aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 720p? :p sarmıyor altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dvd rip diamond surumu cıktı, 2 gune cıkar 720p si.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu kızın çok tatlı bir yüzü var. daha fazla yorum yapmayacağım, uykusuzum sapıklaşabilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 720 bulan var mı?Link atmayın bulup bulmadığınızı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ben şu an 720'yi indiriyorum. öhö öhö Diamond.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 iyiki sinemada gitmemişim. ne oldu ne oluyor belli değil. birileri bişeyler yapıyor ama. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 imdb notu 4 mü ne. pek harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sorması ayıp, çun li ne ara efsane oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sene 93 94 mahallenin koinapçısında çunli ile geleni geçeni deviyorum, çeşitli ağabeyler deli olup milyonlarca jeton alıyor ama nafile yepyepyepyep tekmeler konuşuyor. hava kararmaya başlayınca tek jetonla halen ayakta kalmış çunliyi bırakıp gidiyorum sıkılıp (veya anne korkusu sdf =), işte o an efsane oluyor çunli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 o sızın mahallenın eksıklıgı bence haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 silphatos haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o değil de filmi içkiliyken mi hazırlamış adamlar yav. bir sürü cheesy sahneyle dolu. bir de o dans kısmı nedir ya, bizi tav etti, kadını daha da tav etti. sahne biraz daha uzun olsaymış keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Çok gereksiz bir filmdi. Ne aksiyon sahneleri iyiydi nede oyunculuk. Kristin Kreuk kendinden nefret ettirdi Lana olarak zati smallvilel in son sezonunda chun li liği de becerememiş. Özellikle Nash karakteri nin hareketler fln harbi çok gereksizdi. Fkaar kesinlikle Dragonball movie den güseldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 inanılmaz kötü bir filmdi.Atlaya atlaya izlediğim için tam olarak konuyuda anlayamadım(tabii eğer bir konusu varsa:D) ama harbi mal ötesiydi.Özellikle nash karekterinin devamlı olarak kameraya bakması beni en çok mest eden etkiler arasındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi zaten iddiasiz film. yani cekmeden berbat olacagi belli. sf, chun-li isimlerini koymuslar ki izleyici ceksin masraf kurtarsin. rezil film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bacaklari gozukmuyorsa chun-linin hic bir anlami yok filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 cok klise dolu. yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o kadar da kötü bir film değil ya abartmayın. bildiğimiz tv filmleri ayarında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bildiğimiz tv filmlerinden daha kötü bir film bu. mortal kombat 2 den daha kötü hatta. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 o kadar da degil, MAYKILKILARKDANKIN'in varligi yeter o kadar kotu olmamasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 katılıyorum. maykıl hoca ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sf hatrına 1, chun li anılarımıza 1 olmak üzere toplamda 2 puan verip olmamış diyorum. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sana puanım 2 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 dizi oyuncularının sinema filmi çekemiyeceği bir kez daha kanıtlanmış oldu, sf'a yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar