Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 http://www.flixster.com/news/2008/05/09/gore-verbinski-to-direct-bioshock-movie Flixster'da rastladım,heyecanlandım diyebilirim.Fake olma ihtimali yüksek ama bekliyoruz,Gore Verbinski adı geçiyor ki bu adam gerçekten görsel efektleri iyi kullanıyor. Son olarak; http://content7.flixster.com/photo/11/09/31/11093121_ori.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 doğru duymuşsun, fake değil. http://weblogs.variety.com/the_cut_scene/2008/05/gore-verbinski.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 imdb'ye girmedikçe %70 fakedir benim gözümde ( o nasıl bir tanımsa artık asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Universal Pictures yapımcılığı üstlenmiş bile muhtemelen çekilir bunun filmi oynamamıştım ama herkez senaryosu çok iyi diyordu kaçırmazlar herhalde böyle bir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 uwe boll yonetmedigi surece desteliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Gore Verbinski diyorlar ya,olursa ilk defa adam akıllı bir oyun uyarlaması görebileceğiz sanırım.(bkz.Karayip Korsanları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yakışır oyunu bir türlü oynuyamadım fakat sırf netten gördüğüm videolarla aşık oldum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gore verbinski, eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 topici görünce bi heycanlandım, umarım güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 seneryosu bence o kadarda güzel değildi be. en azından film olucak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Değiştirirler onu illa ki, oyunun filmini yapacak halleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 DarKRideR said: imdb'ye girmedikçe %70 fakedir benim gözümde ( o nasıl bir tanımsa artık asdf) milyon tane fi tarihinde girilmiş ama çekilmemiş film bulabilirim imdb'de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 trgamer said: Variety sitesinin haberine göre Pirates of the Caribbean üçlemesinin yönetmeni Gore Verbinski, 2K Games'in başarılı FPS oyunu BioShock'un film uyarlamasının yönetmeni olacak. Yapımcılığını Universal Studios'un üstleneceği filmin senaryosunu ise Gladiator ve The Aviator filmlerinin senaristi John Logan yazacak. Filmin ne zaman gösterime gireceği (Gore Verbinski'nin filmin yapımına bir an önce başlamak istediği belirtiliyor) ve oyunun yaratıcısı Ken Levine'in projede yer alıp almayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Film hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 said: Me: Given all the effects that might might be involved, do you see this movie being as big and epic as "Pirates of the Caribbean?" GV: I don’t think it'll be on that scale. Of course, with "Bioshock" there are no locations I can go to. We have to build it. We'll cleverly use matte paintings and all the technology we have to achieve a great deal of scale without actually building everything. It's a much more intimate story than "Pirates." Although its an adventure, it’s a dramatic adventure. I see it more along the lines of "Blade Runner." bu adam bilio işini bence kotarır , elindeki hamurun nası bişi olduunun farkında işte ne hayallere kappılın nede azını bekleyin dio amcamız acıkca ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Orjinali burada. Okuyunca rahatladım, Bioshock emin ellerde diyebiliriz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Oyunu oynadığımda dediğim ilk şey " Oyun olarak kötü ama film kalitesinde senaryosu var senaryo herleyi kurtarıyor valla" olmuştu. Cidden doom muş bilmemneymiş saçma sapan oyunların filmi yerine bioshock gibi kaliteli senaryosu olan oyunların filmi çok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Şöyle birşey olsa ne iyi olurdu: Jack - Adrien Brody Ryan - Daniel Day Lewis Fontaine - Cristian Bale Tenenbaum - Cate Blanchett Sander Cohen - Steve Buscemi Steinman - Christopher Walken Suchong - Cary-Hiroyuki Tagawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 BonePART said: uwe boll yonetmedigi surece desteliyoruz Ya da Peter Jackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 peter jackson niye yönetmesinmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oyundaki atmosferi verebilirse cidden çok sağlam bi film olabilir. karayip korsanlarını pek sevmesem de verbinski ilk ring'i gayet güzel yönetmişti, bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 arcane said: Şöyle birşey olsa ne iyi olurdu: Jack - Adrien Brody Ryan - Daniel Day Lewis Fontaine - Cristian Bale Tenenbaum - Cate Blanchett Sander Cohen - Steve Buscemi Steinman - Christopher Walken Suchong - Cary-Hiroyuki Tagawa Çüş. Bu kadroya ayıracakları bütçeyi bir kenara koyup tanınmayan oyunculardan bir kadro çıkarırlarsa, kenara ayırdıkları parayla 2. filmi çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ...ve ilk film de 2. film de bişeye benzemez. oha?! olm dandik seri film fenomeninin sırrını çözdün lan farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahaha hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 obaaaa süper film olur bundan.. müthişti atmosfer filan çok güzelde oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ben oyununu bitiremedim tırsmaktan, filmini hiç izleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar