LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 nileppezdel said: İşte çekmezsek abi, siz Dinamo Kiev çekmiştiniz ya öyle birşey çekersek çıkarız gruplaraolum manyak mısın sen ya işte senin çekebileceğin öle bi takım yok bu sene en iyi villareal falan çekersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Hadi ya bakmadım ben :D Ayrıca imaznı değiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Çok ilginç bir sezondu 4 büyükler (eskinin değimi ile) den sonra ilk defa bu kadar yüksek bir puan toplıyan anadolu takımı oldu bu sene bence şampiyonluğa bu kadar yaklaşmaları gayet sevindirici inşallah ileriki senelerde de olur. Bir Beşiktaş'lı Galatasay'ın şampiyonluğuna sevindim,kutlarım. Gerçi gönlümden geçen ne kadar Sivas'ta olsa, çünkü çok kısıtlı kadroları ve parasızlığın içinde buralara kadar gelmeleri çok büyük bir başarı. Ben Galatasay'ın bu parasısız biz politikasına inanmıyorum artık çünkü kadrosuna bakıldığında gayette parasızlık durumunu göstericek herhangi birşey yok aksine gayet geniş ve güzel bir kadroya sahip Galatasaray. Adnan Polat'ın gelişinden sonrada daha da bu durumda düzelicektir. Beşiktaş'a gelince son bir kaç sezondur olduğu gibi en çok hakem hatalarına maruz kalan takım oldu yine ilk yarıda yaklaşık 11 puan bariz bir şekilde hakem hataları yüzünden kaybetti Beşiktaş,ancak tam ligde zirveye geldikten sonra Fenerbahçe'ye karşı gayet malubiyeti hak eder bir futbol oynamaları bu bahaneyi birazda olsun çürütür cinsten,gerçi Galatasaray'a karşı oynadığı futbol'u da değerlendirmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 eh be abi yeter be amma emrahçılık oynadınız pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Galatasaray'ın başarısını kesinlikle küçümsemiyorum ama bu sene ligin sırası kesinlikle hakem hataları ile belirlenmiştir. tektek olayları konuşmaya gerek yok Gs ve fener'in hakem sayesinde aldığı puanlar Beşiktaş'ın hakemler sayesinde giden puanlarını hesaplayınca bu iş anlaşıyor tabiki objektif olduğun zaman. Her hakem hata yapabilir penaltıyı görmez ofsaytı görmez ama Beşiktaş maçlarında sorun hakemler olmayan şeyleri gördüler olay burda kopuyor zaten. Sivasın sizin dediğiniz gibi şampiyonluğu filan hakettiğini düşünmüyorum ki nitekim 4. oldular, sivas futbol filan oynamayıyor , her maçını izledim sivas'ın (ligdeki yayınlanan her maçı izlerim) karambol bir futbol deli dana gibi koşan futbolcular 0 teknik , birazda şans faktörü ve anadolu takımlarının çok kasmamasından dolayı böyle oldu , sivası 3 büyüklerin maçında da gördük ayrıca. Neyse Avrupa'nın yeni prensinin 0 kupa ile ligi bitirmesi de ayrı bir olay tabi tartışılması gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 0 kupayla fener gs den tonla daha fazla para kazandı deli gibi adam alcak gene diğerlerinede o adama bok atmak kalcak giden tr ligi olsn bea bugun gs alır seneye fener 2 takım domine etti ligi fenerin kadro üstünlüğü var avrupadada iş yapıyo gs de o yok bjk ztn mazlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fenerbahçe Alex'e dayalı takım kurmaya devam ettiği müddetçe çeyrek finalden ötesine geçemez. Kezman sırf alex'li sistemim kurbanı olmuştur bu sisteme drogba'yı getir o da başarısız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya abi nedir bu fenerlilerde ya avrupada ne olacak lafları? şu seneye kadar tek başarısı gs'yi yenmek olan fener çeyrek final oynayınca bir anda avrupanın en iyilerinden biri olduğunu falan mı düşünüyor ki?helsinborgdan 3 yemişiz de leverkusenden 5 yemişiz. e evet? işinize geldiği tarafta tek maçla yorum yapmak gelmeyince olmaz öyle.ilk leverkusen maçında neler oldu peki?onları da hatırlıyor musun?hele ki şey var ona daha çok gülüyorum:"fenerin bu sene topladığı puanlara gs yazık edecek" lafı.Yahu siz değil miydiniz ŞL'yi almak hedefimiz diye yola çıkıp 3. ön elemede şlden ilk turda uefa dan elenen?gruplarda 0 çekmeyi başarabilmiş 2 takımdan biri olan?bırakın şimdi sizz bizim avrupada ne yapacağımızı da siz düşünün artık..çeyrek final oynadınız,adınız duyuldu kimse sevilla gibi yaymayacak karşınızda oynarken,siz kendinizi düşünün. cimboma da tebrikler,iyi goduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Tek 0 çeken Fb değil miydi? Dinamo Kiev mi bu sene ortak oldu ünvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ondan önce de vardı bir köy takımı gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 inş gs şampiyonlar liginde bi çeyrek final oynar inş en azından bi yarı finalde karşı karşıya oynarız bunlar çok güzel şeyler ama sayın gsli arkadaşlar o sizin övündüğünüz yabancısız,parasız,hocasız CL ye en fazla katılabilirsiniz. bunu kabul edin ilk olarak sonrasında devam edin ne diyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 suBzer0 said: fenerbahçe Alex'e dayalı takım kurmaya devam ettiği müddetçe çeyrek finalden ötesine geçemez. Kezman sırf alex'li sistemim kurbanı olmuştur bu sisteme drogba'yı getir o da başarısız olur. drogbayı cam silmeye getirsen orada bile başarılı olur. kezman bira laar kaldı, kasmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 CthuLhu said: ya abi nedir bu fenerlilerde ya avrupada ne olacak lafları? şu seneye kadar tek başarısı gs'yi yenmek olan fener çeyrek final oynayınca bir anda avrupanın en iyilerinden biri olduğunu falan mı düşünüyor ki?helsinborgdan 3 yemişiz de leverkusenden 5 yemişiz. e evet? işinize geldiği tarafta tek maçla yorum yapmak gelmeyince olmaz öyle.ilk leverkusen maçında neler oldu peki?onları da hatırlıyor musun?hele ki şey var ona daha çok gülüyorum:"fenerin bu sene topladığı puanlara gs yazık edecek" lafı.Yahu siz değil miydiniz ŞL'yi almak hedefimiz diye yola çıkıp 3. ön elemede şlden ilk turda uefa dan elenen?gruplarda 0 çekmeyi başarabilmiş 2 takımdan biri olan?bırakın şimdi sizz bizim avrupada ne yapacağımızı da siz düşünün artık..çeyrek final oynadınız,adınız duyuldu kimse sevilla gibi yaymayacak karşınızda oynarken,siz kendinizi düşünün. cimboma da tebrikler,iyi goduk. Futboldan anlamadığını bir insan ancak bu kadar belli eder. Sokaktaki deli anladı Fenerbahçe'nin eskiye oranla avrupa'da kat kat daha kalite bir futbol oynadıgını daha hırslı oldugunu, değer ve önemli sonuçlar aldıgını.. 1 - Futbolu bilen bir Galatasaraylı olsan sen.. " Evet bu sene şans bizim yanımızdaydı ve hırslıydık ama herzaman sansımız böyle gitmeyebilir. Avrupa'da bu kadar genç bir kadro fazla tutunamaz.. Umarım yönetim güzel bir kaç transfer yapar ve avrupa'da eski Galatasaray oluruz. " dicegine..Böyle kahvede Futbolun F sinden anlamayan yurdum insanları gibi incir çekirdegini doldurmayacak laflar,sataşmalar.. " iyi goduk " falan.. 2 - " Sevilla gibi yaymayacak. " demişsin. Sevilla yaymadı zaten..Sevilla'nın savunması yoktu.Yayıcak bişey yoktu ortada.Her atakta,kornerde birbirine " ee napıcaz abi şimdi " diye bakan sersem savunma oyuncuları vardı. He diyelim ki yaydı.Artık Fenerbahçe karşısında futbolun yayılmaması gerektigini düşünmeye başlamışsa avrupa takımları buda bir başarıdır. Biz ( veya Ben ) Galatasaray'ın 2000 senesinde Avrupa'da çok güzel futbol oynadıgını kabul etmiş ve başarısını taktir etmiş insanlarız.Futbolu bilen Fenerbahçeli bunu kabul eder ve tartışmaz. Futbolu bilen Galtasarylının (senin agzınla yapıyım bak burayı )öle bir g.t korkusu var ki böle için için g.tü başı atıyo " adamlar yürüdü yürücek " , " Sıfır çeken Fenerbahçe 2 sene UEFA şampiyonu olmuş bir takımı eledi,chelsea gibi bir takımı yendi,inter'i yendi, tarihinde ilk defa Çeyrek final oynadı, bunun devamı gelir.Bu adamlarda güç var doğru hamle var biz de ne var.2000 senesinin UEFA kupası var. " demeye başladı. Galatasaray ve taraftarları 10 sene önce aldığı kupanın arkasına saklanmaya devam etsin.Fenerbahçe her alanda Galatasara'yı solladı.(Tesisleşme,Stadyum,Marka.. v.b) Sizde " kupa bizim müzemizde höö " mantıgına devam edin. O kupayı bozdurun hadi belki Şükrü Saraçoglu gibi bir stadyum yaptırırsınız. Belki Roberto Carlos gibi bir Futbolcu alırsınız. Senin gibi Futbolun F'sinden anlamayan Galatasaraylılara teşekkür ediyoruz. Siz Fenerbahçelisiniz.Sizin gibi zihniyetler bize yarıyo çünkü.Biz sizin bu futbolbilmezliginizden ilham alıyoruz. Senelerce " kupa bizim müzemizde " diyin.. Sagolun..İyiki varsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 teach me football baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 hadi dayanamadım gene futbol profesörü kardeşim sadece meraktan soruyorum bunu bak yanlış anlama. savunmasız leş rezil takım 2 sene tesadüfe mi almış o kupayı?karşısına bi fener çıksaymış yalan mı olacakmış yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 mış, muş'la işimiz yok aslında, yalan oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 CthuLhu said: hadi dayanamadım gene futbol profesörü kardeşim sadece meraktan soruyorum bunu bak yanlış anlama. savunmasız leş rezil takım 2 sene tesadüfe mi almış o kupayı?karşısına bi fener çıksaymış yalan mı olacakmış yani? Adamların hucum gücü yüksek. Gol atıyolar durduramıyo karşı takımda. Sevilla'nın mantıgı şudur " ben yerim ama yedigimden fazlasınıda atarım. " Ekleme yapıyım bide sana bak bu konuyla ilgili.. 2005 / 2006 M.Brough 0 - Sevilla 4 2006 / 2007 Espanyol 2 - 2 Sevilla ( Penaltılarla aldılar. ) Hep bi dikkat edersen bak 3-4 golden aşagı bitmiyo adamların maçları genelde..Lig'de olsun,kupada olsun.. yerimde atarımdanın saglamasını yaparız böyle Varsa başka soru alıyım.. Sen isteklisin futbol ögrenmeye,takımlar hakkında soru falan soruyosun bak. Çekinme baby, isteyenle bilgilerimizi paylaşırız baby sana biraz katkı saglayabilirsem ne mutlu bana baby.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 uu ride on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 çok eğlenceli ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Daha iyi kadrosu ve daha iyi teknik yonetimiyle rakibi olan takimlari rahat bir sekilde geride birakip 2.-3.-4.'nun birbirine denk oldugu ligde en yakin rakibine 6 puan fark atarak sampiyon oldu Galatasaray. Fenerbahce Besiktas ve Sivasspor ayni gucte ve kalitede takimlar olduklarini esit puan toplarak da kanitladilar. Yapilan yatirimlari da goz onunde bulundurursak puanlar esit olsa da, lig siralamasi tam tersi olsa da, basari siralamasi : Sivasspor, Besiktas, Fenerbahce seklindedir. Sevilla'ya gelince... Overrated otesi bir takimdir. UEFA dedigimiz kupa Sampiyonlar Ligi'nin gruplar seviyesinin ilk 2'sine giremeyecek kalitede takimlarin kupasidir. Sevilla sampiyon oldugu senelerde finalde Avrupa liglerinin ortalama takimlarini yenerek sampiyon olmustur, kendisi de zaten Avrupa liglerinin ortalama bir takimidir. 28 gol atip 19 gol yiyerek ya da 1-0 yene yene sampiyon olmalari bir sey ifade etmez. En nihayetinde aldiklari kupa bugun Zenith ve Rangers gibi takimlardan birinin olacak. UEFA kupasini `2` sene ust uste almak ise en buyuk komedidir. UEFA kupasi kaldirmis takim artik Sampiyonlar Ligi duzeyine cikmis olmalidir. Cikamamissa zaten basarisizdir. [Ornegin Porto, Galatasaray] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 uefayı 2 kere üstüste almak başarısızlıktır? liverpool şampiyonlar ligini aldı sonra liginde sıralamaya giremedi ülkesinde ama bi ayar çekip kupayı aldı diye aldılar turnuvaya ve döktürdü gene.sevilla şampiyonlar ligine gidecek kadar puan toplayamadı liginde gene uefada kaldı ve gene kupayı alı.ama liverpool başarılı sevilla sırf bu yüzden komik?niye ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Sevilla ne olursa olsun iyi takımdı. Uefa kupasında son yıllarda bir kalite düşüşü var ama; alınan takımlar, kupanın formatı falan mı değişti tam bilmiyorum onu. Ama şu var bazen büyük başarılardan sonra büyük hüsranlar geliyor. Yani ne biliyim, valencia da 2 sene üstüste şampiyonlar ligi finaline çıkmıştı galiba, hector cuper efsane olmuştu falan, bir de şimdiki durumuna bakın. Porto uefa ve şampiyonlar ligi kazandı 2 sene üstüste, şimdi durumuna bakın. En olmadı galatasaraya bakın yani. Yani ne biliyim, bir futbolcu büyük umutlarla büyük bir takıma transfer oluyor. Sonra 1-2 sene geçiyor, adını sanını hatırlayan yok. Hayat bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 CthuLhu said: uefayı 2 kere üstüste almak başarısızlıktır? liverpool şampiyonlar ligini aldı sonra liginde sıralamaya giremedi ülkesinde ama bi ayar çekip kupayı aldı diye aldılar turnuvaya ve döktürdü gene.sevilla şampiyonlar ligine gidecek kadar puan toplayamadı liginde gene uefada kaldı ve gene kupayı alı.ama liverpool başarılı sevilla sırf bu yüzden komik?niye ki. uefa dediğin ne biliyomusun?yarın KAYSERİSPOR'un katılıp maçlarını yapıcağı turnuva.çok büyütmeyin harbi uefayı.eskisi kadar prestijli bi kupa değil artık uefa.elite takımlar katılmıyo çünkü.anca cl'den düzgün takım düşerse iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Şampiyonlar Ligi da eskisi kadar prestijli değil, katılan takımlara bak, F91 Dudelange, Marsaxlokk falan. Ne ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 3 ön eleme oynayan yok efendim danimarka liginin bi takımı filan katılamaz mı ee?şakamısın sen?saçma saçma laflar etmeyin boşa,düşünün de konuşun.napıcak uefa?şampiyon takımı almicak mı şampiyonlar ligine?sen şampiyonsun ama seni uefa kupasına alalım filan?adamlar en düşük tarifeyi koyuyor işte onlara.saçma saçma konuşmaktan başka bişey yapmayın siz.sanki gruplara kalıyor da bilmemkim 19 dediğinzi takımlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar