ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 aradım bulamadım.açılmamış sanırım. ‘Nefes’, Bir Yüzbaşının komuta ettiği 40 kişilik bir timin hikayesidir. 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bu 40 askerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatır. sağlam bi film gibi duruyor ben bu filmin haberini taa askerden duydum.Burda nasıl açılmamı topic çok şaşırdım xD [video]http://www.nefesfilm.com?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Saçma bir film olcak gibi içime doğuyor. Band Of Brothers gibi askerlerin kahramanlıkları yerine, askerlerin birbiriyle kavgasını anlatacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fragman fena durmuyor. idealize edilmiş kişiler yerine gerçekliği öne sürecek gibi durması bence iyi. umarım askerlerin, aralarında olanların yanı sıra ruhsal durumları da yeteri kadar iyi yansıtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 2008'in sonlarında gösterime girecekmiş. Açıkçası fragmanında duyduğum "Bir kar yağar ince ince, komandonun hali nice, operasyon var bu gece" muhabbeti benim filme ilgimi çekmeyi başardı. Dün gece kamera arkası vardı. 1 ay emekli bir subay komutasında Acemi Birliğinde askerlik yapmış oyuncular. Film için özel olarak. Film seti Antalya (Alanya'da olabilir tam hatırlamıyorum) dağlarında çekilmiş. Bunun nedeni de Güney Doğu'nun coğrafyasına benzemesindenmiş. Burada oyuncular gerçek hayatta birebir askerlerin yaşadığı zorluklarla karşılaşıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fragman bence çok güzel olmuş.filmde inşallah güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fraganı çok beğendim. kaç zamandır da kendi kendime düşünüyodum, artık türk sineması kaliteli film çekecek seviyeye geldi. neden askeri film çekmiyolar acaba diyordum. bu güzel oldu. konu da ilgimi çeken bir konu. bakalım hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Milliyetçilik duygularını kabartıp prim yapmaya çalışan filmlerden biri olmazsa eğer bayağı hoş olur.Bu fragmana bakınca ben sadece o mesajı aldım ne yalan söyleyeyim.Film çıkmadan fragmanı izleyerek kesin yorum yapmak istemiyorum,umarım çıkar ve güzel bir yapım olur. Yukarıdaki yorumu yapmamın bir sebebi de çekilen bu tür yapımlarda milliyetçilik duygularının nasıl istismar edilğinin ortada olmasından dolayıdır.Neyse bekleyelim,izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Fragman süper olmuş. İçindeki patlama efektide, gayet başarılı duruyor. Umarım filmde fragman gibi başarılı olur verdiği gazla kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fragman güzel. ancak -belki film çok yoğun olmadığından ötürüdür- biraz tıkanmış gibi duruyor. çok hızlı akmıyor. ya da ben daha aksiyon bişiler bekliyorken filmin aksiyon dozajı daha az. o da olabilir bu arada NEFES yazdıkları font pek bi kötü! base02 fontunun çakması gibi gözüküyor. hiçbi şi yapamıyorlarsa trajan benzeri bi font kullanıp geçsinler.. bu arada, evet patlama efekti güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 içten patlamalı drama filmi gibi geldi bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 başka bi fragman http://www.youtube.com/watch?v=B-pAaMpsQF4&feature=related cnntürk deki afiş programından http://www.youtube.com/watch?v=poDg00o9bpE&feature=related ya axedice,aktiftablet,kaede "abi nereye gidiyoruz?" diyen adam bizim liseden semih değil mi ya? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Fragmandan gayet iyi bir filme benziyor, merakla bekliyorum filmi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Afişte izlemiştim bu filmin kamera arkasını. Bütçe sıkıntısı olmadan çekilen nadir türk filimlerinden biri. Yönetmen paramız bol, harcıyoruz bile dedi ropörtajda. Hiç birşeyden kaçınmıyorlarmış. Güzel olucak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben pek birşey beklemiyorum,yani fragmanı gördükten sonra beklemiyorum en azından.Kişisel fikrim bu ve umarım film güzel olur. Üstte yazmışım herşeyi gerçi asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Çok aksiyon olmasada olur, sadece gerçekci olsun yeter bence. Fragman fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 DarKRideR said: Milliyetçilik duygularını kabartıp prim yapmaya çalışan filmler... Amerika yapımı askeri başarıları işleyen filmlerdeki amerikanlar süper şeklindeki duygu pompalamasının yüzde birinin bile olacağını sanmıyorum. Filmlerde kendilerini haklı çıkarmak için tarihi olayları bile değiştirip işliyor adamlar, sen gelmişsin, iki asker gördün ya fragmanda, hemen milliyetçilik. Amerikalılar yapınca süper, Türkler yapınca tu kaka. Bunları aşmak lazım artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 bu tarz filmleri sevmesem de ilgimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Etkilenmedim desem yalan olur, bi kaç gün arayla sinemaya gidipte filmlerden önce görüncede daha bi gaz verdi. Umarım sadece fragmanda kalmaz. Gerçi işin tadını kaçıracak ama şimdiden patlamışmı bilemiyorum tabi, askere gidenler daha iyi bilirde. Karda kar kamuflajıyla çıkartılır diye biliyorum, bunlar armut gibi gel beni vur dercesine yeşilleri çekmiş geziyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vardır bir sebebi cello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 16 Ekimde vizyona giriyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 komandonun hali nice, bir operasyon var bu gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 2 yıldan fazla oldu lan çıksın artık.o kadar zamandan sonra kıytırık bir film gelmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Fragmanı tuttum ben. Güzel duruyor. Seneye gidicem hayırısıyla, biraz ısınmak lazım ortama ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 beyazperde de 29 ekim yazıyor gösterim tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar