememeleri olarak gösterilmiş. Bunun yanında yine Zenit'ten Tymoschuk Bayern Munih'e transfer edilmiş.Çok severim kendisini umarım orada başarılı olur. Robie Keane'de Tottenham'a döndü bunu yazmıştık sanırım :) Inter'den Dacourt'ta Fulham'a gitmiş M.City,Newcastle'in kalecisi Shay Given'i de almış ve sezon başında 33 milyon euroya transfer ettiği Jo'yu Everton'a kiralamış. Nigel De Jong'da M.City'e gitmiş birde Son olarak yine Wayne Bridge'de M.City'e gitmiş :) Son olarak Portsmounth'tan Lassana Diarra ara transferin en pahalı transferi olarak kayda geçti. 22.5 milyon euroya R.Madrid'e gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bu arada iki tane Diarra oldu Madrid'te,aynı mevkide sayılırlar birde hemen hemen adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 city akıllır transferler yapmış ama cacık olmaz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar