Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mt hyjal dc problemi


katliamci

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Bağlantıdan kaynaklanıyor.


tam olarak dogru olmayabilir eger sorun MH de karsısına cıkıyorsa. bizim guildda olan bir warlock dada aynı sorun var. BT de disconnect olmazken MH de trash de dc oluyor arada bi. Addon larını update et edemediklerini disable edip ole dene olmazsa tek tek deneyeceksin. Addon kaynaklı olabilir sorun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartı driverlarındada olabilir, yakın geçmişte kardeşimin bilgisayarı terokkarda aynı yerde göçüp duruyordu (direk mavi ekran , restart), benim bilgisayar aynı özelliklere sahip olmasına rağmen bende aynı sorun yoktu. Driverları update edince düzeldi, sorun kalmadı. Tbc'den önce ati kartı vardı ondada BWL son odada dc oluyordum yine driver updateleri vs ile çözebildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bağlantı arkadaşlar, MH'de inanılmaz bir data trafiği var, özellikle ilk login olurken.

Bağlantı kötüyse, WoW daha loading screen'de yüklemeye başlarken iş cıvıyor.

Çok başıma geldi. Özellikle 2 hafta önce. Direk bağlantıdan giremiyordum, atıyordu direk login ekranına. YF ile girdiğimde (beleş olan) oyuna giriyor ama data trafiğinden sapıtıp direk 10k'lara çıkıyordu latency.

Aynı şey genelde Karazhan'da Chess Event'te de oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baglantı + addon,

Baglantı noktasında yapabilecek pek fazla seyi yok ama ortamda cok fazla mob, olası AOE damage bununla baglı cok yuksek data dagıtımı Aoe shackle bit kadar alanda cok fazla player ve NPC oldugu ve threat hesaplamaları falan var.

her wave baslangıcında Deadly boss mods kastırır her wawe bitimindede Sw stats vs. +oyun NPCleri spawn ediyor yeni yerlerine yerlestiriyor falan ve aradada Omeni saymıyorum bile,

Bende benzer sıkıntıları yasıyorum hele bide pala tank olunca isin suyu cıkıyor, Basitce butun addonları kapatın sadece DBM acık olsın Ctraid yada yerine ne kullanıyosanız o bile acık olmasın oyle bir deneyin, her wave gelisinde biraz kasıyor ona bende cozum bulamadım,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatamadım sanırım :p

Aynı dakika içinde, normal TurkTelekom ile giremedim, loading screen'den attı şerefsiz neredeyse (DC), YF ile denediğimde girdim ancak normalde 200 olan ms 10k'lara falan çıktı.

Bağlantı en önemli faktör ve ne yazık ki birşey yapamıyoruz.

Addonlar'ın da katkısı olabilir özellike, ortak kanal kullanan Omen, BossMods, DamageMeter gibi addonlar sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şöyle bir şey var benim makinede 1gb ram 2.4Ghz işlemci var mhde yerlerde mob birikmeye başladığında DC oluyorum, tabii önceden oyun yavaşlıyor, takılıyor, kareleniyor, en sonunda pat diye gidiyor. MH'a ilk girdiğimde netim kötüydü ondan diye düşünmüştüm ama sonra 100 civarı msle girdiğimde de aynı sorunu yaşamaya başladım ki ms 200'ü geçmedi hiç. Yani regalya'nın deiği gibi dandik atariden de kaynaklı olabilir. İşlemciye ve ram'e sağlam yükleniyor trash fightlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
bwl bugının aynısı var gibi geliyor bana , spawn olan cok sayıda npc oldugunda oluyor diye bir çıkarımda bulundum
bwl bug = razorgore encounter'i baslayinca yükselen latencyler , oyuna girememe , disconnect spamleri vs..)

bizim guildde de 2 yabancı var (biri avusturya digeri lübnan dan baglanıo) ve ikiside ciddi anlamda DC problemi yasiyor MH raidlerinde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...