Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 720p düşmüş nete. Tekrar izledim de. Pixarin yarattiği en şapşal en şirin karakter şu wall-e. + şunu son yerine en başa koysalarmış daha iyi olurmuş http://www.youtube.com/watch?v=UhvgGY7ZbLg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 filmi izledikten sora dediğim tek şey gavur yapıyor oldu.adamlar hakkaten yapmışlar :).yani bi robota aşkı ve şapsallıgı vermiş adamlar.görselliğe ztn denicek bir şey yok :) 10 üzerinden 20 veriyorum bu filme.başka hiç bi filme vermemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 İzlediğim en iyi animasyonlardan birisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 artık kesin karar verdim pixardan babam çıksa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 @Lopeth ahaha efsane imiş o ya hahaha çok güldüm :D harbi başta olsaymış süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 LathspeLL said: Filmi izledim sonunda. Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim. Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi. Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi. Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani. Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani. Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus. pixar'ın ilah gibi bir yönetmeni var. onun filmi değil zaten bu. hep pixar'ın yaptıkları tam tartışılıcakken Brad Bird gelir pixar'ı yeniden şahlandırır. o yüzden ratatuy bence en iyi pixar filmidir. ayrıca muhteşem ailedeki baba da brad bird'ün ta kendisidir :D sadece vücut ölçülerinde 10 kat sapma var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 biri şunun sonunu söylesin dvd aldım son bölüm patladı elimde hay bendeki şansın ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 dünya ya dönüyolar işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yalnız dün akşam izledim. pixardan babam çıksa izlerim tezim kuvvetlendi, nasıl sevimli film. favori robotum m-o ueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 luriel ayrıntı versen :D sihirli kelime = lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Wall-E ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Wall-E katilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 LathspeLL said: Filmi izledim sonunda. Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim. Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi. Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi. Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani. Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani. Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus. evet konusu cooook derin degil, verdigi sosyal mesaj da orta duzeyli birsey ama gel gor ki bunu harika bir sekilde yapiyor, sanatsal yonetim ve gozumuze sokulan gorsel bayram da cok basarili... neticede film cok cok cok cok cok iyi. Ya SEV ya TERKET lath... ya sev ya terket.... sdfggasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 BURN-E diye kısa film çıkarmışlar. efsane ya. bu geminin etrafındaki ışıklarla sorumlu robot. komedi yalnız kesin izleytin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Yok film cok cok iyi ama bekledigim derinlikte cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya bu filme nasıl derin değil dersiniz anlamıyorum. Anlatım belki pek derin değil ama mesaj, tema o kadar derin ki.. Süper bir bilimkurgu örneği, ağzımın suları aktı izlerken. İnsanlaşan robotların, robotlaşan insanları yeniden insanlaştırması... Muhteşem ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Güzeldi karakterler falan çok iyi yapılmış, insanlığıda derin mesaj verio bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sevdim ben. içimi pamuk şekeri gibi bişey kapladı seyrederken. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 pixar"in Geri donusu olmus bu film. daha nicelerine diyorum. tekrar bi izliyim detayli detayli konusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Burn-e mükemmel onu da izleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 BiTcH_oFBaT said: BURN-E diye kısa film çıkarmışlar. efsane ya. bu geminin etrafındaki ışıklarla sorumlu robot. komedi yalnız kesin izleytin :D http://www.traileraddict.com/player.swf?id=7392&e=y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mum_Chamber said: BiTcH_oFBaT said: BURN-E diye kısa film çıkarmışlar. efsane ya. bu geminin etrafındaki ışıklarla sorumlu robot. komedi yalnız kesin izleytin :D http://www.traileraddict.com/player.swf?id=7392&e=y ben hd izledim napiyim bu kötü kaliteyi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Çok beğendim ben bunu. 3 kelimeyle film götürdüler. -Directive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Eva karakterinde/kişiliğinde sevgilim/karım olsun ferrarimi satmaya razıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mum_Chamber said: BiTcH_oFBaT said: BURN-E diye kısa film çıkarmışlar. efsane ya. bu geminin etrafındaki ışıklarla sorumlu robot. komedi yalnız kesin izleytin :D http://www.traileraddict.com/player.swf?id=7392&e=y eheh bu da güzelmiş, severim zaten paralel senaryoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar