Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Nette gördüm, ne kadar doğru bilinmez :D

İşte G.Saray'ın yeni hedefi!
Galatasaray, devre arasında bomba patlatmaya hazırlanıyor.

LigTV'nin haberine göre, Galatasaray, Herta Berlin'in Sırp futbolcusu Marko Pantaliç için masaya oturduğu ve Alman kulübüne Nonda artı para teklif edilldiği öğrenildi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bizzat yürüttüğü operasyonda ilk görüşme, G.Saray'ın Hertha Berlin'i 1-0 yendiği UEFA Kupası maçının gecesinde Almanya'da gerçekleşti. Hertha Berlin Kulübü yöneticileriyle transferde belli bir aşamaya gelinirken, futbolcunun yıllık 2,5 milyon euro almasının sorun yaratığı öğrenildi. Bu sezon sonunda serbest kalacak olan golcü futbolcu ikna edilmeye çalışılırken, menajeriyle sürekli temas halinde olduğu ortaya çıktı

ahanda link
Sosyal ağlarda paylaş

aynen.ancak nonda nın yerine biri düşününebilir.onun harici şuan için gerek yok transfere.ztn sakatlar yeni iyileşmiş

ama skibbe roportajı okudum bi yerde.linderoth u sağda oynatıcam aflan diodu.işallah oynatmaz.bukreş maçıydı sanırım.sağda oynadı.adam kendini yırttı ama mevkisi orası değil.ona kufur eden gs lileri görünce adama çok üzüldüm.hak etmemişti.

sabbiyle barışla falan idare etsin.ama linderoth u ortada kullansın
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Karan kalsın da, şu nondadan kurtulalım bence. İyice saldı adam kendini. Yabancı bi forvetle takas bence mantıklı bir hamle.

Fotomaç said:
G.Saray, iki yıldır yerli transfer piyasasının en gözde isimlerinden olan Mehmet Yıldız'ı çok büyük bir aksilik olmazsa bugün renklerine bağlayacak. G.Saray'dan başkan Adnan Polat ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Sivasspor'dan da başkan Mecnun Otyakmaz ile teknik direktör Bülent Uygun, bugün öğleden sonra Nişantaşı'ndaki Chocolate Cafe'de bir araya gelecek ve Mehmet Yıldız transferine son noktayı koyacak.

Fotomaç yazmış, ne kadar doğru bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
o kadroyla ümiti ya da nonda'yı satıp bir kanat oyuncusu alsalar yeter aslında BENCE

Galatasarayda en son ihtiyaç oluncak bölge kanat.

Kewell, Arda, Aydın, hemen ardından Hasan Şaş, günündeyse Sabri. Barış ve Serkan da oynuyor zaman zmana kanat.

Üstelik yeni alınan gençler de kanat ağırlıklı hep.

GS'nin bir sağ bek eksiği var sadece. Yedek alınacaksa forvet olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
funq said:
sağ bek dediğiniz sağ-kanat- bek-savunma-olmuyor mu :D

Sağ kanat ortasahın sağıdır benim için. sağ bek defansın sağı. Kanat oyuncusu deyince bek anlamam ben sözü geçen adam Cafu falan olmadıkça :)

türkçe'nin standart sapmasını hesaba katmadım ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...