Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Bank Asya'dan Avrupa'ya said:

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Orduspor’un Ganalı savunma oyuncusu Jerry Akaminko’ya Portekiz devi Sporting Lisbon talip oldu.

Bu sezon başında Karadeniz ekibine Gana Ligi takımlarından Heart of Lions’dan transfer edilen genç sağ bek, form grafiğiyle Avrupa takımlarının dahi dikkatini çekti.

2 Mayıs 1988 doğumlu oyuncu 2008 yılında ülkesinde yapılan oylamayla “Yılın en iyi savunma oyuncusu” da seçildi. Gana Milli Takımı’nda da forma şansı bulan genç oyuncunun transferi için menajerlerinin önümüzdeki günlerde Portekiz’e gidecekleri öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük klüpler bööle risklere giremez... ganadan liberyadan şurdan burdan 17-18 yaşında oyuncu getirmek cok büyük bi risktir sonuçta yabancı kısıtlamasıda varken olmaz bu. ama pilot takımı olur büyük klüplerin mesela brezilyadan,afrikadan getirirsin ajax gibi kiralarsın pilot takımına sonra ii çıkarsa alırsın kendi kadrona bunu fenerbahçe yapıyor mesela bikaç brezilyalısı var başka takımlarda mateus sanırım birinin adı. gsde yabancıları değil ama genç türkleri beylerbeyispora veriyor malum 50-60 tane genç yetenek var adamlarda fmden biliyoz zati:D
edit: şimdi hatırladım gsde 10 sene önce getirdiydi 5-10 tane ganalı hatta kingston kaldı bitek o partiden geriye bide appiah! sonra dövündülerdi nasıl değerini bilemedik bu appiahın diye LoL... yani büyük takımlarda yapıyor bu uygulamaları ama dediğim gibi taraftar ve medya baskısından yeterince zaman veremiyorlar gençlere anca pilot takımla ve iyi scoutingle çözülür bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:
Szasstam said:
toggie said:
iyi kazık atmış bursa helal olsun. biz de nonda'yı verip holosko'yu falan mı alsak sdfsf.

Nonda fazla kaçar ya 34 yaşında değil.
Biz çaktırmadan hakan şükürü geri futbola başlatıp verelim :)
Olmadı Tanju var hem fenerdede oynadı tam demirörenlik haha

Off hakkaten Hakan Şükür son nokta olur artık. Holosko+1milyon tl verir tüpçü.

hakan hangi takımda oynuo wericek holoskoyu? asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Heh Yusuf seneler evvel bjk ile anlaştım diyip çalımı basıp fenere gitmiş oyuncu değilmi, bu adamın bırak kapıdan içeri girmesini trasnferde adının bile geçmemesi lazımdı. Eh bu kadar beceriksiz adamlar topluluğu ile pek şaşırmadım desem yalan olur, adam bjk'yi sabote etmek için almış kesinlikle başka izahı yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah-Fatih Doğan
Aydın Karabulut gitmiyor
Yusuf Şimşek'in transferinde Tuna ile birlikte takasa verilen Aydın'dan Beşiktaş yönetimine rest: "Hiç bir yere gitmiyorum." Genç futbolcu, "Bana hiç kimse satıştan bahsetmedi. Menisküs ameliyatı oldum ve tedavimle meşgulüm. Satılacak mal da değilim. Bursaspor'da oynamayı kesinlikle düşünmüyorum" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin baskılarını geri çevirdi. Bu durumda Beşiktaş, Bursaspor'a ya başka bir futbolcu verecek, ya da para ödeyecek. Ancak böylece Beşiktaş'a da dönüş yolunu kapatan Aydın'a yeni bir kapı açıldı: Trabzonspor.
Bordo-mavili yönetim, Beşiktaş'a gelmeden önce de Aydın'ı isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın talebiyle, bu transferi bitirmek için kolları sıvadı. Trabzonspor, Aydın'ı alarak Yusuf Şimşek transferine misilleme yapmayı da hedefliyor. Bir çok menajerin de Aydın'ın haklarını almak için çalıştığı ve Avrupa kulüplerine pazarlama sözü verdiği belirtildi.
--------------------------
inş trabzon alır, hem çocuk kurtulur oynayacağı bi takıma gider hemde bjk iyice zıçmış olur:D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende diyorum nasıl gitmeyi kabul etti herhalde intikamını alacak yada ertuğrul sağlam dedim ama cevabı herşeyi anlatıyor.

Beşiktaşın bu ne ilk nede son olacağa benziyor elindeki köle değil futbolcu be gerizekalı sen oraya git ben buraya demekle olmaz ts ye giderse bence onun içinde çok iyi olur beşiktaş da anca ibrahim üzülmezle takılsın mustafa denizli kafa dengi adam arıyor galiba ondan yaşa pek takmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada aydın'ın verilmesi ile alakalı kızmıştım yönetime , ama menisküs ameliyatı olmuş , ikinci yarı faydalanmamız zor , geri alma opsiyonu da varsa gayet iyi bi anlaşma olmuş.

ayrıca bu gönderilen futbolcuların "satılacak mal değilim" lafını da anlamam.. bonservis demek tapu demek , bursaya verilirsin ; orda oynayıp oynamaman senin verildiğin takımla olan ilişkine anlaşmana bağlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yusuf oynasa 2 sene oynar en fazla. 1m maaştan artı 500 bonservis 500 de aydını geri alma parası. 3m yusuf alıp 2 sene oynatacagıma, bedavaya afrikadan (yabancı problemi varsa turk genc) oyuncu alırım, senede 1.5 verip kos ulen sahada en az 15km yapıcaksın mac basına derim. Orta sahada ileri geri giden adam olur. hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...