Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirror's Edge

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

bu oyun daha iyi bence.
assassin creed'te "oo grafiklere bak" felan diyorsun da, oyun çok tekrar.
gerçi diyceksin "bu da tekrar", ama assassin creed'e göre daha heyecanlı bir oyun olduğunu düşünüyorum.

tabii kesme biçme felan istiyorsan mirror's edge pek tatmin etmez seni
Sosyal ağlarda paylaş

time triallarda yere inebilme, dilediğimiz gibi gezebilme olsa feci güzel olurmuş.. bi türlü olmuyor. makul yüksekliklere inseniz dahi yere inince ölüyorsunuz.

olmasaymış keşke.. kafamıza göre gezebilseymişiz sağı solu. çıkardık rastgele binaların çatılarına.
Sosyal ağlarda paylaş

Oy bitti ama tadı damağımda kaldı. Yıllardır bu kadar büyük zevkle PC oyunu oynamamıştım. Muhteşem bir oyun olmuş. Umarım devamı gelir.

Hiç silah kullanmadım ama ekstra birşey geldi mi bilmiyorum. xbox achivementlarında Test of Faith varmış galiba, PC de birşey varmı ?

Çantalardan da 15 tane bulmuştum oyun sonunda. Varmı bunların hepsini bulana çukulata falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Nefret ettim silicem oyunu. 19 saliseyle *** kaçırıyorum, sonra birinci checkpointi 41 salise önde bitirip son checkpointte batırıyorum falan. Bazı bölümlerde tek bi speedvaultu kaçırsan yetemiyorsun illallah dedirtti.

Şunun capture the flagi falan olsa ne güzel olur. De bu zamana kadar hiç bi açıklama yok mp ile ilgili, heralde konsolların kısıtları yüzünden falan düşünmediler yapmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çok güzel yalnız şöyle bir sorun var. Bazen geçemediğim bölümler için masaüstüne inip youtube'dan videolarını izlemeye giriyorum. Daha sonra oyuna dönmeye çalıştığımda oyun bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılmadığında mecbur görevi sonlandır yapıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
ya şu oyunu oynayayım dedim de çıldırttı beni. Laptopta oynuyorum i3-4gb ram- atı 5680 var oyun inanılmaz şekilde kasıyor daha doğrusu cam kırıkları ve mermiler başlayınca oynanmayacak duruma geliyor. Ekran kartı driverından mıdır nedir? Ayarları low a getirsem dahi oynanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...