sigisMoNd Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 deniz otobusleri ya da vapurlar calisir mi acaba? bir bilgisi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 türkiye'de neyin ne olacağı önceden bilinemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben gitmicem okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bizim okul tatil. Ben tr ye dönüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 harbi ha 1 mayısta dışarı falan çıkılmaz bi gün önceden yiyecek depolayıp 1 mayısı evde tv yada pc karşısında geçirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ohh insanlar okula falan gitmiyo herhade şilede 1 mayıs olmaz ben seve seve gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bekleyip görücez 1 MAYISta neler olacak Türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 taksime ulaşımı engelleybilirler ben gitsemde gitmesemde bizim okul tatil olur gibi geliyo bana tünelde direk zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Absolut said: Bekleyip görücez 1 MAYISta neler olacak Türkiyede. Biber gazı imalatçıları ve kaldırım taşı üreticileri bayağı bi zengin olacak o kesin. Bir de eylem yapılan (daha doğrusu savaş) bölgelerdeki işyerleri ciddi zarar görecek. Aman, bomba, silah imalatçıları zengin olmasın da, başka bir şey istemeyiz. Bu arada okulun tüneldeyse gitmeni kesinlikle tavsiye etmem. Hatta gitme. Geçen yıl oralar nasıl oldu gördün. Bi gün tatil yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben 2 sene once sabah, kopru trafiginde 5 saat bekleyip okula gidememiştim. ertesi sene gitmedim, gene aynı durum olmuş bu senede gitmem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben işçi değil ama 1 mayısta emekçinin yanında olucak sokaklarda olucak belki birilerine cuvaldızı sokarım diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sen lazım önce türkçe öğrenmek yoksa nasıl işçilerle anlaşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 typo yapmış işte üstüne gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 doğum günümü kutlarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kuru kalabalık onlar diyip geçilecek ve muhtemelen türbanla alakalı bir haber le gündem değişecek( kuvvetli bir ihtimal) akp olacakları tahmin edip önlem almıyor mu zannediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Olay çıkarıcaz kuru kalabalık demesinler diye işte. Anarşik deyince daha havalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben bilmem de taksik şişhane tünel taraflarına gidilmesini tavsiye etmem akp ve R.T.E.'ciiimmm naapar bilmiyorum ama bi şekilde kendi yararlarına kullanırlar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu adam nereliydi ya kadırga mıydı kadıköylümü????? oraya gidin rte nin yetiştiği yere gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kasımpaşa =) şişhanenin altına düşüyo (orayada gidilmez anlicaın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sabah 10'da Üsküdar'dan vapurla veya motorla Eminönü'ne gitmem gerekiyor . Gerekmiyor da okul orada işte. :) Gidemeyebilirim belki umutluyum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 köprüye de mümkünse işiniz düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar