|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Nette gördüm, ne kadar doğru bilinmez :D İşte G.Saray'ın yeni hedefi! Galatasaray, devre arasında bomba patlatmaya hazırlanıyor. LigTV'nin haberine göre, Galatasaray, Herta Berlin'in Sırp futbolcusu Marko Pantaliç için masaya oturduğu ve Alman kulübüne Nonda artı para teklif edilldiği öğrenildi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bizzat yürüttüğü operasyonda ilk görüşme, G.Saray'ın Hertha Berlin'i 1-0 yendiği UEFA Kupası maçının gecesinde Almanya'da gerçekleşti. Hertha Berlin Kulübü yöneticileriyle transferde belli bir aşamaya gelinirken, futbolcunun yıllık 2,5 milyon euro almasının sorun yaratığı öğrenildi. Bu sezon sonunda serbest kalacak olan golcü futbolcu ikna edilmeye çalışılırken, menajeriyle sürekli temas halinde olduğu ortaya çıktı ahanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 nası bi adamki acaba , tanımıyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Yalandır. Transfer yapacağını sanmıyorum yönetimin. Belki bir sağbek ama o bile sürpriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bence alırlar cünkü nonda ve ümit karandan memnun deiller dolayısıyla tek baros kalıyor yani bi forvet alırlar gibi gelio artı sag bek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 o kadroyla ümiti ya da nonda'yı satıp bir kanat oyuncusu alsalar yeter aslında BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 gs transfer yapmıyacağını ama şikibe isterse belki 1 süpriz oyuncu alabilceğini açıklamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 7M Euro bütçe ayrılmışken, 18M Euroya yakın yıllık ücret ödüyor zaten Galatasaray. Bu şartlarda transfer zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 transfere ihtiyacımız oldugunu dusunmuyorum ben, oldukca genis kadromus. her mevkide oynayan minimum iki oyuncuya sahibiz. ümit karan cok isterse gidebilir ama bence hala takımın en onemli oyuncularından biri. nonda dısında da gonderilmesini istedigim oyuncu yok su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 nondanın yarım sezon daha kredisi var bende. geçen sezonun hatrına. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 aynen.ancak nonda nın yerine biri düşününebilir.onun harici şuan için gerek yok transfere.ztn sakatlar yeni iyileşmiş ama skibbe roportajı okudum bi yerde.linderoth u sağda oynatıcam aflan diodu.işallah oynatmaz.bukreş maçıydı sanırım.sağda oynadı.adam kendini yırttı ama mevkisi orası değil.ona kufur eden gs lileri görünce adama çok üzüldüm.hak etmemişti. sabbiyle barışla falan idare etsin.ama linderoth u ortada kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ümit Karan kalsın da, şu nondadan kurtulalım bence. İyice saldı adam kendini. Yabancı bi forvetle takas bence mantıklı bir hamle. Fotomaç said: G.Saray, iki yıldır yerli transfer piyasasının en gözde isimlerinden olan Mehmet Yıldız'ı çok büyük bir aksilik olmazsa bugün renklerine bağlayacak. G.Saray'dan başkan Adnan Polat ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'dan da başkan Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Bülent Uygun, bugün öğleden sonra Nişantaşı'ndaki Chocolate Cafe'de bir araya gelecek ve Mehmet Yıldız transferine son noktayı koyacak. Fotomaç yazmış, ne kadar doğru bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ayhan ı satalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ayhan ve nondayı istemiyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 funq said: o kadroyla ümiti ya da nonda'yı satıp bir kanat oyuncusu alsalar yeter aslında BENCE Galatasarayda en son ihtiyaç oluncak bölge kanat. Kewell, Arda, Aydın, hemen ardından Hasan Şaş, günündeyse Sabri. Barış ve Serkan da oynuyor zaman zmana kanat. Üstelik yeni alınan gençler de kanat ağırlıklı hep. GS'nin bir sağ bek eksiği var sadece. Yedek alınacaksa forvet olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sağ bek dediğiniz sağ-kanat- bek-savunma-olmuyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 uğur uçar dönse yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 funq said: sağ bek dediğiniz sağ-kanat- bek-savunma-olmuyor mu :D Sağ kanat ortasahın sağıdır benim için. sağ bek defansın sağı. Kanat oyuncusu deyince bek anlamam ben sözü geçen adam Cafu falan olmadıkça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 4Ever said: ayhan ve nondayı istemiyoruz : ) valla ayhanı sevmio olabilirsiniz ama ayhanın satılmasını istemek takımına ihanettir :) şahsen son senelerdeki ayhan performansı devam ettikçe ayhan kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ayhan iyidir, çalışan adamları severim. Linderoth geldikten sonra iyi yedek olur ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hıncal'ın gazına gelenler var sanırım,sene başından beri en istikrarlı adamımızı kapının önüne koymaya meraklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Rewendor said: funq said: sağ bek dediğiniz sağ-kanat- bek-savunma-olmuyor mu :D Sağ kanat ortasahın sağıdır benim için. sağ bek defansın sağı. Kanat oyuncusu deyince bek anlamam ben sözü geçen adam Cafu falan olmadıkça :) türkçe'nin standart sapmasını hesaba katmadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ayhani sevmiyorum ama takima faydasini gozardi etmem, kalmali, zaten kaliyo, 3 senelik imzalamis, nonda gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Bence gitmeliydi. Topal ve Güven cok daha iyiler. Ankaragücü macında Güven 2. yarı cok iyi oynadı zamanla oturacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yahu yapmayın. Topal tamam çok iyi de, Mehmet Güven'den cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mehmet güven ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar