Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:
fotogol diye bi gazete okudum.gördüklerime inanamadım :)

fener diego-adriano bide bi brezilyalı daha.35 milyon euro bütçe ayırmış :)

gs benny mccarty yi alıcakmıs mehmet yıldız olmazsa.seneyede sevilladan fabiano geliomus ahhaa
şöyle gaste çıkarmak kaça patlar ya 0 maaş ile gaste yürütürüz illa ki alan oluyor her türlü gasteyi. haber desen akşam otur 1 saat ordan burdan aşır her şeyi gaste değil mi kimse bakmaz yani kaynağına tarihine. sallama kapasitem de çok yüksek.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Geremi'nin peşinde diyormuş İngiltere basını,NTVSpor'da gördüm şimdi

2 milyon euro bonservis bedeli önermişler Newcastle'a Beşiktaş,Newcastle'da kadro yenileme çalışmalarına başladıkları için elden çıkartmak için satabilirlermiş,

İngiliz basınında böyle bir şey var,Geremi iyidir de bitmişlerden biridir benim gözümde,reklam olur en azından olursa transfer
Mesaj tarihi:
ntvspor said:
Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Bekir irtegün'ün hafta içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Bekir için, Fenerbahçe yönetiminin Can Arat ve para teklifinde bulunduğu belirtiliyor.

Gökhan Emreciksin'in transferinin resmiyet kazanması ise Ankaragücü ile genç futbolcunun eski takımı Boluspor'un arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gecikti. Yöneticiler, bu transferi de hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertli kulüpte ayrıca, 5 Ocak Pazartesi gününden itibaren iç transferde de hareketlilik yaşanması bekleniyor. Alex de Souza, Lugano ve Deivid'in menajerleri İstanbul'a gelerek yöneticilerle masaya oturacak.

link

en azından artık luganoyla edunun birer alternatifi olur. can-yasin korku tuneli yerine onder-bekir cok daha ii olur kanımca.
Mesaj tarihi:
Önder Turacı'yı niye harcadılar zaten hiç anlamadım, gayet başarılı bir defanstı bana göre. Ha, Can-Yasin ikilisi evet çok kötü de, yeni gelecek de nasıl olacak iyi olacak mı bakalım bilmiyoruz ki daha...
Mesaj tarihi:
abdulkadir gelecek icin baya iyi oyuncu
30 Ocak 1991 doğumlu. (Cok genc gelecekte iyi isler yapar)
UEFA tarafından yayınlanan "Geleceği en parlak 10 oyuncu" listesinde yer aldı.
Geçen yaz Manchester City ile idmanlara çıktı ancak yaşı 16 olduğundan transfer edilemedi.
Antalya´da düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası´nda turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi
Mesaj tarihi:
fener seneye paraya kıyıp arjantinli Garray ı alsın bence
geleceğin en iyi defans oyuncularından olacak
fener alsın derken para onda fazla yani parası varsa diğerleride alabilirde ucuza vermezler.
Mesaj tarihi:
adam dalga geçmş sazanlamşsnz. puhah. bu arada abdülkadir city ile antrenmanlara çıktı. ama yaşı küçük olduğundan transfer gerçekleşmedi. daha 2 sene en azından kiralık falan gider eleman geleceğe yatırım amaçlı yapmşlar umarım geliştirbilir kendini.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...