Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Offfff çıksa da oynasak. Bunları gördükten sonra giresim gelmiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Fury warriorlar 2x 2h wpn çekebilcekler -%20 swing alarak bunada bir lol atmak istiyorum 2h + shield amuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Leap olayı spell değil talentmış =/ Fury warrior pvp? Meyce de living bomb falan var, her specle pvp yapılsın çağrılarına yanıt vermiş bliz. Ayrıca balans drood çok güzel lan typhoon starfall falan. Bu haliyle gelirse balans respeclerim ben sdf Bide şu charge olaylarıyla ilgili said: Shaman spells/talents * Due to the nature (internally: 0 mana cost, 0 cooldown) of these spells, and the fact that there are no new shaman talents in the DBCs, it may be that they are actually boss abilities. * Temporal Rift - Channels a temporal rift on an enemy target for $d. While trapped in the rift, all damage done to the target is increased by $s1%. In addition, for every 2000 damage done to a target affected by Temporal Rift, 1 Shock Charge is generated. * (Unknown name) - Halts the passage of time, freezing all enemies within $r1 in place for $d. This attack applies 5 Shock Charges to each affected target Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 shamandaki shock spellerin olaylarını değiştiriyorlar mı acaba rogue gibi combo olayımı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 charge olayı hemo gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 müzik olayına değinmek istiorm Braveheart, Starwars krışımı geldı bana demın eve oynarken bu calıodu dırek deathstar modunda gırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 warcraft 3 trailer'ındaki müzigi bile kullanmıslar. enfes olmus valla, her saniyesini ezberledim dinlemekten 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Şimdi anlaşılıyo nie magelere Thereamore Teleport verdikleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 oha berserk nedir. improved adrenaline rush vermişler resmen *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 berserk release e sağ kalırsa çıngar çıkar infected wounds da op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çıksın abi lütfen yani. çok meraklısı rogue oynar zaten. nasıl bir hybriddir bu class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 toggie said: warcraft 3 trailer'ındaki müzigi bile kullanmıslar. enfes olmus valla, her saniyesini ezberledim dinlemekten 1 günde.hangi kısmında ben yakalayamdım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 evet sonda yapıyomuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 failure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dk cok tatlı düüd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hmmm demek ki warlock tanking gene yasicak bu arada hacilar death knightlar 2 tur oluyolar bre wc3 death knightlar olu knight of loredeon sovalyelerinin icine guldanin acolytelarinin sokulmasiyla yapiliyor daha cok necromancer gibi bisiler post wc3 death knightlar ise knight orderdan cikip ya mind controlle yada kendi rizalariyla lich kingin emrine girmis knight ve savascilardan olusuyor bu oyundaki death knightlarda buyuk ihtimalle mind controlle death knight edilip sonra lich king zora dusunce ekere kukure diye alyans horde gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 muhtemelen lich kingin bi ara kontrolü kaybettiği sırada kendi kontrolünü kazanan tipler olacaktır, sylvanas falan gibi bu arada arthasın suratı iğrenç olmuş çok fena fail =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bence blood elf paladin, draenei şaman ilk çıktığında neyse öyle olucak death knightlar. Yani ilk başta bir sürü düşük levelda görcez ama raid yapcağımız zaman doğru düzgün level 80 bir tane bulamıcaz. Bu arada hiç farkına varmamışım horde fanatikliğinden, o en üstteki post, draenei'ler ne kadar seksiymiş lan!? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynen öyle :p wow oynuyor olursam hala, ben de açıcam en kuulundan bir human death knight ama rogue'umu bırakır mıyım ? hayır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet talentleri çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bir de DK'lardan alt yapar millet. Server başına bir tane açabiliyorsun direk level 55 çok güzel. Alamadığı professionları filan alır onla kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gnome dk'nın kafalığa bittim ya samuray helm gibi çok hoş yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Death knight relic taşır diyordum ben ama sslere bakılırsa ranged weapon taşıcaklar. Full gearla başlamaları da hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Full gear ama çoğu yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar