bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Saka olsa gerek. Fake accountla falan mi bidliyor tipler. 3.600 dolar nedir abi? Orjinali ne kadar ki bunun store'da? Biri 500 dolar arttirmis direk lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 [img=http://img198.imageshack.us/img198/8303/04mortalforlife.th.jpg] bir oyuna asla o kadar para vermem. ayrıca verecek olsam bile oyunu görmeden etmeden o rakamlarda teklif nasıl verilir saçma tek kelime ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Ben gercek olduguna inanmayi red ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 farkındaysanız oyuna verilmiyor bu rakkamlar yurtdışı gezisi devlerle tanışma bin tane item ömür boyu üyelik ve expansionlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hastası olan ve parası bol olan verir yav. İçki de varmış hem fiyata dahil, löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 güzel Ya bi de parayı bişeye bağışlıcaklarmış galiba ordan aldıkları. Neydi unuttum şimdi. Tatlı firma mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Gereksizler silinidi... Cevaplarınızı öm den atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yaaaa ertelendi Beta açılışı 2 hafta sonraya :/ http://www.mortalonline.com/forums/14552-important-update-27-06-09-a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yarim yamalak hizli bir sekilde yapmak yerine. Geciktirip duzgun yapmalari cok guzel bir sey bence. Her oyunda oluyor zaten, alistik artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 edit: yazılmış pardon xP 13 Temmuz'a eretelendi preordler. dolayısıyla beta. :/ Pre-orders will be on: Quote: Originally Posted by Henrik Nystrom 2 weeks would be 13th of July "On the 25th of June we brought you some good stuff, but today we have to bring you bad news. We have been working very hard to get the shop up and running and for it to accept different methods of payment, however it’s now obvious we have been too optimistic this time as we have encountered several last-minute problems. Instead of taking the chance that the issues we are facing will all be solved on Monday (29th), and run the risk that one or several of them will remain unsolved, we have decided to delay the opening of the shop for another two weeks. Apart from giving us more time to really work out these issues, it will of course give us time to further prepare for the Beta launch. More information and a new schedule will be announced on the Mortal Online Game Store soon. We are obviously very sorry for this delay. We have failed to keep our schedule which we do take very seriously, and we apologize for any inconveniences this may have caused you. Thank you for your understanding, The Star Vault Dev team" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aocda furryde en büyük guildlerden biri olan elysium oyunu bırakmış sırf mortal için.çok ilginç. bende katıldım aralarına.şu gün bi gelsede almaya çalışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şaka gibi 5.100$ ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oyunun nrmal kutusunun fiyatı belli mi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 mortal combat sandım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2 hafta dediler 11 gün geçti umarım tekrar ertelenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 2 hafta 14 gün etmiyomu zaten:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 13ünde falan çıkacak die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mortal online game producer i :D çocuk lan bu daha:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o boynuzlu iyi harcıyor adamı fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 noldu beyler haber varmı oyundan ne zaman çıkacağına dair v.s bu aralar bakmadım pek bilgisi olan varsa açıklasın bi zahmet kalmasın içinde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 var tabii ama mesaj tarzını hiç beğenmiyorum bırak içimde kalsın merak eden araştırır diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 o zaman niye cevap yazma gereği hissedip trollüyorsunki ortalığı neyse,haberleri aldım zaten ,6-7 kişi tam rakam belli değil başlamayı düşünüyoruz,hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 foruma soruyorsun, cevap alamiyorsun, kendin arastiriyorsun cevaplari buluyorsun, paylasmiyorsun. bu nasil forum uyeligi :( protesto ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bıktım artık bu mmo oyun firmalarından . 1 kerede dediğiniz şeyi zamanında yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Kanuni said: foruma soruyorsun, cevap alamiyorsun, kendin arastiriyorsun cevaplari buluyorsun, paylasmiyorsun. bu nasil forum uyeligi :( protesto ediyorum. foruma adam gibi sorarsan cevabını alırsın, ama gidip içinde kalsın yok patlasın yok bilmemde çocuk çocuk yazarsa veya yazarsan veya kim yazarsa cevap alamaz genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar