ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 peynirler kilitlenmiş. abaza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 shadowfury hakaret ediyo abaza dedi banlansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 zebilith shadow'a hakaret ediyo dedi peynirleyin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 adamınbiri consun mod olduğu foruma yine mesaj atıyo açığa alınsın forumdan bir hafta daha uzaklaştırılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ShadowFury said: peynirler kilitlenmiş. abaza! oha cinsel içerik ban + kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Herkesi banlayın. Tek takılmak istiyorum sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Peynir analarımızın değil ama ineklerimiz ak sütü gibi helaldir. Bembeyazdır. Peynir vatandır. Peynir Türklüktür. Bizim kültürmüzdür! Peynire hakaret var! Pati kapatılsın. Ayrıca abaza peyniri olmaz TÜrk peyniri olur. Halkı dil, din, ırk ayrımı gözeterek, kin ve düşmanlığa sürüklemek suçundan hepinizi dava ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_Bilal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 EHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 SON_SAVASCI said: fede said: abazan lan o abaza yazıyor fotoşop mu o sapıkça olan abazan demek istemiş Abaza normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Cons said: delik peynir ZAHAHHAHAAAA lan sesli güldüm. yalnız bu peynirden benim dolapta her daim vardır. Güzel peynir. Bi de isli peynir var, bide dil peyniri bunları yerim hep ben. ben bunları yerim hep. yerim bunları hep ben. hep ben bunları yerim. merhaba ben ayşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ayşe tokana çakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ayşeye kilit gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 peynirle ayşe ne alaka direk banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 nimetle şaka olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 nimet te banlansın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Haftada bir, bir haftalık uzaklaştırma almalı bu topicteki herkes ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 skeleton nickli olmayan herkez 2 hafta ban yesin olanlar 2 haftada bir 3 aylık ban yesin adminlerde kendini banlasın 4. sulh mahkemesi bizi kapatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Kapattık arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ferrero said: Cons said: delik peynir ZAHAHHAHAAAA lan sesli güldüm. yalnız bu peynirden benim dolapta her daim vardır. Güzel peynir. Bi de isli peynir var, bide dil peyniri bunları yerim hep ben. ben bunları yerim hep. yerim bunları hep ben. hep ben bunları yerim. merhaba ben ayşe. arkada mikael var lan anahtarlık kılıklı kıza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 per wiberg de solda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 çok şekermiş minik ayşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar