LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 EA duyurmus bugun, Star Wars: Battlefront gibi olacakmis. Sanirim full multiplayer falan. Fikri begendim, grafiklerde idare eder gibi, eger multi olayini oturtabilirlerse deli eglenceli bir is cikabilir. Mesela standart Human savasci veya Orc savasci falan olarak baslayip, o haritada kazandigin expleri harcayarak birden Troll olmak yada ne bileyim Atli takilmak gibi "anlik" upgrade'ler olursa (Crysis`te ki gibi) oyun deli eglenceli olabilir. Kaynak: http://ps3.ign.com/articles/872/872391p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 exp alıp trolle dönüşmek de iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Dark Messiah MP gibi olacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Grafikler gayet iyiydi en son gördüğüm SS'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 iyi bir oyun olabilir.kötü taraflada oynama imkanı sunması güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben Legolas olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 simdi tanınmıs char. larla multi mi yapıyoruz, yoksa boyle ordunun icindeki tek bi dandik savascı olarak mı takılıyoruz ? ikincisiyse guzel olabilir atmosferi iyi yaparlarsa eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 aquila said: ben Legolas olucam. Tek cümlede çözmüş adam bütün konsepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Süvari mızrağı ve yeteri kadar hızlı at ile rakibin ayağını yerden kesebileceksem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ps3 mü diyor yanlış mı okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 The Lord of the Rings: Conquest is set for release in the fall of 2008 and will hit the Xbox 360, PlayStation 3 and PC. yazıyo arkadaşım. EA tek platforma çıkartmıyor zaten oyunlarını genelde. (Pc'ye çıkanlar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ya iste su sistem iyi olur, oyun sirasinda yaptigin isler sana exp kazandirir, infantry iken olsende dusmez XP, sonra onlari harcayip upgrade ve class falan alirsin, ama olunce tekrar infantry`ye dusucen falan. Bence deli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 PC Attraction Trailer http://pc.ign.com/dor/objects/14252775/the-lord-of-the-rings-conquest/videos/LOTR_Attract_103008.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Nete düşmüş.2 güne biter.Videolar fena değildi.En kötü zaman geçirmek için ideal oluyo lotr oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ingame videolar pek sarmadı karar veremedim değermi oynamaya diye? bu arada oyunda kan yok EA istememiş sanırım olmasını onun yerine ışık çıkıyomuş milletten ölünce:D ama işin garibi bide +16yaş sınırı koymuşlar acaba gizli bi taraflarında gay movie falanmı varda bu raitingi almış yani filminde bile bööle bi sınır yoktu ilginçime gitti hmmmB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 eski bi lotr action oyunu vardı. hatta bir bugu vardı, sam ile oynuyorduk paso... conquest ondan iyi mi mesela? o oyun baya zaman geçirtmişti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 o samle oynanan bahsettiğin oyun ayarında bişi hemen hemen ama daha geniş alanlarda geçiyo hat savunmaları falanda varmış, ancak görünmez duvarlar falan varmış bug yani bazı yerlerde bazı turları geçemiyomuşun falan yani çokça ağlayanda var bu oyun konusunda bikaç yabancı forumda aman almayın hatta downloada bile degmez EA rezil oldu iice falan diodu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 DS portu kötü. Kim kim anlaşılmıyor. Renkler falan berbat. 3/10 veririm ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bug patchlerle halledilir onlar problem değil.oyun nasıl oynayan biri söylesin.daha benim dl nin bitmesine var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bende bu gün attım listeye. nasıl bir sistemi var anladım. sw:battlefront gibin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çektim kurdum oynadım sildim bi bölümde bug vardı ilerlenmiyordu ben de sildim zaten öle ahım şahım bi oyun değil çerezlik olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çektim duruyor bi ara bakarım grafikleri çok güzel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bu sabah biraz göz gezdirdim EA her zamanki gibi oyuncuyu salak yerine koyarak görünümde parlak içerikte cacık olmayan bir oyun ortaya çıkartmış. sevmiyorum basit oyunları,oyun oyuncuyu düşündürmeli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 adamlar star wars battlefront a mod yapip oyun diye satiyolar gerci denemedim boyle olcagini bildigimden ama guzel fikirmis ha soyle 2005 de biri bu fikirle mod yapsaymis tutarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 oha çok kötü bir oyun.6 gb boşa gitti.oynadım ve 10 dk sora sildim.berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar