ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Pozitif bu sene Rock'n Coke'u düzenleyemiyor eyvallah da; One Love line-up ını da çok kötü yapmışlar, sağlam bir ekleme daha yaparlar diye umuyorum, yoksa harbiden çok kötü. http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=162 21-22 Haziran Santralistanbul Gogol Bordello Roisin Murphy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Line up bundan fazlaymış tabi de, yani: İlk Gün Roisin Murphy, Bedük, Kreş ve Style-İst İkinci Gün Gogol Bordello, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Miss Platinum, Baba Zula, Gevende, Selim Sesler, Kolektif İstanbul Yine de tatmin edici değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Linkin Park gelmiyor muydu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 of santral'de çok kötü olur bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 seni almazlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bone said: seni almazlar zaten ahah. ben orda öğrenciyim zaten, ona bağlı olarak yorumladım konser atmosferinin nasıl olacağını, parasını veririm girerim de istersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bi shantel çekilir, gogol bordello da idare eder yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 BiTcH_oFBaT said: Linkin Park gelmiyor muydu buna? aynen aylardır bununla fısıltı reklamı döndürdü festival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 roket adam said: bi shantel çekilir, gogol bordello da idare eder yine. shantel'le gogol bordello'yu karşılaştırdı,shantel çekilir dedi. KIRO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Nedir bu balkan-bohem hastalığı millette,Gogol'ü geçtim de Shantel'in bizde ünlü olduğu başka ülke yok sanırım. Ayrıca Roisin için gideceğim,Moloko konseri yerine geçemeyecek olsada disco queen izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ilk güne "hot chip" ve "long blondes" u ekleyerek , 21 haziranı en uzun dans günü ilan etti kendileri.. inanılmaz bir 21 haziran geçiricem. bedük ve kreş ile başlıyıp roisin ile bitiricez , arada da hotchip ve long blondes ile "5 çayı" içicez. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sadece ilk gün gidilesi olan festival.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ekşi sözlükten kaçıp gelmiş yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 gevende rules. edit: ayrıca hahaha son 2 entry'i okumamışım HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 shantel'le gogol bordello'yu karşılaştırdı,shantel çekilir dedi. said: nerede karşılaştırma var olum. o kadrodan bi shantel iyidir, gogol bordello da idare eder gidersem onlar için giderim demek istedim. ayrıca shantel ve balkan müziğinin bizde popüler olmasının sebebi balkan göçmenlerinin türkiye de fazla olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 BulletRide said: Nedir bu balkan-bohem hastalığı millette,Gogol'ü geçtim de Shantel'in bizde ünlü olduğu başka ülke yok sanırım. Ayrıca Roisin için gideceğim,Moloko konseri yerine geçemeyecek olsada disco queen izlenir. bir umut sarıkaya karikatürü yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 AHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 gevende ne ya.. faşistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gevende kenkslerimi dinlemeye gidin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 aldım biletimi gidiyorum ikinci gün, pek ucuz valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Gevende candır yaw,Carpe kapandı kapanalı Eskişehir'de yoklar,ordalarsa dinlenir mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hot chip gelmiyor muymus:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yoo geliyor fakat c.tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Uni-Rock'la aynı tarihe denk gelmesi üzdü beni, oysa gidip Gogol dinlemek, dinlerken coşum coşum coşmak istiyordum yine. Fakat pazar günü Uni-Rock headlinerı DT yahu, nasıl kıyıp giderim. Hem DT'yi hiç canlı izleyememiştim, en azından Gogol'ü bi kere izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar