b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 OHHA! eğer oyun gerçekten videodaki gibi olacaksa hemen gidip kredi çekip bilg.i upgrade ediyorum ve başlıyorum kaçışı yok.hemen bi mod bulunsun ve bölümü açılsın bence!! sanırım buldum oyunumu! hep hayalimdi bu şak diye ortadan dragon çıksın falan amanıné! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 birisi first person dedi beni o dakika kaybetti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Turkiyeden oynamaya çalışcaklar için bu oyun zevkten öte bir ızdırap olucak bunuda söliyeyim :D Türk Telekom fln kaldıramaz , latency den sen adamı kestim derken kendini yerde bulursun hayalet şeklinde OooooOooOooO yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Oyun birçok şeyi vaadetmiş çok güzel duruyor ancak o graphiclerle okadar hitbox noktasını(duyduğuma göre 12 farklı yerde 12 farklı dmg calculation ı varmış vücutta) kaldıramaz azaltırlar ve gene duyduğuma göre max 50vs50 kapışabilirmiş üstünü kaldıramazmış ki buda neden Darkfall a daha çok yöneldiğimin başka bir nedeni; fakat takip edicem Darkfall da şansımız yaver gitmezse MO deneriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bakalım bari bu adam gibi bişey çıksın bingildak said: Rare moblar bir daha spawn olmıycaksa nasıl bir in-game(tasarlanan mobları takıp edip, oyuna ekliycek) out-game(öldürülen rare mobların yerine değişik ve bağımsız yaratıklar üreticek) tayfa toplayabilirler ki oyunu hayatta tutucak? Daha böyle bir sürü güzel ama hayata geçmesi imkansız fikir var. Herkes bunları düşünüp istiyor ama milyon dolarlık projeler, EPIC GAMES'le fln olcak işler değil bunlar. En azından benim düşüncem bu. abi yıllarca beyaz renge boyanmış dragonları Ice Dragon, laciverte boyanmışları wyrm diye kesmedik mi? normal renk demon gördüğümüzde dokunmazdık ama lacivertini görünce aha balron hücum! derdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 oyun eğer videonun sonundaki muhabbeti -iki kişi karşılaşırken ortadan dragon çıkması- verebilecekse ve o atmosferi yaşatabilcekse bana, diğer hiç bişi umrumda olmaz benim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bu oyunu daha sayfaları bile tam hazır değilken yaklaşık 1.5 2 sene oldu sanırım bir arkadaşım söylemişti email listesi sayesinde güncellemelerden haberdar oluyorum ama artık cb falan olsun yani bir çok oyun video ve grafiklerde gördüğünüz gibi çıkmıyor ama umarum bunda böyle olmaz beklediğim ender bir kaç oyundan birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ya pek bir güzele benziyor da hani oyun aynen söylediği herşeyi yapsa ki çok uç şeyler değil. birisi gelip MORTAL ONLİNE PATLADI DiCEK ben ondan korkuyorum haha. 50 vs 50 maxtan şikayet edilmişte zaten o pvp değil bildin zerg sürüsü olmasın. du bakalim bekleyelim takibe alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 17 saat sonra örenicem artık o saymanın ne olduğunu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cok guzel bir oyuna benziyor insallah dedikleri gibi olur. PK sistemi uoyla ayni :D maviler, griler ve pklar olacak. Grafikler harika olmus tam atmosfer yasatiyor yani videoya bakilirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 16 saat sonra bence release tarihi acıklancak... Hadi fanteziye başlıyalım. Ben ırk'ımı buldum Kallard. Aoc conan'dan cıkmış mibarek :) http://www.mortalonline.com/races Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 arkadaşlar, Mortal Online patlamış aldığım habere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bence ya çok ii olcak yada fena patlıcak :S görcez bakalım,pek bi bilgi yok henüz yorum yapılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oha forest elfte meme var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Saniyorum ki betasi baslayacak sayactan sonra. cunku sitede hep cikis tarihi icin summer 2009 diyor. Account actigimiz zaman birden cok karakter yaratabiliyoruz ve world skills diye bir olay varmis. Mesela bir karakterle gidip butun haritayi arastirip actin, digerlerinde de acik oluyor. Bazi skiller de boyleymis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 summer 2009 geldi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 daha gelmedi ki ama haziran olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5 saat kaldı !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Summer 2009 yalan ya. Daha karakterlerin Concept Art var sadece. Ne olacak acaba cok merak ettim. Bide beta account vermek için başvuru koyuyolarmış Cılgın atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Beta Talk and a Countdown Clock The Mortal Online official site has been updated with a few brief notes about beta testing and a community event. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 son 10 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 5 dk kaldı refresh kasmaya basladı ins site cokmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 çöktü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 up ama daha bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 refreshliyorum ama giremiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar