Bleda Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Her şeyden önce bu topic kişiselin degil, konu dışının ancak pati akapanıp açılmadan önce konu dışından geçici ban yemiştim ve hala açılmadı, ancak bu konuyuda açmazsam cidden içime oturacak. mazur görün. http://tr.netlog.com/NURMedineM/blog/blogid=1734896 Bu adresi msn de bir arkadaş yolladı " ..... yobazlar azmış" die. Bende dedim ne kadar azmış olabilirki ( ..... ile kapattıgım küfürü edicek bir arkadaşım degildi çünkü). Su linkteki yazıyı okudum. baya sinirlendim, yok sadece bi tanedir kalanları nispeten düzgündür dedim. Yok arkadaş, bir insan başka bir insanı müslümanlıktan bu kadar mı nefret ettirebilir. Suan, surada, varlıgım su noktasında, ulan die haykırmak, bu yazıları yazan, ve o tipteki herkeze saymak sövmek istiyorum. Aslında sövmekte istemiyorum, cünkü kelimelerin kifayetsiz kaldıgı bir an benim için. Bu adamlara sövmek, söverken kullandıgım kelimelere hakaret. Sadece şunu diyebilirimki. Bu adamlar bu dünyada ben ii müslümanım diye gezebilme hakkına sahipse. Müslüman degilim, hatta yahudi veya hristiyanda degilim (bunlarla aynı tanrıya tapmayı reddediorum), deitim, atesitim, taocuyum hatta ve hatta satanistim, ama bu adamlar müslümansa ben degilim.
Fili Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Bende diyorum hep kendi kendime bu feto ve tayfası bu yobaz köpekler eğer cennete girecekse ben almıyım diye.Yok ama artık baydım bende söv söv nereye kadar.Bu şerefsizlere inanan budala,zeka yoksunu insanlar olduğu sürece tabi bu süreç bu çark dönecek kendini cevreye müslüman olarak gösterip cahil,körü körüne birşeylere bağlanmış insanları sömürüyolar.Albert baba ne demiş ta o zaman "ön yargıları yıkmak, atomu parcalamaktan zordur" ki onun zamanın da atom parcalanamaz olarak biliniyor sadece teoride kalıyor marie cure ilk kez kanıtlıyor her neyse.Böyle işte bu fetocuların gözünede soksan adamlar anlamıyor.Lan neresinde var müslümanlığın, sen gidecen vatikanla ,abd gizli servisleri ile anlaşıcan onların korumasında kendi pis işlerini yapacan sonra da müslümanız .Hala bu adama inanan fetullah hoca diyenler nasıl oluyor anlamış değilim.Ben bir de bu ülkücü tayfasına da feci ayar oluyorum.Milliyetçilik elbette kötü birşey değil ama bu lavuklar napıyor gecen nasıl dtp nin toplantı yaptıgı binanın önüne toplandılar.Dtp de teröristlerin siyasi uzantısı dahi olsa sen kolluk kuvveti misin, nesin lan sen orada ki insanlara saldırıyosun.Yok üniversiteler de adam dövmeler etmeler ülkücülük felsefesinden zınnık nasibini almamıs in ayılarını alıyor tabi "başkan" dedikleri atlar maşa olarak ona buna saldırtıyor.Neyse bu konu cok uzar böyle bitmez gerci konusulmaması dahi gerekir.Bakıyosun meclise iktidarda dinci muhalefet yok zaten ama onada neyse .Biri ırkçı,faşist diğeri desen genel başkanlığa baykaldan başka kimse aday olmuyor , bir de terörist gavatları da unutmamak lazım ee bu beş para etmez herifler mi şimdi bu halkı temsil ediyor.Ben biraz da bu 1 mayısın büyütülmesini ona baglıyorum.Adamların haklarını savunabilecek işçiyi ezdirmeyecek bir parti bir düşünce yok adamlar da kendi haklarına kendileri sahip cıkmaya calısıyor.Gördük nasıl gecirdiler sosyal güvenlik yasasını.İktidar desen kolpacılardan,hırsızlardan,sokakta görsen selam vermiyeceğin adamlardan oluşuyor.Gel de kahrolma ya...Bu sebeplerden dolayı fazla kafaya takmıyacaksın "durmak yok yola devam" dicen ,en azından ahiret inancı taşıyorsan öldükten sonra bu namussuz ,şerefsiz heriflerin hepsinden tek tek hesap sorabileceğim mutlulugu ile doluyosun.Şimdilik bu kadar desem iyi olur bende dolmuşum iyi oldu yazdık neyse iyi akşamlar...
numberten Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ahaha wall of text crits you for 1000 bu ne abi arada bir boşluk bıraksaydın :D
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Şöyle bir göz gezdirdim de paticik.com ne alaka orada onu anlamadım?
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 hay ooorr*dıııııt* hay edit: dory korkusu
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ben komedi niyetine biraz gezdim,şu duvara resim asma konusunda bir yorumlar var...Adamlar ciddi ciddi inanıyor ya.Aklım almıyor cidden. İyi numarayı çaktım, gideyim de şu resimleri kaldırayım.Acaba masaüstünde duvarkağıdı haram sayılır mı?Oturunca belin üstüne geliyor.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ben bu konuyu konudisina tasimak durumundayım, adminlerle ve konudisi yetkilileriyle konusup baninin acilmasini saglayabilirsin, yok onun sevgilisi bunun midesi oburunun brownu, uzerine bu fazla gelir bana,
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 "Üzgünüz, NURMedineM profilini size açmadı." ???
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Absolut said: Abdestiniz yoksa açmıyor :) :(
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 medinenin nurunu göremedim.netloga üyemi olmak lazım?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 SS isteriz biriniz çekip koyun lütfen
Öne çıkan mesajlar