Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BEYLER PİPİ VAR BU OYUNDA YAW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayde kız çar açim bi tane de dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 görmezden gel.siyahi karakter yaratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 patch notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 - Added Minor Bandage. Minor Bandages will add 20 hp after 10 s. Bandages have a 10 second cooldown. Budur ya sonunda :D - Made taming a useable skill that you can now place on your Quickbar Beni duydular yeminle duydular bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Pot olayına da IRC de ayaklanma çıktı :) 10 saniye cd'li pot u millet combatta spam ler diye. Henrik de aynen uo gibi olacak sistem dedi, zamanlama falan önemli vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Zamanlayı UO'daki gibi DEX 'e bağlı yaparlarsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forumdan said: If patch notes were chicks, I'd... Oh what the hell! *fapfapfap* asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 said: Mining will now yield more ore when mined in caves/mines and less when mined near towns. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BeIlow sağolsun verdiği program sayesinde işyerinden oyuna girebiliyorum ama aşırı lag var bide laptoptan kısmak gerekiyor detayları çamur gibi midem bulandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hahah şimdi benim ne çektiğimi anladın, notebook ile girmeye çalışınca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben giriyorum loginde çat diye oyun kapanıyor :( . oyuna girip ayarları değiştiremedim için login ekranında çok kasıyor. dışardan ayarları değiştirme imkanım var mı oyuna girmeden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 said: Mortal Online --> UnrealEngine3 --> NowGame --> Config --> NowEngine. Before editting the NowEngine, make a backup. After that you have to turn all 4096 values to 512. Bunu yaparsan biraz yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 setup'u indiriyorum. şu patch olayı karıştırdı kafamı. hem torrent olarak indiriyoruz. hem de clientten kendi indirip sonra onları birleştiriyo muyuz nedirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hayır escape client'dan bişey indirmiyosun. Torrent'den çektiğin dosyayı Mortal Online/mortalonline klasörü içine at hepsini sırayla (yönetici olarak) çalıştır patchleri bitirdikten sonra oyuna girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 okadar kitap okudum bug oldu gitti skillim ya püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Pluton said: Hayır escape client'dan bişey indirmiyosun. Torrent'den çektiğin dosyayı Mortal Online/mortalonline klasörü içine at hepsini sırayla (yönetici olarak) çalıştır patchleri bitirdikten sonra oyuna girebilirsin şimdi setup'u indirdim. kuruyorum. sonra torrentteki patch'i indiriyorum. /mortalonline klasörünün içine atıyorum. sonra client'i açıp oyuna giriyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 e biri client'i açtıktan sonra 20mb'lık bi patch daha var dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sinir oldum mouseyi oynattığımda veya klavyeden bir şey yazdığımda oyun direk kendini kapatıyor. bir çok kişide aynı sorun varmış ama çözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya abi zaten beta değil mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 escape patcheleriş klasöre attıktan sonra kurman lazım çift tıklıyosun kuruluma geçiyosun işte. Yönetici olarak çalıştır win7 ve vista ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iyide abi kurulumu yapmadan o klasöre nasıl dosya atabilirimki? kurulum olmadığına göre ortada içine bişi atıcak klasörde olmaz haliyle? ayrıca bu ne biçim patch lan 3.5 GB :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 escape patchleri : c:/star vault/mortalonline/mortalonline buraya atıyosun yani mortalonline ın içinde ki mortalonline klasörüne bide klasör içindeyse peçler çıkartıpta atıyosun klasörden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ha ilk olarak 90MB 'lık launcher'i kuruyosun tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 he ya bunu diyorum ben tamam :) neyse bende bu 3.5 GB'lık patchleri indiriyim 2 gün sürer herhalde. bu arada min sistem gereksinimlerine uyumlu benim pc baya. ama; abvblizzard said: kompile çalışan klasörü rapidden çekip oyuna girmeyi başardım fakat İŞLEMCİ: Intel Montevina 1066 Mhz 2.13 Ghz. 3 MB Cache Bellek P7450 İşlemci RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4570 şu sistemde herşeyi sonuna kadar indirdiğimde bile 30 sn dayanabildim oyuna 2 fps felan alıyorum. kısmet değilmiş resmen oynamak. bütün ayarları kıssamda kasmaz inş :/ bununki bile kastığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar