_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ehe u liek dags? kısmında yarılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 her sahnesi ayrı başarılı, zırt pırt izliyordum zaten, cnbcede bi daha izliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 boris'in çıktığı her sahne ve ima edildiğinde arkadan gelen müziktir benim için bu film sdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 borisin psikopat hareketleri çok iyi yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bullet tooth tony her filmde pisikoyu oynar, cunku gercek hayatında da pisiko bi premier lig(yanılmıyosam) futbolcusudur, her sezon gazilyon tane sarı ve kırmızı kartı vardır, kufreder celme takar dik bakar ucak tekme atar, anti-fair-play odullerinin hepsini kucaklayası bi insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 DarKRideR said: boris'in çıktığı her sahne ve ima edildiğinde arkadan gelen müziktir benim için bu film sdafsdf aynen lan ahah her o rus müziği girdiğinde kendimden geçiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Aueah Desert Eagle sahnesi müthiş ya. Bin kere izleyebilirim o sahneyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 zee germans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 çevirilerle eğlendim, çok edepliydi balls sahnesi ahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 boris için kullanılan müzikleri nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 utopia said: çevirilerle eğlendim, çok edepliydi balls sahnesi ahahah of. aynen,çevirilerin kötülüğü dışında senkronda çok ayarsızdı.Çok kalitesizdi edit:fakat filmin kalitesine gölge düşüremedi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Küpek bence güzel çeviriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Küpek ilk dvd çevirisinde de var :) Dags'i daha iyi çeviremezlerdi zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bundan sora aynen bozmadan, lock, stock and two smoking barrels izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 bu filmden sıkılmam. ye like dags? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 güzel film ama lock, stock'u daha önce izlemiştim maalesef. oluşan yeni beklentimi karşılayamamıştı doğal olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 o yönetir zaten işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sintisyzer said: bullet tooth tony her filmde pisikoyu oynar, cunku gercek hayatında da pisiko bi premier lig(yanılmıyosam) futbolcusudur, her sezon gazilyon tane sarı ve kırmızı kartı vardır, kufreder celme takar dik bakar ucak tekme atar, anti-fair-play odullerinin hepsini kucaklayası bi insandır evet, kendisi vinnie jones. şöyle efsane bi fotoğrafı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 İlk izlediğimde çok sevmiştim. İkincide sıkılıp ortada bıraktım. Brad Pitt'in boks sahnesi muhteşem ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sly-One said: şimdiden sormam lazım, ortalara doğru statham ın olduğu bir sahnede bir flüt solosu var, yıllardır arıyorum ve bulamadım. bulan olursa yollasın. ve hayır, herbaliser - sensual woman değil, flütü onlar çalıo gibi olsa da aradığım solo yok bu şarkının içinde. böyle hızlı ve basit bir solo, eğlencelik gibi. Yıllar sonra gelen post sdfggfrgd, şu o. http://www.youtube.com/watch?v=jqJgU3buDV4 Bunun dışında bir neden yokken bumpladığıma da kızılmasın, bana kalırsa en kötü senede bir falan yukarı alınmalı bu topic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 dizisi geliyomuş http://www.youtube.com/watch?v=qiZpi99wC0w baya kötü duruyor tabii sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 ya dizisi güzel olur da, oyuncular kötü seçilmiş ya. chuck bass, ron weasley falan... olmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 off trailer rezalet duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 "o yıldızlar geçidinden sonra kim olsa kadro kötü gelecekti" diye başlayıp "dizi ne ya iztemezük elleşmeyin kutsalıma dokanmayın" diye bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar