Brigand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Çıkmış Beyaz Show'a benim haberim bile yok. Anca msne girdim baktım arkadaşlar yazmış Sawyer Sawyer. Sonra Habertürk'te de haber var Beyaz Show'da Sawyer diye. Hemen açtım tv'yi ama açtığımda adam "good bye good bye" yapıyodu. Tekrarını izleyebilmem mümkün müdür ki? Nete düşer mi? Tekrarı var mı Beyaz Show'un? Pek takip etmiyorum tv'yi cahilliğimin kusura bakmayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yutuba düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 burda tartışıyorduk zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 muhtelif torrent sitelerinde rip gruplari tarafindan ripleniyor her hafta istisnasiz. ama yassak torrent :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 çok komikti ama ya hediyeler bitirdi beni halen gülüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şurdan koyim 1. kısım 2. kısım 3. kısım 4. kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Hediyeler çok başarılıydı. Hurley'e lokum ve kate resim göndermesi süperdi. Uğur Dündar ile roportajından sonra ben TR den kaçar diye düşünüyordum :) Tam giderken milletin pankartlarla ısrar etmesi falanda süperdi. Keşke daha uzun kalsaydı. Sonra ki adım Kate .... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kate gelse buyuk olay olur yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 vay josh holloway ha. c&c3'te de oynamıştı bu adam di mi vışş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kate gelse ben yatarım studyonun onunde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kate gelse stüdyoyu yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kate gelirse *****. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Abi deli güvenlik önlemi lazım burdan çıkan sonuca göre Kate'in programa katılabilmesi için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ne güzel adam be =( ayrıca çevirmene çok güldüm mallaştı konuşamadı falan ıhı ıhı ıhı diye gülüo of off! ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 amma potansiyel gay var abi bu sitede. terkediyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dişi olduğum için benim dediklerim pek abes kaçmıo açıkcası. başkaları bişey dediyse bilemem ssdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 valla demet seni istanbul semalarında görür gibi oldum bi ara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 güzel adam sempatik azcık burnu çirkin. abartmaya gerek yok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 SENDEN ÇOCUĞUM OLSUN SAWYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Kimse bahsetmemiş ama çevirmen çok başarısızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 CoolRider said: Kate gelse ben yatarım studyonun onunde :) ginaly said: kate gelse stüdyoyu yakarım adamınbiri said: kate gelirse *****. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Wispy said: Kimse bahsetmemiş ama çevirmen çok başarısızdı. zaten çevirmen değildiki, prodüksüyon şefimiydi neymiş lost manyağı olduğu için zorlamış beyazı ben konuşiyim diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Eywallah Mayhem izledim hepsini sağolasın. Beyaz sıçmış, çevirmen çevirmen değil zaten. Şebnem Ferah'tan bi canlı performans beklerdim. Josh'un önünde dansöz getiriyolar, mis gibi Türkiye'nin en iyi rockstarlarından birisi oradayken ona canlı performans sundurmuyolar. Adam bi hayran kalsaydı bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şebnem söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar