Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008

Luinir

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
said:
---------------Volkan--------------------

G.Gönül - Servet - GökhanZan - Hakan Balta

---------Aurelio - Hamit-------------

--------Nihat - Emre - Arda-----------

---------------Halil--------------------

Hamit sağ açık oynar, Aurelio tek ön libero kalır. Emre biraz daha geriye gelir oyun kurmaya ve top taşımaya. Ben düşüncem bu şekilde olur gibi. Gökhan Gönül oynayamazsa sağ bek Hamit'in. İkisi birden oynayamıycak durumda olmaz umarım. Nihat ortasaha da değil de forvette kalır diye düşünüyorum.

18 gün kaldı. Geçmek bilmiyor, resmen dakikaları sayıyorum. 26000 dakika var şu anda aşağı yukarı.

Hamit göbekte de iyi iş yapar, zaten futbola orada başladı o yüzden böyle kurdum. Ofansif anlamda Emre'den faydalanmamız şart beyin olarak, o yüzden ileri aldım.

İleri üçlü zaten Barcelona'daki Ronaldinho-Messi-Deco üçlüsü gibi forvete yakın oynayacak, Emre Deco gibi daha geride kalacak ama onlara göre. Yani Nihat'ın sağda olduğuna bakma forvet arkasında hemen. En uçta tek forvet Nihat'ı oynatırsak ondan da verim alamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Rikkie said:
Oha hem gökhan gönül hem hamit sakat?!

Sağ back sabriye kaldı desenizde :D

ikisi de sakat olursa ibrahim kaş oynar sanırım yani umarım..
valla ibrahim kaş sağ bekte bence çok verimli olmaz. onun yerine bütün sağbekler sakatken serdar kurtuluş düşünülebilirdi zira sezon başında süper oynuyordu sağ bekte sonra sakatlandı aylarca oynayamadı ama şu anda iyileşmiş durumda.

fatih terimin takdiri tabi. sabri inşallah formda olur
Sosyal ağlarda paylaş

şu sabri ii oynasa da kakalasak bi takıma şampiyona dönüşü illet bi adam bnm için
gökhan gönül son haftalarda sakat mıydı fb de ben oynuo diye hatırlıyorum nası oynayan adamda bu kdr ciddi bi sakatlık çıkar anlamak mümkün diil...
hamit gökhan servet fln bunlar tam kapasite oynamazsa yedekler devreye girerse işimiz olduğundan daha da zorlaşıcak alternatifleri çok olan adamlar diil bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Portekiz'den açıkçası pek korkum yok ama bizim takımdan korkuyorum başta Fatih Hoca'nın saçma bir taktik seçimi, Servet ve Volkan'ın hataları bize hezimet yaşattırabilir.

Bir de düşünüyorum ama hem Tuncay hem Arda'yı oynatabileceğim mantıklı bir diziliş bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan oynamasa rüştü geçse kaleye belki daha iyi de :p Hamit altıntop, servet, gökhan gönül.. Bu adamların yerini dolduramayız. Sabri mi ibrahim kaş mı hücuma kanat katkısı yapıcak gökhan gönül kadar; emre aşık mı gökhan cam mı defansta hava üstünlüğünü sağlıcak, gerektiğinde faul yapcak, o günkü markajına deyim yerindeyse futbol oynatmıcak servet kadar; kazım mı tümer mi adam eksilticek, derin pas yapıcak, ortasahayı toparlıcak hamit kadar.

Tamam illa ki birileri onların yerine oynıcak, belki onları aratmıcak ama onlar kadar da etkili olmaları çok zor. Yani çok iyi bir sezon geçirmiş, çok formda 3 oyuncudan bahsediyoruz sonuçta.

İnşallah turnuva başlayana kadar iyileşirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...