BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Şu an Manchester City belki Real dışında(Onlar zorunda çünkü) haricinde devre arası bütçesi o kadar olacak klüp var mıdır sanmıyorum. Sezon sonu bütçesi falansa bi derece.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Red said: fotogol diye bi gazete okudum.gördüklerime inanamadım :) fener diego-adriano bide bi brezilyalı daha.35 milyon euro bütçe ayırmış :) gs benny mccarty yi alıcakmıs mehmet yıldız olmazsa.seneyede sevilladan fabiano geliomus ahhaaşöyle gaste çıkarmak kaça patlar ya 0 maaş ile gaste yürütürüz illa ki alan oluyor her türlü gasteyi. haber desen akşam otur 1 saat ordan burdan aşır her şeyi gaste değil mi kimse bakmaz yani kaynağına tarihine. sallama kapasitem de çok yüksek.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sallamadan , adam gibi Marca,As,L'equipe vs. çeviren birkaç kişilik bir ekibin olsa ufak fantezilerle bu adamların yaptığı işin 10 katını yaparsın. Ama tiraj yapar mı?
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Red said: fener diego-adriano bide bi brezilyalı daha.35 milyon euro bütçe ayırmış :) yakisir fenerime! hepsi gelsin.
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 fenerbahçe suyu ile mi getiriceniz :p fds
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Beşiktaş Geremi'nin peşinde diyormuş İngiltere basını,NTVSpor'da gördüm şimdi 2 milyon euro bonservis bedeli önermişler Newcastle'a Beşiktaş,Newcastle'da kadro yenileme çalışmalarına başladıkları için elden çıkartmak için satabilirlermiş, İngiliz basınında böyle bir şey var,Geremi iyidir de bitmişlerden biridir benim gözümde,reklam olur en azından olursa transfer
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 DoruK said: http://3.bp.blogspot.com/_MYPNqKswn3Q/SVSdiqj-KII/AAAAAAAABAY/Hexl47uqjms/s1600/roni.bmp Ahahahah crazy trabzonlu :D .
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ntvspor said: Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Bekir irtegün'ün hafta içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Bekir için, Fenerbahçe yönetiminin Can Arat ve para teklifinde bulunduğu belirtiliyor. Gökhan Emreciksin'in transferinin resmiyet kazanması ise Ankaragücü ile genç futbolcunun eski takımı Boluspor'un arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gecikti. Yöneticiler, bu transferi de hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli kulüpte ayrıca, 5 Ocak Pazartesi gününden itibaren iç transferde de hareketlilik yaşanması bekleniyor. Alex de Souza, Lugano ve Deivid'in menajerleri İstanbul'a gelerek yöneticilerle masaya oturacak. link en azından artık luganoyla edunun birer alternatifi olur. can-yasin korku tuneli yerine onder-bekir cok daha ii olur kanımca.
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Önder Turacı'yı niye harcadılar zaten hiç anlamadım, gayet başarılı bir defanstı bana göre. Ha, Can-Yasin ikilisi evet çok kötü de, yeni gelecek de nasıl olacak iyi olacak mı bakalım bilmiyoruz ki daha...
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yasin veya can'dan daha iidir kanımca. sonucta adam antepte ilk 11 çıkıo bildiğim kadarıyla.
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=14265 abdülkadir gelecek için güzel transfer. emreciksin ise 2.ali bilgin gibi geliyor bana ama bakalım, katkı sağlar belki.
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 abdulkadir gelecek icin baya iyi oyuncu 30 Ocak 1991 doğumlu. (Cok genc gelecekte iyi isler yapar) UEFA tarafından yayınlanan "Geleceği en parlak 10 oyuncu" listesinde yer aldı. Geçen yaz Manchester City ile idmanlara çıktı ancak yaşı 16 olduğundan transfer edilemedi. Antalya´da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası´nda turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben olsam iyi bir defans olarak antalyaspor'dan yalçın'ı alırdım...
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fenere gelırse yalan olur o parlak genç :D
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 fener seneye paraya kıyıp arjantinli Garray ı alsın bence geleceğin en iyi defans oyuncularından olacak fener alsın derken para onda fazla yani parası varsa diğerleride alabilirde ucuza vermezler.
khala Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 garay real madrid'in oyuncusu kiralık oynuyor şu an racingte bilgine
can Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 biz man city nin chelsea nin elinden abdülkadiri kaptık garay i de real in elinden kaparız sorun diil haha
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 chelsea ve man city'nin elinden mi kaptınız ya buna cidden gülmek istiyorum ama AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Abdülkadir dünyanın en büyük kulübüne gelmiş ama öyle demeyin, dalga geçmeyin ya. Filan.. :D
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 adam dalga geçmş sazanlamşsnz. puhah. bu arada abdülkadir city ile antrenmanlara çıktı. ama yaşı küçük olduğundan transfer gerçekleşmedi. daha 2 sene en azından kiralık falan gider eleman geleceğe yatırım amaçlı yapmşlar umarım geliştirbilir kendini.
Öne çıkan mesajlar