Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

milliyet said:

Aydın yuvada kaldı
Yusuf Şimşek’in transferinde takasta kullanılmak istenen Aydın Karabulut, Beşiktaş’ta kaldı. Bursaspor’a gitmeyi kabul etmeyen genç futbolcu taliplisi olan kulüpler için yönetime başvurdu.

Ancak siyah-beyazlı yönetim yüksek bir bonservis bedeli isteyince Aydın Karabulut kulübünde kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Robbie Keane -yeniden- Tottenham'da. 12M £ olduğu söyleniyor bonservisin, ki sezon başında 19 civarına satılmıştı Liverpool'a.
Defoe'yu geri alarak ettikleri yaklaşık 7 milyonluk zararı kapadılar böylece. Ama talihsizlik işte, adam sakatlıktan gitti iki ay kadar.
Aynı şekilde sene başında gönderdikleri Chimbonda'yı da almışlardı ara transferde. Cudicini ve Palacios'u da katınca baya hareketli geçti bu dönem onlar için.

Çok enteresan bi takım oldu Spurs bu sene, ligi nerede bitireceklerini ve sonraki sezon neler olacağını merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada arshavin nokta transfer arsenal için. bence kendine yakışan bir takıma gitti. genç hızlı teknik bi ton oyuncu böyle ahaha

edit: bu arada
ntvspor said:

Sagnol yeşil sahalara veda etti
Bayern Münih'in Fransız oyuncusu Willy Sagnol, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle futbol kariyerini noktalama kararı aldı.

Ağustos ayında aşil tendonundan ameliyat olan Sagnol'un sıkıntıları bu operasyondan sonra da sürdü.

Rehabilitasyon döneminin ardından çalışmalara başlayan Sagnol'ün tendonundaki ağrıların dinmemesi deneyimli futbolcuyu yol ayrımına getirdi.

31 yaşındaki futbolcu ile konuştuğunu belirten Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige, Sagnol'ün geleceği ile ilgili umutsuzluğa kapıldığını ve futbolu bırakma kararı aldığını söyledi.

Rummenige, Fransız futbolcunun aceleci davranmış olabileceğini ancak şu aşamada kararına saygı duymaktan başka yapabilecek birşeyin olmadığını belirtti.

Karyerine Saint Etıenne'de başlayan, ardından Monaco'da top koşturan Sagnol, 2000 yılında Bayern Münih'e transfer olmuştu.

Sagnol, Bayern'de 5 Almanya şampiyonluğu, 4 kupa ve 2001 yılında da şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama harbi,ben mesela ilk defa Zenit'in UEFA maçlarında görmüştüm oha süper yeni,genç bir yetenek demiştim,direk FM'de alırım hayallerine girişmiştim.Böyle taş çatlasa 24 yaşında gösteriyor lavuk,FM'ye bi girdim alayım diye yaşı bir gördüm moralim bozuldu asdfsda

Bu arada Arshavin,Dünya'da şuan oynayan sayılı One-Club manlerdendi,Arsenal'a giderek bunu da yitirdi :) Zenit altyapısından gelip hiç ayrılmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya az var dediğim şuan oynayanlar sayılı,şöyle diyeyim benim açtığım şu kaptanları oyladığımız konudaki tüm futbolcular one-man club mesela (del piero hariç :D ) onun dışında 5-6 futbolcu var kaptanlık yapmayıp one man club olan ve şuan oynayan

yoksa piyasada çok var,bayağı da gelip gitmiştir
Sosyal ağlarda paylaş

Arshavin transferi yatmış,sebep olarakta kötü hava şartları nedeniyle iki takımın yetkililerinin buluşamayıp pazarlık edememeleri olarak gösterilmiş.

Bunun yanında yine Zenit'ten Tymoschuk Bayern Munih'e transfer edilmiş.Çok severim kendisini umarım orada başarılı olur.

Robie Keane'de Tottenham'a döndü bunu yazmıştık sanırım :)

Inter'den Dacourt'ta Fulham'a gitmiş

M.City,Newcastle'in kalecisi Shay Given'i de almış ve sezon başında 33 milyon euroya transfer ettiği Jo'yu Everton'a kiralamış.

Nigel De Jong'da M.City'e gitmiş birde

Son olarak yine Wayne Bridge'de M.City'e gitmiş :)

Son olarak Portsmounth'tan Lassana Diarra ara transferin en pahalı transferi olarak kayda geçti. 22.5 milyon euroya R.Madrid'e gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...