toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 insan olmadıgını soylemis zaten, sallama bosver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yok artık ya. Turnuvaya 3 forvetle gidecek tek takım bizimki heralde. 2 tanesinin de doğru düzgün milli tecrübesi bile yokken. Onu geçtim; tümer, kazım, ayhan falan dururken sen yıldırayı gönderiyorsun. Gökhan gönül yok, hamitin oynayıp oynayamayacağı hala şüpheli, servet de aynı, sen kalk defans oyuncusu gönder daha. Emre aşık falan da dursun, belediyesporlu 34 yaşında geleceğin yıldızı değil mi? Binbir zorlukla, 12 yıl sonra yeniden katılabildiğimiz avrupa şampiyonasında rezil olup gelecez. İnşallah biz yanılıyoruzdur da fatih terim ne yaptığını biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hamit ve servet oynayacak supherli değil artık onlar. bi de avrupa sampiyonasına 2000'de katılmıstık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Doğru ya italyayla falan oynamıştık. 2000 yazında türkiyede değildim hem de küçüktüm, unutmuşum gitmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Fatih terimin bana 10 numarası olmadan iyi futbol oynatabildiği bir takım söyleyin o zaman çok iyi futbol bilen kişiler. Uefa'yı aldı Hagi vardı çok iyiydi. Fiorentina'da Rui Costa. GS'ye tekrar geldiğinde gördük nasıl teknik direktör olduğunu zor bela Euro 2008'e kalmayı başarı olarak görüyosanız bilmem. Kendi taraflarının bile istemediği bir adama iyi teknik direktör diyosanız o sizin bileceğiniz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kendini milli takımın tek taraftarı olarak goruyosun herelde, bu kadar emin olduguna gore herseyden. 10 numara mı kaldı gunumuz futbolunda? cag atladık coktan, sen geride kalmıssın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben değil fatih terim geride kaldı o adam iyi bi 10 numarası olmadan iyi bir futbol oynatamaz. GS taraftarları beğenmiyor türkiye değil. yaptı binlerce mallığa yenilerini eklemeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bence tek hatası halili cıkarması oldu yıldıray ve ibrahim kaş yine bi derece ok yani yıldıray eskisi gibi degil ama halilde cok işe yarayabilirdi halil seçimi yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ehue kusura bakma ama cok komik soylediklerin. 10 nunmara olmadan iyi futbol oynatamaz nası bi mantıkdır lol. ben de fatih terim'in eskisi gibi olmadıgını dusunuyorum ama bu ne onu kotu bir teknik direktor yapar, ne de MAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 anlayamıyorsun herhalde idrak etmekte zorlanıyorsun neyse maçlar başlasın görürüz o zaman ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Doldurmuş gslileri fenerlileri. Sırf gol kralı bi fenerli diye semih var, halil yerine. 35 yaşındaki Tümer var, Yıldıray yerine. Bu kadrodan anladığım bir tek şey var, çift ön liberoyla savunma futbolu oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ft nin aklındaki 11 sanırım şöyle : volkan sabri-servet-gökhan(emre)-hakan hamit-mehmet-mehmet-arda tuncay-nihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Pallando said: anlayamıyorsun herhalde idrak etmekte zorlanıyorsun neyse maçlar başlasın görürüz o zaman ne olduğunu. 9 puan da alsak, 0 da ceksek seni haklı cıkarmayacak. bosuna ahkam kesme burda o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Şaşırdım ortasahadan Yıldray'ın gitmesine, hazırlık maçlarında iyiydi bence. Halil'de bu santrforsuz sisteme uygun bi forvet aslında. Neyse hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sg-1 said: Doldurmuş gslileri fenerlileri. Sırf gol kralı bi fenerli diye semih var, halil yerine. 35 yaşındaki Tümer var, Yıldıray yerine. Bu kadrodan anladığım bir tek şey var, çift ön liberoyla savunma futbolu oynayacağız.Çıldıriciim hala bunları konuşuyoruz. Semih bu ligin gol kralı olmasının yanında gayet de güzel bir YEDEK forvet. Yorgun defansa karşı çok güzel pozisyon buluyor. Zaten Fatih Terim de bu adamı ilk 11 oynatmayı düşünmediğini söyledi 11'i açıklarken. Kimi alıcaktı yerine tartışmasını geçip bu kadro ile neler yaparız konusunu tartışmak lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Finlandiya maçı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yıldırayla halil'i niye çıkartıyosun kadrodan sayın terim!?!?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Rikkie said: Finlandiya maçı ne zaman? yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kim çıktı kim girdi tartışması mutlaka olacak ama yine de tüm oyuncularımız gayet iyiler ve bize farklı geliyor olsa da diğer milletlere göre çok iyi bir kadromuz var. ha bir tek sabriye güvenemiyorum çok keko biri ısınamadım yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bizim takım açıkçası grubun en zayıf halkası olarak görülüyor yurtdışında ki çok da haksız sayılmazlar. Dün Mehmet Demirkol yazmış şu ana kadar katıldığımız 4 turnuvada daha yenebildiğimiz Avrupa takımı yalnızca Belçika. Ben gruptan çıkacağımza inanıyorum ama favori olmadığımızı da görebiliyorum. Eğer çıkarsak büyük iş yapmış olarak çıkacağız. Geçen sefer Yunanistan şampiyon oldu biz de olabiliriz diyenler yanılırlar çünkü biz Yunanistan'ın o turnuva yaptığı defansı yapabilsek kafadan yarı final oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Holy said: sg-1 said: Doldurmuş gslileri fenerlileri. Sırf gol kralı bi fenerli diye semih var, halil yerine. 35 yaşındaki Tümer var, Yıldıray yerine. Bu kadrodan anladığım bir tek şey var, çift ön liberoyla savunma futbolu oynayacağız.Çıldıriciim hala bunları konuşuyoruz. Semih bu ligin gol kralı olmasının yanında gayet de güzel bir YEDEK forvet. Yorgun defansa karşı çok güzel pozisyon buluyor. Zaten Fatih Terim de bu adamı ilk 11 oynatmayı düşünmediğini söyledi 11'i açıklarken. Kimi alıcaktı yerine tartışmasını geçip bu kadro ile neler yaparız konusunu tartışmak lazım artık. Ehehehe yazmışım zaten ne yapacağımızı. Çatacak yer aramayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hiç okumadım son kadro yorumlarını tümeri yıldıraya tercih eden akıl mantığı almıyo kafam emre güngör ii adam lafım yok ztn olması gerekirdi belki ama servet sakat diye alınan adam servet iileştiyse niye hala kadroda hiç kadroya laf etmedim şu güne kadar hoca tercihidir diye ama hocanın kafası süngere dönmüş erimiş gitmiş şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bence güzel tercihler..Tabi bu kararı form durumlarına veya antrenmandaki hırslarına göre vb. sebeplerden almış olabilir.Her ne kadar oynattığı taktiği beğenmesem de bu kararını doğru buldum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 3 ü de bana gore yanlıs. umarım doğru karardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 türkiyede adam döverek ; savunma yaptığı zannedilen servet çetin bakalım euro 2008 de napıcak.. türkiye ite kaka gruptan çıkar sonrada çeyrek finalde elenir. Basında büyük başarı der herkes avunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar