nuki Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ikeadan büyük keyifle aldığım tek birşey var. Zencefilli kurabiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ayrıca ikea'da çok da pratik şey var yani. mesela şu dolabın dışına asılan bişey var. o benim hayatımı kurtardı. bide şu duvara kutu gibi asılan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 1-) İkea çok rezil ürünler yapıyor; ama ucuz, öğrenci evlerinin vazgeçilmezi. 2-) Pratik ürünler çıkabiliyor arada, bir de ucuz olunca tadından yenmez. Yine de kalitesiz, falan filan. 3-) Bysaz resmen haksızsın. Yani tamam sorun çıkmış; ama hem fatura yoksa, hem de kredi kartı slipi yoksa (ki varsa bile) çoğu firma değiştirmeye falan yanaşmaz. Adamlar çıkıp aldığınız saate göre değiştiririz demişler, üstüne olmaz diyip adamları kötülüyorsun; ben bunu anlamakta baya zorlanıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 valla dekorasyon mobilya i$leriyle ugra$an biri oldugumdan, ikea nin masif urunleri fiyatina gore uygun diyebilirim. cok iyi kalite aramayin, i$levsellik için uretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ikeanin yemekleri cok guzel baska bisi almadim walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sen de mi o sikko köfteye guzel diyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 o köfte harbi kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Fistan said: türk genclerin opeth'e tapması gibi bu ağır olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ZaugnaKhaldun said: 1-) İkea çok rezil ürünler yapıyor; ama ucuz, öğrenci evlerinin vazgeçilmezi. 2-) Pratik ürünler çıkabiliyor arada, bir de ucuz olunca tadından yenmez. Yine de kalitesiz, falan filan. 3-) Bysaz resmen haksızsın. Yani tamam sorun çıkmış; ama hem fatura yoksa, hem de kredi kartı slipi yoksa (ki varsa bile) çoğu firma değiştirmeye falan yanaşmaz. Adamlar çıkıp aldığınız saate göre değiştiririz demişler, üstüne olmaz diyip adamları kötülüyorsun; ben bunu anlamakta baya zorlanıyorum açıkçası.bknz: anlamadan yorum yapmak ben adamları övmek için açtım konuyu, ben tamam yaa kalsın ben tatmin oldum değiştirmesenizde olur anlamında söledim.. Onu da açıkladım sonunda.. İkeadan yediğim gazla adidas ayakabıyı değiştrmek için bu gün uğreştım aldım alacağımı, yüzüme bile bakmadı kimse kredi kartı ekstresiyle gittiğim halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kaç paralik $ey ya, bas parayi al yenisini 9.90 a. Gidip donerken yaktigin benzin parasina degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya bu arada ürünlerin de kalitesi var. ucuzlar gerçekten uyduruk ama fiyatları biraz yüksek şeyler sağlam. bizim ofiste çok var ikea'dan alınan şey ve sağlamlar yani. ama bazı şeyleri uyduruk. ne aldığına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 MrMarvelous said: eh ucuza alıyosun olacak böyle şeyler ucuz etin yahnisinde... doğruya doğru. alınan her ürünün ultra-süper-lüks kalitede olması gerekmiyor zaten. "pahalılardan ne farkı var, aynı ürün aynı ürün sonuçta" diyip de "ucuzunu alayım" düşünüp gidip alınca da içinde böyle patlıyabiliyor tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 slickers said: ikea bütçeyi çok pis zikea zuhasduhsdlfkjasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 eisenheim said: slickers said: ikea bütçeyi çok pis zikea zuhasduhsdlfkjasdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 basitçe formüle dökelim x kalitedeki ürünü araştırırsanız Y liraya alabilirken ikea'da X kalitede ürünü 1,2Y liraya alıyorsunuz (mobilya, mutfak etc) ucuz ürünleri var tabii, tekstil'de makul ürünlerini bulmak mümkün. ve tabak çanakta da (ama silverware denilen zamazingoları berbattan bi derece iyi) cam eşyaları iyi (rus ve polonya üretimi olması lazım) babam uzun süredir bu sektörde bulunduğu için firmların makine tiplerine varınca takip etmeye çalışıyor.. ben de nemalanıyorum arada. bu arada audit olarak pwc ile mi çalışıyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 pwc mi kim bilmiyorum da, adamı dinden imandan çıkarır o audit şirketinde çalışmak mağazadaki bütün rafları yıkarsın savaş alanına çevirirsin ani bir delirme anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hani adet açısından fazla ürün var ya. ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 kenk cok urun var da hepsi farklı prosesten gecmiyor, parasi da ona gore o işin raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 topice yazanların yarısı adamı anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ürün kalitesi bence idare eder. bazı ürünlerinin tasarım ve pratikliğide güzel. ayrıca yemek bölümü süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 30ytl ye güzel dört metal ayaklı bir masa aldım ikea dan, 10 ytl ye altına ray yaptırdım. 40ytl ye püfür püfür Bilgisayar masam oldu. Tabi Masanın suntası biraz dandik ama iyi hoş. Fakat şöyle birşey gördüm bizim piyasamızda da Ray için 2 tane 8*1*40 lık parça (birnevi 2x çıta) 2 adet ray ve asıl parça 40*35*1 lik mdf mi sunta mı herneyse 3tane marangoz dolaştım, 3 üne anlattığım şey aynı Biri 35 ytl ikincisi 50(!) ytl sonuncusunda rayı ben 2 ytl ye aldım marangoz 10 ytl ye diğerlerini yaptı verdi. Yani bizde bile fiyatlar öyle uçuk olabiliyorki, aynı mal ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 i$cilik bedava mi yavrum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bana ise son yazılan, Ahşabın maliyeti 7ytl geriye kalan 3 ytl yi işçilik olarak aldı hadi onuda geçtim 7ytlnin üzerine 10 ytl işçilik alsın ki bana verdi ben gidip monte ettim. 35-50 ytl nedir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 hiç sevmezdim şunları, ilk kez muhattap olıyım dedim. dün bi kaç ufak tefek şeyler aldım. bi de dolap içi aydınlatma gördüm orda, infrared sensörle kapı açılıp kapanmasına göre yanıp sönüyor vs. ürün açıklamalarına baktım, yazmışlar 25bin ve 4.8W enerji diye. anlamadım birşey, 25bin aydınlatma toplam ömrü mü, yoksa infrared'in çalışma ömrü mü (bu durumda açık/kapalı fark etmicek). 4.8W enerji neye göre ve aydınlatma sırasında mı yoksa infrared ne kadar harcicak kullanılmıyorken vs. ufak tefek şeyler de merakımdan sorıyım dedim, koca ikea yardımcı olur heralde. adamlar aradı geri, ilk kez bu soruyu soran oldu, elimizdeki bilgiler şunlar şunlar diyip websitesinde yazan bilgileri satır satır okudu. iyi dedim, 10dk'mı yediniz. üretici firmadan isteyebilirsiniz bu bilgileri, öğrendiğinizde tekrar arayın dedim. bakalım aricaklar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar