Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yine boş boş imdb'de gezerken yakaladım; http://www.imdb.com/title/tt1013752/ İlk filmdeki as ekibin tamamı yine ekran başında olacak.İsmi niye Fast and Furious seçmişler anlamaya çalışıyorum,hatta ilk gördüğümde bir hata olmuş sanırım 2009 ve filming yazmışlar sandım,fakat ayrı filmmiş :) İlk filmin bende etkisi bir farklıdır,önce ikinci filmden sonra özellikle Tokyo Drift ile seriden nefret etmiş olsam da bu film beni heyecanlandırdı.Bekliyoruz edit:Yönetmen Tokyo Drift'in yönetmeniymiş,offf bakmasaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 iyidir fast and furious serisi hoştur severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 tokyonun sonundan biliyorduk zaten yenisinin çıkacağını da vin diesel'in oynuyacağını da daha çoook var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ilk filmin devami olacak gibi kalmis aklimda, ikinci filmi izlemedim ama, gerce biri de izlemedim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tokyo driftten sonra ilk filmdeki gibi bişi beklemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ben de sadece ilk filmi beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 vin diesel teh king! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Uwww yeah diip l33tlik yapıyım :) Harbiden vin diesel çöp kamyonu sürse izlerim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Han oynuyor gözüküyor, öyle ise tokyo driftten önceki zamanı ele alan bişi olacak kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Traier'ı çıkmış filmin http://www.traileraddict.com/trailer/fast-and-furious-2009/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 trailer güzelmiş ilk film harikaydı buda öyle olcağa benziyor şu rodrigez adlı kızada bitiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 trailer güzeldi ilk filmdeki havayı yakalamıslar gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 new model, orginal parts. hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1. film dışında komple yalandı bence seri ki 1. film çok hoş gerçekten.Umarım onun kadar başarılı bir film olurda yine o zamanlardaki gibi etkilenirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konu olarak eski zaman olcak muhtemelen han karakteri var çünkü. Zaten tokyo driftin sonunda dominic kullandığı arabayı han dan çarptığını söylüyordu. Güzel olcak güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 trailer da han yoktu ama imdb de han var gözüküyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha vin diesel. keyifle izleriz yine. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 o coldeki sahne size de cok tanidik gelmedi mi? ben sanki izlemistim o sahneyi bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Filmin isminin "Fast & Furious" olmasının nedeni, seyircilerin "The" olayından sıkılması ve nümeroloji takip etmekte zorlanmasıymış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 En gerçeğe yakın film olan Tokyo Drift'i beğenmemek nedir ya, hepiniz mi NFS fan'ısınız anlamıyorum.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Gerçeklik = Güzellik değildir. Her gerçekçi filim güzel olsaydı, bilim-kurgu diye birşey olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 vin diesel ve michelle rodriguez'in hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 artık aptal aptal arabarlardan vazgeçsinlerde bmwler mercedesler porşler lamborjinler kapışsın baydı hondalar skylinelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 3.filmi ostsi çok güzeldi,hele dj shadowun parçası filan. filmler olarakta 2.si dışında sevmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ssj4songoku said: Gerçeklik = Güzellik değildir. Her gerçekçi filim güzel olsaydı, bilim-kurgu diye birşey olmazdı. Yarış/araba filmi izlerken 100 derecelik viraja 160'la gelinip 10 metre kala fren yapılıp hiç sorunsuz dönülmesi ve 5 saniyede 160'a geri çıkılması, 15 metre yükseğe zıplayıp 60 derece açıyla asfalta çakılıp hiçbirşey olmadan devam edilmesi, kafa kafaya giderlerken sebepsizce birbirlerinden ileri atılıp durmaları, gerçek dışı double clutch aksiyonları vs. beni tatmin etmiyor, bilimkurgu istersem gider bilimkurgu izlerim :) Gelgelelim Tokyo Drift -son kanyon driftin bazı sahneleri hariç- gayet gerçekçi, dünyanın en iyi driftçisi kabul edilen bir Japon arkadaşla çalışıyorlar hatta. Adam "drift öğrenen çaylak" rolünü beceremiyor başlarda falan filan, kamera arkasını izlediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar