Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Beşiktaş istediği zaman Aydın'ı 500 bin tl karşılığı geri alabilecekmiş. Tüpçünün parası çıkışmadı, Yusuf'a bi ton para vermiş olacak yani. Boyle salak bir mantık yok yahu, kiralık ver şu adamı allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 peki ya bursa satarsa adamı nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Onu da eklemişlerdir heralde kontrata bir şekilde. Gerçi her şey beklenir tüpçüden belli olmaz. Adam Beşiktaş'ın melih gökçeği oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yakında ilk 11 çıkarcaklar o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 YETER BE YETER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kime bu isyan tüpçüler kralına mı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 O gördüğüm Yusuf mu? En son 4-5 sene önce ilk 11'de gördüğüm Yusuf? Lol, tüpçü yine iş başında. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahaha geçen sabah bakkala gittim bakkal lazdı seviniyordu yusuf gelmedi yaşasın diye :D bende ilk baş fanatikte gördüm inanmadım sonra tv de felan söyledide inandım.harbiden cok salakca bir transfer olmuş tüpcüdende bu beklenir.birde aydını vermişler ahahahaha +rep tüpcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 güzzeeeellll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yusuf iyi oyuncu. iş yaparda. ama yani aydın verilir mi of yani. geleceğini bugününe tercih ediyor. inanılr gibi değil. mustafa denizlide buna uyuyor ya. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 beşiktaşlı kulübünden nefret eder hala gelmiş,ben bile bu seviyeye geldim ya tebrikler tüpçü... Yusuf'u alırsın,iyi adam hadi neyse de,Aydın verilir mi ya ? Üzerinde bu kadar kişi hem fikir,geleceğin yıldızlarından görülürken sen git yusuf'a karşılık var sorun tüpçüde değil,oraya yönetici diye oturtulan bir avuç aptalın bu icraatlara ses çıkarmıyor olmasında,kulüp iyice sahipsiz kalmış yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ofbe bursaspor ne transfer yapmıs,aydını kapmıs bjk nın elınden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ertuğrul istemiştir yanına,güzelde oynatır ilk maçta BJK'yi de rezil eder umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aydın buy back option ile yollandı 500 bin tl. yusuf fena adam değildir yav, bjk da her türlü oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 said: Yusuf: 'Doğuştan Beşiktaşlıyım' yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 toggie said: iyi kazık atmış bursa helal olsun. biz de nonda'yı verip holosko'yu falan mı alsak sdfsf. Nonda fazla kaçar ya 34 yaşında değil. Biz çaktırmadan hakan şükürü geri futbola başlatıp verelim :) Olmadı Tanju var hem fenerdede oynadı tam demirörenlik haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hahaha abi yeter ama ya. profesyonel futbolcusun sen, dogustan hangi takımlı oldugunun ne onemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Tüpçü işte, Emre yapınca özenmiştir. "Aziz tuttu GS'li getirdi doğuştan dedirtti, ben de isterim ühüü" diye oyuncak almış kendine :p Sezon sonu da buyback işini yapar, unutulur gider. Nonda işi yaş bu arada, tüpçünün alması için önce bize vermeniz lazım Nonda'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Boliç'i alabilirler bak, o kadar GS getirdi Türkiye'ye sora FB'de oynadı yıllarca yaşı da tutuyo 40a yaklaşmıştır. Ya da Baliç var, en son İstanbulsporda oynuyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 boliç istanbulda oynuyodu baliç real madriden sonra gsye geldi bidaha oynamadı diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Yok Boliç istanbulspordan sora bıraktı baliç gs den sora yarım sezon ara verip sora o da istanbulspora gitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bolic en son gözlükcülük yapıyordu galiba :P.balic de en son istanbulspor daydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Yusuf'un transferi için en güzel yorumu BJK kendi web sitesinde yapmış zaten. Böyle güzel bir öz-eleştiri olamaz :D Oyuncunun yaşıyla ilgili başka diyecek söz eleştiri kalmadı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Szasstam said: toggie said: iyi kazık atmış bursa helal olsun. biz de nonda'yı verip holosko'yu falan mı alsak sdfsf. Nonda fazla kaçar ya 34 yaşında değil. Biz çaktırmadan hakan şükürü geri futbola başlatıp verelim :) Olmadı Tanju var hem fenerdede oynadı tam demirörenlik haha Off hakkaten Hakan Şükür son nokta olur artık. Holosko+1milyon tl verir tüpçü. Yusuf da en azından Delgado'yu ittirse biraz bari. Delgado başlayıp son 20 25 dk Yusuf'u alıcam diye sol kanadımız İbrahim ve Tello'ya kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar