Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efes Pilsen One Love Festival 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pozitif bu sene Rock'n Coke'u düzenleyemiyor eyvallah da; One Love line-up ını da çok kötü yapmışlar, sağlam bir ekleme daha yaparlar diye umuyorum, yoksa harbiden çok kötü.

http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=162

21-22 Haziran
Santralistanbul

Gogol Bordello
Roisin Murphy
Mesaj tarihi:
Line up bundan fazlaymış tabi de, yani:

İlk Gün

Roisin Murphy, Bedük, Kreş ve Style-İst

İkinci Gün

Gogol Bordello, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Miss Platinum, Baba Zula, Gevende, Selim Sesler, Kolektif İstanbul

Yine de tatmin edici değil bence.
Mesaj tarihi:
Nedir bu balkan-bohem hastalığı millette,Gogol'ü geçtim de Shantel'in bizde ünlü olduğu başka ülke yok sanırım.

Ayrıca Roisin için gideceğim,Moloko konseri yerine geçemeyecek olsada disco queen izlenir.
Mesaj tarihi:
ilk güne "hot chip" ve "long blondes" u ekleyerek , 21 haziranı en uzun dans günü ilan etti kendileri..

inanılmaz bir 21 haziran geçiricem. bedük ve kreş ile başlıyıp roisin ile bitiricez , arada da hotchip ve long blondes ile "5 çayı" içicez. mükemmel.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
shantel'le gogol bordello'yu karşılaştırdı,shantel çekilir dedi. said:

nerede karşılaştırma var olum. o kadrodan bi shantel iyidir, gogol bordello da idare eder gidersem onlar için giderim demek istedim.
ayrıca shantel ve balkan müziğinin bizde popüler olmasının sebebi balkan göçmenlerinin türkiye de fazla olması olabilir.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Nedir bu balkan-bohem hastalığı millette,Gogol'ü geçtim de Shantel'in bizde ünlü olduğu başka ülke yok sanırım.

Ayrıca Roisin için gideceğim,Moloko konseri yerine geçemeyecek olsada disco queen izlenir.

bir umut sarıkaya karikatürü yaşıyoruz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Uni-Rock'la aynı tarihe denk gelmesi üzdü beni, oysa gidip Gogol dinlemek, dinlerken coşum coşum coşmak istiyordum yine. Fakat pazar günü Uni-Rock headlinerı DT yahu, nasıl kıyıp giderim. Hem DT'yi hiç canlı izleyememiştim, en azından Gogol'ü bi kere izledim.
  • Yeni Oluştur...