mahmut tuncer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 benim klavyemden kullanılmış prezervatif çıktı yanlız işin komiği ben prezervatif kullanmıyorum bile hehe ehehe ehe... ühü :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 güzel yazdın iki dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Afush said: laptop klavyesini nasıl temizlicez? o da sökülüyo ama genelde sökmek sakat sonuçlar doğuruyo, çünkü acaip narin plastik mekanizmalar yapıyolar tuşların altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 elesso said: en iyisi tuşları tektek sökmek. naparsanız yapın bissürü şey kalıyo tuşları söküp temizlemedikçe. veya ucuz klavye kullanıp 3-5 ayda bir değiştirmek. tuşlar sökülür eski bir çorabın içine doldurulur ağzı bağlanır çamaşır makinasına atılır -- bu esnada elektrik süpürgesi ile tuşsuz klavyenin içi temizlenir --- yıkanır tuşlar geri takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 sökmek takmak bir dert. en efektif yöntem klavyeyi masaya vurmak ve usb slota takılan o elektrikli süpürgelerden felan bulmak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 100000W elektirik süpürgesi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 CaNNi said: 100000W elektirik süpürgesi ftw benim klavyemi düzenli olarak kate moss temizliyor burnuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 balonda yasayin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 buraya klavyemin içinin fotosunu koysam yemin ediyorum klavyelerinize elinizi sürmessiniz.bi insana peruk olabilcek kadar saç çıktı abartmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ben de tuvalet taşı kadar mikrop barıbndırıyor diye biliyorum amanın bundan sonra sadece okuyacağım peki mouse ne olacak o klavyeden de beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 mausda bişey yok üstü temizle yeter.klavye gibi boşluğu yok. ATMA KAFANDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 kapı kolu misali herkes ona değiyor ve mouse nin o kenar tuş araları ne kadar kirleniyor bi görsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 önce tuşları söküp hepsini bi güzel yıkayıp sonra tekrar takmakla işe başlıyoruz. ya da durum çok vahimse veya çok tembelsek gidip yeni bir klavye alıyoruz. sonra da en adisinden bir adet traş fırçası satın alıyoruz. yapısı itibariyle kılları klavyenin tuşlarının altına bile rahatça erişebildiğinden benim bulduğum en uygun cihaz bu. fırçayı her zaman erişebileceğimiz bir yere koyup sık sık temizleme işini unutmamayı garantiye alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 e laptop klavyesi için naparız? Masaüstünde yine kolay da bunda tırsıyorum arkadaş Edit : Nerde satılır bu fırça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 klavyemde karınca saklardım küçükken arada yemek atardım çıkamıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ev klavyesi temizlemenin en temiz metodu klavyeyi sokup tuslari coraba doldurup camasir makinesine atip dier plastik parcalari suda bekletip sonra bulasik makinesinde yikamak elektronik aksam zaten tabana yapisik oluyo o kisimda islenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 BonePART said: ev klavyesi temizlemenin İsyeri icin onerin varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 war bi bardak cay alinir klavyenin ustune dokulur klavye calismiyo diye it ye gidilir yenisi alinir it departmani yoksa muhasebeyede solenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 bi sabit diskler bi de klavyeler gelişemedi gitti kendini temizleyen nanoteknoloji ürünü klavye falan yapın lan! art lebedevin klavyeleri gibi klavyelerde yaygınlaşsıon ayrıca başka isteğim.. hmm bi düşüneyim; zuleyka rivera'yı getirin bana bi de bi koşu okuldan bana öğrenci belgesi alın.. gidt gel yapamıycam bugün bak. kahvem orta şekerli olsun. teşekkürler köle! çok kibarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Silikon kılıf çok rahat. Pislenince suda yıkıyorsunuz klavye cillop gibi kalıyor. Sökme takma derdi de yok, rengi bile (beyaz) solmuyor meretin. Dalga geçseniz de öneriyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 yaşasın dokunmatik kılevye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 o degil de niye arasi olmayan klavye yapmiyorlar hala? bakiniz mac klavyeleri. http://sumigirl.files.wordpress.com/2007/08/dscn0663.jpg baktim da, bunun bile tus aralari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bilgisayar klavyelerindeki saklı tehlikeden önce bilgisayar kullanan insanların uğradığı büfelerde daha bariz tehlikeye bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 kir filan hani insan görmemezlikten geliyo da çay döküldümü asıl o zaman igrenc oluyo yapıs yapıs sekerli filan tuslara da basılmıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar