Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefes

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

aradım bulamadım.açılmamış sanırım.

‘Nefes’, Bir Yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikayesidir. 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatır.

sağlam bi film gibi duruyor

ben bu filmin haberini taa askerden duydum.Burda nasıl açılmamı topic çok şaşırdım xD

[video]http://www.nefesfilm.com?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

2008'in sonlarında gösterime girecekmiş.

Açıkçası fragmanında duyduğum "Bir kar yağar ince ince, komandonun hali nice, operasyon var bu gece" muhabbeti benim filme ilgimi çekmeyi başardı.

Dün gece kamera arkası vardı. 1 ay emekli bir subay komutasında Acemi Birliğinde askerlik yapmış oyuncular. Film için özel olarak.

Film seti Antalya (Alanya'da olabilir tam hatırlamıyorum) dağlarında çekilmiş. Bunun nedeni de Güney Doğu'nun coğrafyasına benzemesindenmiş. Burada oyuncular gerçek hayatta birebir askerlerin yaşadığı zorluklarla karşılaşıyorlarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyetçilik duygularını kabartıp prim yapmaya çalışan filmlerden biri olmazsa eğer bayağı hoş olur.Bu fragmana bakınca ben sadece o mesajı aldım ne yalan söyleyeyim.Film çıkmadan fragmanı izleyerek kesin yorum yapmak istemiyorum,umarım çıkar ve güzel bir yapım olur.

Yukarıdaki yorumu yapmamın bir sebebi de çekilen bu tür yapımlarda milliyetçilik duygularının nasıl istismar edilğinin ortada olmasından dolayıdır.Neyse bekleyelim,izleyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

fragman güzel. ancak -belki film çok yoğun olmadığından ötürüdür- biraz tıkanmış gibi duruyor. çok hızlı akmıyor. ya da ben daha aksiyon bişiler bekliyorken filmin aksiyon dozajı daha az. o da olabilir

bu arada NEFES yazdıkları font pek bi kötü! base02 fontunun çakması gibi gözüküyor. hiçbi şi yapamıyorlarsa trajan benzeri bi font kullanıp geçsinler..

bu arada, evet patlama efekti güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
DarKRideR said:
Milliyetçilik duygularını kabartıp prim yapmaya çalışan filmler...

Amerika yapımı askeri başarıları işleyen filmlerdeki amerikanlar süper şeklindeki duygu pompalamasının yüzde birinin bile olacağını sanmıyorum. Filmlerde kendilerini haklı çıkarmak için tarihi olayları bile değiştirip işliyor adamlar, sen gelmişsin, iki asker gördün ya fragmanda, hemen milliyetçilik.

Amerikalılar yapınca süper, Türkler yapınca tu kaka. Bunları aşmak lazım artık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Etkilenmedim desem yalan olur, bi kaç gün arayla sinemaya gidipte filmlerden önce görüncede daha bi gaz verdi. Umarım sadece fragmanda kalmaz. Gerçi işin tadını kaçıracak ama şimdiden patlamışmı bilemiyorum tabi, askere gidenler daha iyi bilirde. Karda kar kamuflajıyla çıkartılır diye biliyorum, bunlar armut gibi gel beni vur dercesine yeşilleri çekmiş geziyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...