CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bu dizi/filmlerin verdiği ara nedeniyle birde baktım ki elimde çok boş zaman var oyunlar ile geçiştiriyim dedim. Aradığım oyunlar eğlencelikten çok beni uzun sure oyalamalı; atmosfer, hikaye yada oynanış ile. Tür olarak bir kısıtlamma yok ama genelde Strategy , FPS ve Hack'n Slash taşı Rpgler oynuyorum. Bilgisayarım donanım olarak ne çok yeni ne çok eski crysis'i kaldıryor ama yeni oyunlarda bayağ bir kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 rainbow six vegas 2'yi oynuyorum dünden beri, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. full plate + kalkan + desert eagle fantezisi yapıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 "tür olarak sürekli beni oyalamalı" diyorsan, multiplayer şart :P unreal tournament 3, starcraft felan. hatta mmorpg işine gir, wow, everquest, guild wars felan kas. diğer tarafta, singleplayer'ı eğlenceli oyunlar soruyorsun gibi de geldi. fable, psychonauts, sanitarium, planescape torment, kotor 1-2, jedi knight 2 jedi outcast, jedi knight jedi academy, freespace 1-2, morrowind, the chronicles of riddick: escape from butcher bay, thief 1-2-3, undying, max payne 2, call of duty 4, bioshock, mechwarrior 4, aliens vs predator 2, stalker, beyond good & evil ilginç oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Tavsiyeler için teşekkurler. MMORPG olayına girmek istemiyorum hem ucret, hemde Ultimadan sonra hepsi detaysız geliyor: Ben istiyorsam sadece tuccar oalbilmeliyim kardeşim illa quest quest gezmeme gerek yok. Kotor ve Morrowind tarzı oyunlar hikaye olarak hoş olsalarda oynanış bayıyor beni malesef. JediKnight academy ve fable oynadım bitirdim.COD da ucaklı bolumden sonra hata verip kapanıyor daha ilerisini oynuyamadım hiç. Crackten mi PCden mi olduğunu bilemdiğim içinde oyuna para vermeye kıyamıyorum. Diğer oyunlara bakıcam Tom Clancy serisi bi turlu beni sarmadı beni ekibimdekiler gereksiz yerde önüme geçip kendini öldürtüyorlar surekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 said: crysis'i kaldıryor ama yeni oyunlarda bayağ bir kasıyor değişik bir tabir :) ben sana bioshock öneriyorum. prey'i de deneyebilirsin, ilginç oyun ve bölüm mekanikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 titan quest - hack n slash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 devil may cry 3: (pc) special edition'u da alabilirsin. ekstralarıyla, müzikleriyle ve videolarıyla seni uzun süre oyalar. interaktif bir film gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 devil may cry 3 pc yi alıp kendini kanser etme. Oyun güzel ama port ederken " bu hayvanlarda pc var gebersin şerefsizler " diye kin kusmuşlar. kontrollerin içine etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Cynthia said: said: crysis'i kaldıryor ama yeni oyunlarda bayağ bir kasıyor değişik bir tabir :) ben sana bioshock öneriyorum. prey'i de deneyebilirsin, ilginç oyun ve bölüm mekanikleri var. Mesela Bioshock'u kaldırmadı :( Titan Questin Yorumları fena değil onu bir deniyim ben. Decil May Cry da PS da oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 nvidia 7x serisinden birşey varsa Bioshock baya sorun çıkartıyor. Shader kapatman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Crysis'i kaldırıp Bioshock kaldırmaması normal değil. Bioshock'ta bir uyumsuzluk sorunu falan çıkmıştır. Ben 8800GT ile Crysis'i anca orta/yüksek detaylarda akıcı oynayabiliyorum. Bioshock ise her detay sonuna kadar açıkken bile kasılmıyor. Bioshock uyumsuzluk ve bug konusunda rakip tanımıyor açıkcası. Bioshock alcakken google'da aramaya kalktım da.. abov yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ati Radeon 1950 Xt mi ne öle birşey ekran kartım alet çalıştırmadı hiç. Yoksa OGZ de incelemelerini okudum super oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 nası çalıştırmaz x1950gt var bende kökledim de oynadım bioshock'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Belki benim elimdeki kopyadan kaynaklanıyordur bilemiyorum. Alternatif araştırıyorum hemen. O zaman soruyum belki buda ondandır COD IV'te uçaklı bölümden sonra sizdede windowsa dönüp böyle uzunca bir error veriyor mu. Bunu orjinal almaya hazırım ama donanımdan kaynaklanıyorsa yazık o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Lopeth said: devil may cry 3 pc yi alıp kendini kanser etme. Oyun güzel ama port ederken " bu hayvanlarda pc var gebersin şerefsizler " diye kin kusmuşlar. kontrollerin içine etmişler +1, ama gene insan oynamadan edemiyor. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 the witcher'ı dene oyun çökmeleriyle kitlenmeleriyle flaan bayaa uzun sürüyor şahane yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Gaza geldim Steam'den COD IV aldım. Bende ki kopyada bir sorun varmış. Senaryoyu bir solukta oynadım. O nasıl bir final o ne güzel bir oynanış. Aşık oldum oyuna. Multiside ayrı bir super Oysana.com'dan oynamaya çalışıyorum ama patilere soruyum dedim beraber oynadığınız bir server var mı yoksa rasgele mi takılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 devilmaycry 3 yada jedi academy oyna 2 günde bitirirsin sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 feiticiera said: the witcher'ı dene oyun çökmeleriyle kitlenmeleriyle flaan bayaa uzun sürüyor şahane yanilol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bööle old skool shoot'em'up istiyorsanız star defender 4 indiriniz, ailecek hastasıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar