Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast and Furious (2009)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Yine boş boş imdb'de gezerken yakaladım;
http://www.imdb.com/title/tt1013752/

İlk filmdeki as ekibin tamamı yine ekran başında olacak.İsmi niye Fast and Furious seçmişler anlamaya çalışıyorum,hatta ilk gördüğümde bir hata olmuş sanırım 2009 ve filming yazmışlar sandım,fakat ayrı filmmiş :)

İlk filmin bende etkisi bir farklıdır,önce ikinci filmden sonra özellikle Tokyo Drift ile seriden nefret etmiş olsam da bu film beni heyecanlandırdı.Bekliyoruz

edit:Yönetmen Tokyo Drift'in yönetmeniymiş,offf bakmasaydım keşke
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
ssj4songoku said:
Gerçeklik = Güzellik değildir. Her gerçekçi filim güzel olsaydı, bilim-kurgu diye birşey olmazdı.

Yarış/araba filmi izlerken 100 derecelik viraja 160'la gelinip 10 metre kala fren yapılıp hiç sorunsuz dönülmesi ve 5 saniyede 160'a geri çıkılması, 15 metre yükseğe zıplayıp 60 derece açıyla asfalta çakılıp hiçbirşey olmadan devam edilmesi, kafa kafaya giderlerken sebepsizce birbirlerinden ileri atılıp durmaları, gerçek dışı double clutch aksiyonları vs. beni tatmin etmiyor, bilimkurgu istersem gider bilimkurgu izlerim :)

Gelgelelim Tokyo Drift -son kanyon driftin bazı sahneleri hariç- gayet gerçekçi, dünyanın en iyi driftçisi kabul edilen bir Japon arkadaşla çalışıyorlar hatta. Adam "drift öğrenen çaylak" rolünü beceremiyor başlarda falan filan, kamera arkasını izlediyseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...