utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Uzun ve zorlu bir sınav, mülakat, okulun bekletmesi, ulusal ajansın tarife değişikliği filan derken, sonunda oldu, Erasmus yolcusuyum=) Yalnız Türkçe dersim var geçen seneden kalan, bu dönem aldığım. Devamdan muaf tuttu hoca bizi, şimdi hatırlamıyor adam fdaf. Yarın konuşacağım, hoca köpeğin olayım bak bırakma, fakültede sux ortalamamla, ingilizce sınavında yargıladığımdan 40 kişide yedinci olmuşum, nolur sal gideyim diyeceğim sdf. Dua edin bana da seneye postlarımı Finlandiya'dan atayım ikinci dönem, böyle türkçe karaktersiz, ahaha. Ha tabi nereye gideceğim de kesin değil, tahminim ilk tercihimdeki gibi bahar dönemi-Finlandiya olacak, öyle hesapladım, ama bakalım, güncellerim kesin olunca=) Sizleri seviyorum, şans dileyin şu Sezai hocayla konuşurken de problem çıkarmasın. Çok büyük stres altındayım=) En çok dua edene Finlandiya'dan sarışın uzun bacaklı taş gibi abla ayarlayacağım agfg. Öptüm canlarıms. Gogo Finland <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mantıklı konuşursan bir şey olmaz diyeceğim de adam söylediği sözü unutmuş; notları girerken seni unutur gayet, geçmiş olsun=) Şaka bir yana, olmaması için hiçbir sebep göremiyorum ben, yine de inşallah diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Finlandiya'dan bol resim bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çok sevindim , helal olssun.sal gitsin türkçeyi de ,yemişsin tey. bol bol eğlen,polonyaya gitme ihtimalim var,nihan'da büyük ihtimal gidebilir polonyaya,gerçi görüşemedik en son. erasmus paticik buluşması bile ayarlanabilir avrupalarda =) tekrar helal ,tebriks . edit:alttan dersin olsa bile bu engel olmuyordu gitmene bizde. sonra yüksek ortalamayla alırsın dicem de son sınıf falan mıydın , son sınıfta mı gideceksin =) öyle olsa bile yaz okulu yaparsın dert değil. edit: 2. dönem erasmusa gitmiş olman eğer son sınıfsan tam dezavantajına , keza eğer ki o türkçeden kalıp erasmusa gidersen,yaz okulu yalan olur o sene en az yarım döner uzar amanın unutma onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 9 eylüldemisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Evet 9 eylüldeyim. Malik, ikinci sınıfım, üçte gidiyorum, problem yok=) Yaz okuluna kalamam stajım var, o adamın beni geçirmesi lazım yani, yalvaracağım gerekirse benim bölüm hocalarım filan konuşacak, ağlandım onlara da biraz dediler sen bir konuş=) Bakalım ya yarın gördüğüm yerde yapışıp kalan üç derse gideceğim. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 utopia said: En çok dua edene Finlandiya'dan sarışın uzun bacaklı taş gibi abla ayarlayacağım agfg. sen bu lafı dedın ya Turkce hocan kıllık yaparsa dırek haber ver gelıp kafasını gozunu yamultam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 böhühühü güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 benim bi arkadaş lisede alttan 1 dersi var diye 2 senedir össyi kazandığı halde kayıt yaptıramıyor senin başına gelmez böyle bişi inş bişi olursa söyle o türkçeyi çöp kutusuna ayıp kapatalım kapağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Masakari said: utopia said: En çok dua edene Finlandiya'dan sarışın uzun bacaklı taş gibi abla ayarlayacağım agfg. sen bu lafı dedın ya Turkce hocan kıllık yaparsa dırek haber ver gelıp kafasını gozunu yamultam adres var hocayı şimdiden dövmeye geliyorum!! ADRES VERİN ULAN DÖVÜCEM! nooolur noolmaz.. en kötüsüne hazırlanalım biz. doğrudan dövelim.. hayırlı olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Selin bana Finlandiya'dan KARI getir, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hepinize karı msni hediye edicem, iş sizin tavlama skillerinize kalmış gafsg. esas uzun bacaklı abla için application formları alıyorum mailime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 TRIPLE KILL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 u.z.a. united ztates of america hehe :/ ................... hadi bakalım selin, inşallah olur. werewolf'un da dediği gibi bolca fotoğraf bekliyoruz, mümkünse bel ve göğüs hizası. hadi bakalım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 sürekli patiden biri olsa finlandiyada aslında. of. resim. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 OLM HELSİNKİ KIZLAR YURDU'NA AJAN SOKUYORUZ BORU MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 utopia, sevindim senin icin. Umarim olur da gidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 git git seneye yanlız kalmıyım orda:) Hocanda hatırlamazsa telefon numarasını yaz buraya>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 xaenin, bunu iyi yolculuklar olarak kabul ediyorum fga. teşekkürler valla, gelişmeleri yazacağım buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ütopya,hayırlı olsun,resimleri bekliyoruz bak.Kesinleşti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ortalamam 1.81 değil de 2.00 üstü olabilseydi seneye 2. dönem ben de gidiyordum. İsveç'le Norveç yok bize, e Finlandiya olsun bari Amorphis falan görürüz demiştim de olmadı eheh. Sonraki sene artık, iyi yolculuklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar