Bu bind on account item fikri fena değilmiş gerçekten =) Kullan kullan sonra alt karakterlerine yolla onların levelına göre kendini ayarlasın, güzel olmuş. Morphing itemlarda fena değil 1 kere alırsınız sizi 80 e kadar götürür hiç item derdiniz olmaz.
Ögh 1 item'ı 80 level kullan.. Yapışır adamın eline kafasına gözüne o item. Ha 80 level statlarıyla level 1 de kullanabilcek olsam ses etmezdim =P
haa o zaman ben birisnden WOW bulsam iyi olacak haha 1 yıl sonra tekrar sahalara geri mi dönecme of bi yandan Warhammer bi yandna WOW bi yandan Darkfall a hazırlık. Dersler ve sosyal hayat will hak getire!
imkanı yok wow oynayanlara gelmemesinin ya ben ne eski oyuncuyum ne bişey hani TBC den bi kaç ay önce başladım. Ayrıca 1 yıldır accountum kapalı. Ama adamlar artık hani kapalı accountları açtırmak için böle bi yönteme başvuruyor olabilir.
İnsanın biri kendinde, biri eşinde, biri yiğeninde, biri arkadaşında 4 tane actif hesabı olunca gönderiyor adamalar :D. Ben aslında hepsininde maili aynı diye göndermezler diye düşünüyordum ama ilkini kullanınca ikinci geldi. Bunuda kullanınca 3. göndercekler heralde :D
Çok aşağılık bu blizzard, forumda birisi yazmıştı, hesabı iptal ettirdim key geldi diye. Denedim, oyunu bırakma sebebimi warhammer seçtim ve ertesi sabah "Wrath of the Lich King Beta Invitation!" şeklinde bir posta geldi.
Öne çıkan mesajlar
Suark
blizz peçi ==)
Sosyal ağlarda paylaş
ohyeah
Sosyal ağlarda paylaş
Phlox
Sosyal ağlarda paylaş
arcane
Nasıl değildi be nedensiz yere transfer yapamıyorsun.
Dispersion nerf geri alınmış, tekrar 90%.
Sosyal ağlarda paylaş
Oturanboaa
Güzel, hoş.
Sosyal ağlarda paylaş
Julifton
Ögh 1 item'ı 80 level kullan.. Yapışır adamın eline kafasına gözüne o item. Ha 80 level statlarıyla level 1 de kullanabilcek olsam ses etmezdim =P
Sosyal ağlarda paylaş
The_Delucian
dmgmtr
1000+ dps prot warrior ...
Sosyal ağlarda paylaş
DeMiRMaSKe
Bu arada o zaten söylenen birşeydi Prot warriorların tanklarken ki dps'i artacak diye.
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!
die mail geldii yhaaaa, betaya kabul olmuşum. Ne zaman çıkacak WOTLK , değer mi yükleyip wowu betaya girmeye yoksa yakın bi zzamanda çıkacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
xunn
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
@xunn
Sende hala beta key yok mu? Elimde 1 fazla beta key var istersen.
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
Sosyal ağlarda paylaş
xunn
!
Blizzard nankör firma. İlk haftasından beri oyunu oyna, göndermesin sana key.
Sosyal ağlarda paylaş
FreEmoon
Sosyal ağlarda paylaş
aramil
Sosyal ağlarda paylaş