Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yannız bu oyunla assasin creed arasında kaldım.tercih yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu oyun daha iyi bence. assassin creed'te "oo grafiklere bak" felan diyorsun da, oyun çok tekrar. gerçi diyceksin "bu da tekrar", ama assassin creed'e göre daha heyecanlı bir oyun olduğunu düşünüyorum. tabii kesme biçme felan istiyorsan mirror's edge pek tatmin etmez seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ikisinide oyna derim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 asssasin's creed'den 2-3 saat içinde bayma ihtimalin çok yüksek (ben ve etrafımdaki bir kaç arkadaşıma bu oldu). bu daha heyecan dolu, fps şeklinde ve çok daha hızlı olduğu için baymıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Yeni başladım oynamaya bende acaip eğlenceliymiş. Müzik grafik atmosfer oynanış herşeyiyle şahane oyun olmuş. İki kere düşünmeyin oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben de yeni bitirdim, biraz tekrar olsa da yer yer epey heyecanlıydı =) özellikle koştura koştura zıplama komboları yapmanız gereken yerler çok zevkli. tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 time triallarda yere inebilme, dilediğimiz gibi gezebilme olsa feci güzel olurmuş.. bi türlü olmuyor. makul yüksekliklere inseniz dahi yere inince ölüyorsunuz. olmasaymış keşke.. kafamıza göre gezebilseymişiz sağı solu. çıkardık rastgele binaların çatılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Oy bitti ama tadı damağımda kaldı. Yıllardır bu kadar büyük zevkle PC oyunu oynamamıştım. Muhteşem bir oyun olmuş. Umarım devamı gelir. Hiç silah kullanmadım ama ekstra birşey geldi mi bilmiyorum. xbox achivementlarında Test of Faith varmış galiba, PC de birşey varmı ? Çantalardan da 15 tane bulmuştum oyun sonunda. Varmı bunların hepsini bulana çukulata falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 test of faith'i ps3te yaptım ben göbeğim çatlıyodu tavsiye etmem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Evet bazı yerlerde zor tuttum kendimi "LANET OLSUN AŞŞAĞILIK HERİFLER DADADADADA" diye bağırıp silahı alıp adamları vurmamak için >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 PCde achi yokmuş, ben de aynı şekilde kastım sonra netten baktım falan sadece konsol için koymuşlar. Bu oyunun multisini yapsınlar var ya ofof lan partilerin yeni kralı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya şehir yapısı zengin olsa ve rota alternatifleri olsa deli gibi multisi döner de, bu haliyle pek anlamı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pek güzel bi film olmasada yamakasi 2 nin başındaki oyunu oynamak güzel olurdu... bi topu bi yerden bi yere, takım arkadaşlarıyla, free running yaparak götürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 still alive da şeker gibi şarkıymış. Raid sırasında ne güzel giriyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Nefret ettim silicem oyunu. 19 saliseyle *** kaçırıyorum, sonra birinci checkpointi 41 salise önde bitirip son checkpointte batırıyorum falan. Bazı bölümlerde tek bi speedvaultu kaçırsan yetemiyorsun illallah dedirtti. Şunun capture the flagi falan olsa ne güzel olur. De bu zamana kadar hiç bi açıklama yok mp ile ilgili, heralde konsolların kısıtları yüzünden falan düşünmediler yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 axe, youtube'daki videolara bakin istersen, degisik rotalarla cok rahat 2-3 saniye iyilestirebiliyorsun ***i ek: cok rahat olayi yalan olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoctorNeo Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Oyun çok güzel yalnız şöyle bir sorun var. Bazen geçemediğim bölümler için masaüstüne inip youtube'dan videolarını izlemeye giriyorum. Daha sonra oyuna dönmeye çalıştığımda oyun bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılmadığında mecbur görevi sonlandır yapıyorum. Bu sorunun sebebi ne olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 said: Oyunun büyük bir fanı olan ve Uber Entertainment'te görev alan Aung Zaw Oo (AZO), kafasına taktığı kamera ve sergilediği hareketler ile Mirror's Edge'yi gerçek hayata uyarlamaya çalışmış. AZO's point of view (real life Mirror's Edge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 oha cok guzel yahu. helal olsun adama. bole bi adam olmak isterdim cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adam öküzcesine yetenekliymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 o zarla yaptıkları baya yalan da, kesin çinlidir bu herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yutup parkour efsanesi şu, böyle kafasından izleyebilsek efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ya şu oyunu oynayayım dedim de çıldırttı beni. Laptopta oynuyorum i3-4gb ram- atı 5680 var oyun inanılmaz şekilde kasıyor daha doğrusu cam kırıkları ve mermiler başlayınca oynanmayacak duruma geliyor. Ekran kartı driverından mıdır nedir? Ayarları low a getirsem dahi oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Onu bir araştır istersen, cam kırılmaları ile alakalı bir problemi vardı ATI'nin, fix falan geldi sonra ona yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 evet phsyx probleminden kaynaklanıyormuş patch yaptım iyioldugüzeloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar