Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek çocuklara tecavüz eden hafız tutuklandı

Apache

Öne çıkan mesajlar

Topkapı’nın hafızından çocuklara tuzak!
DHA İstanbul

Topkapı Sarayı’nda 24 saat Kuran okuyan hafızlardan biri, erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı

Topkapı Sarayı’nın Kutsal Emanetler Bölümü’nde 24 saat Kuran okuyan hafızlardan S.E. (35), internette tanıştığı yaşları 14 ile 16 arasında değişen erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. S.E.’nin, tanıştığı çocukları para vererek ya da hediye kontör alarak cinsel ilişkiye zorladığı ileri sürüldü.
Geçen hafta Bayrampaşa’daki İsmet Paşa Parkı’nda bir kişinin linç edilmeye çalışıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Parka gelen polisler, bir kişinin yaklaşık 10 kişi tarafından linç edilmeye çalışıldığını gördü.
Polis, linç olayına karışan kişileri gözaltına aldı. Linç girişiminde bulunanlar poliste verdikleri ifadede, dövdükleri kişinin arkadaşlarına cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. S.Y., “Arkadaşım C.D. internette bir sapıkla tanıştığını söyledi. Ben de bu kişiyle tanışıp onu yakalatmak için internet adresini aldım. İnternetten konuşmaya başladık. ‘Kamerayı aç’ dedi. ‘Sen hoş çocuksun, sana kontör alayım’ dedi. 100 kontör gönderdi. Buluşma teklif etti. Bana mesaj atıyordu, ‘Sadece seni seveceğim’ dedi. Fantezilerimi sordu. Buluşma yeri olarak Bayrampaşa’yı verdim. Arkadaşlarla da sözleştik. Arkadaşlarım da bizi takip ediyordu. C.D. kardeşi C.D., E.D., M.G. bizi takip etti. İsmet Paşa Parkı’na geldik. Elimi tutunca arkadaşlarıma bağırdım, dövmeye başladık. Bu kişi 1 yıl boyunca 15 yaşındaki C.B., 16 yaşındaki R.Y. ve birkaç kişiyle daha para karşılığı ve kontör alarak birlikte olmuş” dedi.

Suçlamaları reddetti
Linç girişimi sırasında yaralanan S.E. iddiaları reddetti. S.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki şüpheli de E.’ye yardım edip yer temin ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evli ve iki çocuk babası

Polis, soruşturma kapsamında S.E.’nin Eminönü’ndeki evinde arama yaptı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen S.E.’nin evindeki bazı CD’lere el konuldu. Polis, cinsel istismara uğradığı ileri sürülen erkek çocukların ifadeleri doğrultusunda Çapa’da bulunan bir başka eve de baskın düzenledi.
Burada S.E.’nin kullandığı belirtilen bilgisayara da el konuldu. S.E.’nin tanıştığı kişileri kiralık tuttuğu bu eve getirdiği ileri sürüldü.
Fatih Müftülüğü, bünyesinde çalışan S.E. için “Süresiz izne çıktı” açıklamasında bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=yasam&ArticleID=521187&Date=26.04.2008&ver=22
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de çok sapık var.
türkiye'de çok müslüman var.

dolayısıyla müslüman sapık çok fazla var türkiye'de. hristiyan sapık da bulabilirsiniz ama matematiksel olarak düşük ihtimal. yani bu demek değil ki sorun müslüman olmak. sorun türkiye'de bu kadar fazla sapığın olması. kanımca yanlış noktayı vurguluyorsunuz (ya da birileri gözümüze işin o tarafını sokmak istiyor).

misal bir kadının otostopla türkiye'yi bir uçtan diğer uca geçmesini (güvenli biçimde) mantıklı bulabiliyor musunuz? içinizden kaçı bu soruya "evet" der ki? yakın zamandaki pipa bacca olayından dolayı demiyorum. gerçekten cesaret işi. o ölüm olmasa bile böyle düşünüyordum..

peki kafanızdaki cevap "hayır" ise, bunu müslümanlıkla mı bağdaştırıyorsunuz yoksa yurdum insanının cinsel dengesizliğiyle mi?

ortada bir problem var, kabul. ama odak noktası yanlış sanki? sorunlar böyle çözülmez.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
abdde hem peder hem sübyancı yok mu ki
boşuna demiyolar batının sadece ahlaksızlığını fsdşlgkşdfl

tecavüzcü rahip haberleri her gazetede çıkıyor ama -niyeyse- tecavüzcü imam yada Vakit yazarı olunca nedense Yeni Şafak yada Zaman'da göremiyoruz sir. kendi pisliğimizi görmezden gelir de başkasına tükürürsek gün gelir yavaş yavaş o pislikler daha da yayılır sir. Maalesef bu başlık altındaki mesajın da bu gerçeğin bir yansımasından ötesi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
türkiye'de çok sapık var.
türkiye'de çok müslüman var.

ancak "tüm müslümanlar böle lam!" tarzı bi içerik, yaklaşım sergilerseniz YUHHA! der, kilitlerim..

olayı adamın sapıklığı olarak irdeleyin, hafız olan bi adamın sapkınlığı olarak irdeleyin ve fakat tüm bir dine inanları yaftalamaya çalışmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...