Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Phlox said:
işte itemization sorunu var böyle. sunwell non set itemları haste dolu, hit çok az var. tartışılır gerçi 9% hitten sonra haste vs hit hangisi daha çok dps veriyor, ikisi de 15 ratingle 1% verdiğine göre haste daha iyi gibi, sonuçta hitin sağlamadığı rage gen ve daha çok heroic strike'ı sağlıyo :p

ya işte belli bir yerden sonra hit rage gen arttırıyor.sunwell itemlarında az hit var ama eredar bowunu alamamışsan trash drop throwing weapon kullanıp badge xbow unu kullanmamak bu kadar düsük hitte hanzoluktur
Mesaj tarihi:
of evet beynim durdu nedense. 9% hitten sonra hit ve haste white dmg ve rage geni eşit artırıyorlar, tek fark haste ile daha hızlı heroic strikelar işte :P
Mesaj tarihi:
Rogue'un Hunger for Blood tekrar nerflendi, 30 yerine 15 energy refund.

Priest'in (shadow) Dispersion nerflendi, 90% yerine 60% damage reduction.

Yeni human racial geldi. Bildiğiniz PvP trinket ancak aynı cooldownı paylaşıyor. +1 trinket aldılar diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
Bu bind on account item fikri fena değilmiş gerçekten =) Kullan kullan sonra alt karakterlerine yolla onların levelına göre kendini ayarlasın, güzel olmuş. Morphing itemlarda fena değil 1 kere alırsınız sizi 80 e kadar götürür hiç item derdiniz olmaz.
Mesaj tarihi:
[quote=Bornakk]/! PvE-to-PvP Paid Character Transfers Now Open /!

Providing a smooth and enjoyable experience for all players is always a priority for us, and we are continually re-evaluating our policies and programs to do so. As the state of the game has matured substantially since the inception of Paid Character Transfers, we will now be allowing PvE-to-PvP transfers on a full-time basis to provide players with more mobility and freedom to easily play with their friends.

Çok da gerekli bi olay değildi zaten.
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Bu bind on account item fikri fena değilmiş gerçekten =) Kullan kullan sonra alt karakterlerine yolla onların levelına göre kendini ayarlasın, güzel olmuş. Morphing itemlarda fena değil 1 kere alırsınız sizi 80 e kadar götürür hiç item derdiniz olmaz.

Ögh 1 item'ı 80 level kullan.. Yapışır adamın eline kafasına gözüne o item. Ha 80 level statlarıyla level 1 de kullanabilcek olsam ses etmezdim =P
Mesaj tarihi:
Wrath of the Lich King™ beta test

You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!

die mail geldii yhaaaa, betaya kabul olmuşum. Ne zaman çıkacak WOTLK , değer mi yükleyip wowu betaya girmeye yoksa yakın bi zzamanda çıkacak mı?
Mesaj tarihi:
haa o zaman ben birisnden WOW bulsam iyi olacak haha 1 yıl sonra tekrar sahalara geri mi dönecme of bi yandan Warhammer bi yandna WOW bi yandan Darkfall a hazırlık. Dersler ve sosyal hayat will hak getire!
Mesaj tarihi:
imkanı yok wow oynayanlara gelmemesinin ya ben ne eski oyuncuyum ne bişey hani TBC den bi kaç ay önce başladım. Ayrıca 1 yıldır accountum kapalı. Ama adamlar artık hani kapalı accountları açtırmak için böle bi yönteme başvuruyor olabilir.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
En iyimser kişiler bile 2 aydan kısa süre ummuyor, ben 4-4,5 ay diye bekliyorum. Karar senin.

@xunn

Sende hala beta key yok mu? Elimde 1 fazla beta key var istersen.

!

Blizzard nankör firma. İlk haftasından beri oyunu oyna, göndermesin sana key.
Mesaj tarihi:
İnsanın biri kendinde, biri eşinde, biri yiğeninde, biri arkadaşında 4 tane actif hesabı olunca gönderiyor adamalar :D. Ben aslında hepsininde maili aynı diye göndermezler diye düşünüyordum ama ilkini kullanınca ikinci geldi. Bunuda kullanınca 3. göndercekler heralde :D
Mesaj tarihi:
Çok aşağılık bu blizzard, forumda birisi yazmıştı, hesabı iptal ettirdim key geldi diye. Denedim, oyunu bırakma sebebimi warhammer seçtim ve ertesi sabah "Wrath of the Lich King Beta Invitation!" şeklinde bir posta geldi.
  • Yeni Oluştur...