Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bizim gurupta 1. portekiz 2. isvicre olur. ispanya ve hollanda da buyuk cikis yapacak gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hollanda diyorum bende supriz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Turkiye alir ki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 İspanya Raul'un kadroya alınmamasıyla büyük tepki çekti. Bojan Krkic de oynamıyor. İç taraf karışık biraz İspanya'nın ama oyunlarını nasıl etkiler bilemem ne de olsa Torres gibi bir forvetleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Naıl bu kadar inançsızız anlamıyorum. Portekiz'de bir iki yıldız dışında (Deco, Ronaldo) bence hiçbi numara yok. İsviçre denen takım kendi hakemleriyle dahi bize rakip olamaz, futboldan biraz anlayan birinin bunu bilmesi lazım. Çek Cumhuriyeti yine en kötü yıllarını yaşıyo, kesnlikle eskisi gibi değiller. Biz bu grubun bana göre favorisiyiz. Ama kimse ikinci olabileceğimize bile inanmıyo, hatta karşılaştığım bi çok insan güleerek "portekiz yenciek, sıfır çekicez" vs diyo sanki yenilmemizi ister gibi. Hep rakip takımlara takılırken deriz ya, yenicez şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye o tavırla. Biz finale kadar gidelim, üzüntüsünden kahrolsun o insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Malesef milletin böyle düşünmesine en büyük sebep Skor Basını. Yorumcuların çoğu çıkıp "böyle top oynanmazlehaoehoahohe" dediği için kimsenin güveni kalmadı. Ha bence gruptan zorlanmadan çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir kulübünü, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Zorlu bir rakip olabilir ama biz de mükemmel takımız.” Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir'in haberine göre; Manchester United ile geçtiğimiz çarşamba Moskova’da Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran, Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan, attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Cristiano Ronaldo, EURO 2008’i kazanarak bu sezonu hat-trickle tamamlamak istediğini söyledi. ‘BİZİM İÇİN ZOR OLACAK’ “Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.” ‘DAHA ATACAĞIM GOLLER VAR’ Sezonun geneli, EURO 2008 ve kendisinin Real Madrid’e gideceği yönündeki haberlerle ilgili olaraksa şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir sezon geçirdim. Ama işim daha bitmedi. Atacağım gollerin hepsini atmadım. Buraya da sakladım. EURO 2008’i kazanarak sezonu taçlandırmak, onurlandırmak istiyorum. Herkesin benden beklentisi bu. Fakat anneme bile kupayı kazanacağıma dair söz vermedim. Verdiğim söz, kupayı kazanmak için elimden geleni yapacağım şeklinde... ‘TRANSFERLE HAVAYI BOZMAM’ Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda Milli Takım’dayız. Ama turnuva sonunda ya da ona yakın bazı haberler alabileceğinizi belirteyim. Bu konuyla ilgili olarak bir daha konuşmayacağım. Takım arkadaşlarıma ve Scolari’ye karşı sorumluluklarım var. Onları yerine getirmeliyim. Burada transfer konuşulmaz. Geldiğimden beri muhteşem bir takım havası seziyorum. Bunu bozmak istemem. Ben de bu takımın bir parçasıyım. Scolari zaten geçen gün bunu herkese söyledi. ’Biz Ronaldo için değil, o bizim için oynayacak’sözlerine katılıyorum Scolari’nin... ‘TEKME OLAYINI KONUŞMADIK’ Sabah hem Scolari hem de Carvalho ile uzun uzun konuştuk. Ama finaldeki o pozisyon (Carvalho’nun tekmesi) için kelime bile etmedik. Çünkü ben de Carvalho da Scolari de futbolu kazanmak için oynuyoruz. Futbolun içerisinde böyle pozisyonlar var. Üzerinde fazla durmamak lazım. En sonunda burada aynı forma ile kupa kazanmak için sahaya çıkacağız. Zaten Carvalho da benim en çok görüştüğüm arkadaşlarımdan bir tanesi. ‘ÇOK SABIRSIZLANIYORUM’ Hedefim, EURO 2008’i de kazanıp uzun ve güzel bir tatile çıkmak. Gece yatarken yastığa kafamı koyduğumda içim huzurlu uyumak istiyorum. Ülkeme karşı görevimi yerine getireceğim. Formamı son ana kadar gerektiği gibi terletip, zafere ulaşmak için oynayacağım. Burada takım arkadaşlarımla bunun planlarını yapıyoruz. İyi bir takımız. Mükemmeliz. Bunu herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cahal mısın ronaldo tanımıyomuşsun bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 serveti çok iyi tanıycak. döver servet bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Holy said: Malesef milletin böyle düşünmesine en büyük sebep Skor Basını. Yorumcuların çoğu çıkıp "böyle top oynanmazlehaoehoahohe" dediği için kimsenin güveni kalmadı. Ha bence gruptan zorlanmadan çıkarız. Son birkaç maçı izledim. Hatta maç konularına (sonuncuya yazmadım gerçi) gir bak yazdıklarımı gör. Maç sırasıdnaki eleştirilerimi, eksikleri gör. Hatta çok eminim 2 tane maçta "böyle gol atamayız ancak şunu yaparsak gol atarız bu defansa" dedim ve öyle yaparak attık golü 2. yarıda. Az çok teknik bilgim var, hangi defans sisteminin nasıl çözüleceğini, hangi organize atağın nasıl başlayacağını, hani çok ömer üründül tabiri olacak ama "kollektif futbol"u takım oyununu biliyorum. Milli takım genel olarak taktiksiz ve tekniksiz oynuyo kaç maçtır. Sadece bireysel yeteneklerle, sadece paldır küldür balta gibi ataklarla gol arıyor. Hiçbir organize atak, güzel pas varyasyonları, ne bileyim oyuncular arası uyumu göstericek en ufak bir ikili üçlü oyun, hatta herhangi bir taktik yok, oyun temposunu bile kontrol edemiyoruz. Dizmişler 11 adamı "hadi oynayın bakim" demişler adeta. Herkes birbirinden kopuk, herkes bir başına buyruk. Topu alan deli dana gibi koşuyor, sıkışınca da pas veriyor. Bireysel yeteneklerle gol atarsak atıyoruz. En son ne zaman organize bir atakla gol attık? Ya şans, ya bireysel yetenek ya da kaleci hatası. Umarım turnuvaya kadar düzeltiriz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 maelstrom said: cahal mısın ronaldo tanımıyomuşsun bizi artiz bea basın 2 yagladı dötü kaltı , cakalım sunlarada görsün bakam kim kimi tanımıomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Yahu biz bile tanıyamıyoruz takımımızı o mu tanicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 biraz abartmış ronaldo ne bir kulübü ne türkiye'yi tanıyorum diyerek, cahil cesareti var bu çocukta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Fenerbahçe yendiğinde bunları,Ronaldo kadroda değil miydi? Gerçi yedek ağırlıklı bir kadroydu o Man Utd o gün ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kadrodaydı hatta ü.özat o mehur ters yöne dönme calımı ile c.ronaldoyu carsıya gönderip orta acmıstı ve tuncay voleşatayla atmıstı golunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zaten "futbol hayatındaki en büyük başarın nedir?"sorusuna ronaldonun dalgınlığı sayesinde de olsa attığım çalım diye devap veriyor o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hakkaten ya ben maçtaydım onu bile unutmuşum, ronaldo nasıl unutmasın. artık ne dediyse heralde ballandıra ballandıra değişik bir şekilde yazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ronaldo kim yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 2 cesit var ilki gerçek orjinal ronaldo : Ronaldo Luiz Nazario Da Lima , dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 3 futbolcusundan 1 idir bana göre ikincisi ise çakma ronaldo : cristiano(burası yanlıs olabilir) Ronaldo , simdilik iyi calım atıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cristiano ronaldo ile ilgili yazdığın cümleyi şaka olarak algıladım. adam bu sene şampiyonlar ligi gol kralı, premier lig gol kralı, avrupa gol kralı, ingilterede yılın en iyi futbolcusu ödülünü aldı. geçtiğimiz sezon dünyanın en iyi 3 futbolcusunun içindeyken, bu sene yüzde yüz en iyisi seçilecek. brezilyalı ronaldo'yu ben de çok severim, hatta rivaldo ile beraber en sevdiğim iki insan evladıdır kendisi ama cristiano ronaldo bu tempoyu düşürmemeyi başarırsa, ikisini de geride bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cristiano bence gençken parlayıp ilerde sönen tiplerden olucak.bi 25 yaşına gelince hiçte kral olmicak o adam bence. ben messiyi severim.sönmiceğine inandığım gençlerden o var. messi > ronaldo.en iyi futbolcu ronaldo filan değil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nası vardın sönceği kararına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 PrudenT said: nası vardın sönceği kararına ağzı olan konuşuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Luinir said: PrudenT said: nası vardın sönceği kararına ağzı olan konuşuyor işte. kanka onun olayı hız şimdi hız gitti mi bitçek mantığı asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Büyük futbolculuk sadece yetenekle olmaz.Bu yüzden c.ronaldo nun asla büyük bir futbolcu olamayacağını düşünüyorum.Gelin yazımızı büyük futbolculardan örnekler vererek bitirelim ; Messi,Gerrard,Ronaldo,Beckham,Zidane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar