Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wall-E

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
filmi izledikten sora dediğim tek şey gavur yapıyor oldu.adamlar hakkaten yapmışlar :).yani bi robota aşkı ve şapsallıgı vermiş adamlar.görselliğe ztn denicek bir şey yok :)

10 üzerinden 20 veriyorum bu filme.başka hiç bi filme vermemiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Filmi izledim sonunda.

Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim.

Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi.

Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi.

Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani.

Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani.

Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus.

pixar'ın ilah gibi bir yönetmeni var. onun filmi değil zaten bu.

hep pixar'ın yaptıkları tam tartışılıcakken Brad Bird gelir pixar'ı yeniden şahlandırır.

o yüzden ratatuy bence en iyi pixar filmidir.

ayrıca muhteşem ailedeki baba da brad bird'ün ta kendisidir :D sadece vücut ölçülerinde 10 kat sapma var hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
LathspeLL said:
Filmi izledim sonunda.

Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim.

Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi.

Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi.

Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani.

Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani.

Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus.

evet konusu cooook derin degil, verdigi sosyal mesaj da orta duzeyli birsey ama gel gor ki bunu harika bir sekilde yapiyor, sanatsal yonetim ve gozumuze sokulan gorsel bayram da cok basarili... neticede film cok cok cok cok cok iyi.

Ya SEV ya TERKET lath... ya sev ya terket....

sdfggasdg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...