Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Apache said: TEKMELER HAVADA UÇUŞTU KİYAAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Dünyevi zevklerden arınmış shao-lin rahipleri bile başrahip tarzı bir makam için yapılan seçimlerde birbirine giriyor bu dünyada:D onların çoğu birde kung-fu ustası manzarayı siz hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kamer Genç siyaset yaptığı sürece siyaset şovmenliği yaparak ün saldı hala da yapıyor. Adamın söylediği sözler ve üslubu okadar galiyana getirici ki , zaten amacı da kendi zamanındaki gibi mecliste devamlı kavga çıkmasını sağlamak. Konuşmalarına dikkat ederseniz eleştiriler değil hakarete varan sözlerle devamlı diğer vekilleri gaza getirmeye çalışır gündem yapmak için. O adamın bu olduğu seviye ile kürsüye çıkıp konuşması bir facia. O iki tokatı içimden evet haketmiş iyi olmuş diyorum ama , bi yandan onu tahriklerine gelenleride kınıyorum. Tam tersine o adamı ve söylediklerini varsaymayıp amacına ulaşmasını engellemek lazımdı. Meclis adabının dışına çıkmak kimseye yarar sağlamaz. Mecliste sıraların üstüne çıkıp birbirine giren millet vekilleri olursa , bizim küçükken okuduğumuz okullarda hababam sınıfı manzaraları nasıl olmasın ? Hababam meclisi yapmayın şu kurumu da akıllanın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 okke sokakta sanada 20 kisi girerse haketmis deriz, meclis lan orasi neyi haketmis Horizon said: Kamer Genç siyaset yaptığı sürece siyaset şovmenliği yaparak ün saldı hala da yapıyor. Adamın söylediği sözler ve üslubu okadar galiyana getirici ki , zaten amacı da kendi zamanındaki gibi mecliste devamlı kavga çıkmasını sağlamak. Konuşmalarına dikkat ederseniz eleştiriler değil hakarete varan sözlerle devamlı diğer vekilleri gaza getirmeye çalışır gündem yapmak için. O adamın bu olduğu seviye ile kürsüye çıkıp konuşması bir facia. O iki tokatı içimden evet haketmiş iyi olmuş diyorum ama , bi yandan onu tahriklerine gelenleride kınıyorum. Tam tersine o adamı ve söylediklerini varsaymayıp amacına ulaşmasını engellemek lazımdı. Meclis adabının dışına çıkmak kimseye yarar sağlamaz. Mecliste sıraların üstüne çıkıp birbirine giren millet vekilleri olursa , bizim küçükken okuduğumuz okullarda hababam sınıfı manzaraları nasıl olmasın ? Hababam meclisi yapmayın şu kurumu da akıllanın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 vurun kahpeye ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ShadowFury said: Griswold said: Lise tadı yakalamışlar, hayır genç te değiller ki =/ Ama Kamer Genç... su mesaja kadar son donemde patide bu tip topiclerde genelde yaptigim gibi adettendir diye okudum, ama bu muthismis lol, super =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 matama said: okke sokakta sanada 20 kisi girerse haketmis deriz, meclis lan orasi neyi haketmis Horizon said: Kamer Genç siyaset yaptığı sürece siyaset şovmenliği yaparak ün saldı hala da yapıyor. Adamın söylediği sözler ve üslubu okadar galiyana getirici ki , zaten amacı da kendi zamanındaki gibi mecliste devamlı kavga çıkmasını sağlamak. Konuşmalarına dikkat ederseniz eleştiriler değil hakarete varan sözlerle devamlı diğer vekilleri gaza getirmeye çalışır gündem yapmak için. O adamın bu olduğu seviye ile kürsüye çıkıp konuşması bir facia. O iki tokatı içimden evet haketmiş iyi olmuş diyorum ama , bi yandan onu tahriklerine gelenleride kınıyorum. Tam tersine o adamı ve söylediklerini varsaymayıp amacına ulaşmasını engellemek lazımdı. Meclis adabının dışına çıkmak kimseye yarar sağlamaz. Mecliste sıraların üstüne çıkıp birbirine giren millet vekilleri olursa , bizim küçükken okuduğumuz okullarda hababam sınıfı manzaraları nasıl olmasın ? Hababam meclisi yapmayın şu kurumu da akıllanın biraz. İşte senin gibiler "lan" deyince hakediyorlar. Sende hakediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 oha adam hakaret mi etmiş??? nesi hakaret?? 20-30 kişi 1 kişiye dalmak da sinir falan değildir. bildiğin faşizanlıktır. böyle zavallı, iki yüzlü demograsi anlayışı yüzünden insanlar akape liler demograsi diyince sallamıyor. mahalle arası demokratları. Horizon said: İşte senin gibiler "lan" deyince hakediyorlar. Sende hakediyorsun. yapma lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 @Horizon Şahsınızı terbiyeye davet ediyorum. Hiçbirimizden üstün değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 heh.. Güzelim AKP demokrasi diyince sallamayanların, bunu sallamamaları keşke demokrasi'ye olan bağlılıktan felan olsa.. Çünkü ben bakıyorum, 1 kişi yok, demokrasi desin sallıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yazımda ben içimden geçeni söyledim , yazıyı okursanız tasvip etmediğimde ayrıca belirtilmiş. Mesajları okumadan burda ona buna "lan" demeden düzgün konuşmanızı dilerim. Ben gayet terbiyeliyim , kullandığı sözleri bilmeyenleri terbiyeye davet etsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Tek başına muahalefet yapıyor Genç, helal olsun valla. MEclisin en yüksek devam eden üyelerinden biri bildiğim kadarı ile ayrıca. Tek kusuru biraz deli olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Akıllıların ne yaptığını gördük be ağa, keşke deliler daha bir çoğalsa da akıllılar kendilerine daha bir çeki düzen verse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Heh, bu ülkede ne zaman gelir ki, atılan boş oylar, boş olarak sayılıp, yüzdelik dilim içine girer, o zaman bu millet vekilini zorlar. Ancak, su an öyle bir durumda ki sistem, vekil resmen milletini seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Horizon said: İşte senin gibiler "lan" deyince hakediyorlar. Sende hakediyorsun. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 GENÇ, BAŞBAKAN'I ELEŞTİRDİ Türkiye ile Katar arasında Ekonomik İşbirliği Anlaşmasına ilişkin yasa tasarısı görüşülürken, kürsüye gelen Kamer Genç, Başbakanı eleştirdi. Erdoğan’ın Katar dönüşü iki gündür kayıp olduğunu anımsatan, Cumhurbaşkanı Gül’e verilen armağanlar ile ilgili eleştirilerde bulunan Genç’e; AKP Afyon milletvekili Halil Aydoğan, başta olmak üzere bazı milletvekilleri laf attı. Genç ise, “Her zaman birini görevlendiriyorlar ben kürsüye gelince laf atmak için. Bugün de siz mi görevlisiniz? Siz benim muhatabım değilsiniz. Başbakan gelsin o yanıt versin” dedi. ARAYA CHP'LİLER GİRDİ AKP’liler bu sözlere yoğun tepki gösterdi. Kamer Genç konuşmasını tamamlayıp yerine oturduğunda ise bu kez AKP’li Zeyid Aslan ve Mustafa Cumhur, Kamer Genç’in oturduğu yere giderek, bağırmaya başladılar. Araya CHP’li Eşref Karaibrahim’in girmesine rağmen, Genç’e ulaşan AKP’liler yumruk ve tekme attılar. AK PARTİLİ'LER HÜCUMA GEÇTİ Kargaşa büyümeye başlayınca tüm AKP’li vekiller Kamer Genç’in oturduğu bölüme doğru adeta hücuma geçti. CHP’liler de kavgayı ayırmak için aynı bölgeye gittiler. Kamer Genç, saldırılardan kurtulmak için kulise kaçtı. Ancak, AKP’liler Genç’i kovalamaya devam etti. Kuliste de CHP’liler Genç’in etrafına adeta etten bir duvar örüp, olayı yatıştırmaya çalıştılar. AKP’liler ise koltuk ve kanepelerin üzerine çıkarak, Kamer Genç’e ulaşıp, tekme ve yumruklarla vurmaya devam ettiler. İdare Amirleri’nin devreye girmesine karşın, olay dakikalarca sürdü. Kulis polislerinin de izleyici gibi seyrettiği olaylar, basın mensuplarının da kulise inmesiyle yatıştı. GİTMEDİ OTURDU Kuliste bir süre CHP’lilerin ‘korumasında’ oturan Genç, Meclis’ten ayrılması isteklerine karşın, Genel Kurul’a yeniden girdi. Genç, tüm saldırılara karşın herhangi bir darbe almadığını da iddia etti. Ancak bir çok vekil gibi kendisinin de üstü başı darmadağındı. MUHALEFET TERK ETTİ Oturum yeniden açıldığında, Başkan Güldal Mumcu, milletvekillerini uyardı. Söz alan AKP’li avni Doğan, Genç’in baş.bakan ve cumhurbaşkanına hakaret ettiğini ileri sürdü. Doğan, “Birileri bize laf atarken, sizin orada mutlu oturmanız size yakışmaz “ dedi. Bu sözlere CHP’liler tepki gösterdi. Bunun üzerine yeniden gerginlik başladı. Karşılıklı laf atmalardan sonra, MHP ve CHP’liler topluca Genel Kurul'u terk etti. ÖFKE ÖZLÜK İÇİN Mİ? Kavga yatıştıktan sonra Kamer Genç ve CHP'li vekiller; AKP'lilerin asıl öfkelerinin Genç'in konuşmasından değil, kısa bir süre önce milletvekillerinin özlük haklarına koruyan önergenin kabul edilmemesinden kaynaklandığını ileri sürdüler. AKP'lilerin tekrir-i müzake ile Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı'nda kaldırılan milletvekillerinin özlük haklarının yeniden verilmesi önergesine CHP karşı çıkmıştı. Tek başına kalan AKP önergeyi veremedi ve 4 yıl milletvekilliği yapanların emekliliği hak etmesine ilişkin önergeyi verememişlerdi. Önergeden vazgeçilmesinin hemen ardından Genç kürsüye gelince; ortalık karıştı. İddiaya göre; AKP'lilerin asıl öfkesi buradan kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kamer Genç said: Linç etmek istediler ama dayak yemedim Savcılığa başvurup koruma talep edeceğim FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 said: Tek kusuru biraz deli olması. Deli olmasına rağmen tekrar seçilmesi işini yaptığının göstergesi olabilir bence. Gerçi bir arkadaş aşiret var onun arkasında falan dedi ama inanmadım şahsen. Bütün skandallarına ve enteresanlıklarına rağmen işini yapan bir vekil gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ergenekondur oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ne diye hitap edecekti Kamer Genç. Hz Tayyib mi diyecekti. Ne saçmalıktır bu. Bir AKP linin Kamer Genç'e "ŞErefsiz sanamı kaldı başbakanı çağırmak" gibi bir laf ettiği de gözden kaçmamalı. Şunu bile savunan fanatikler var. Neyini savunuyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 2 tarafında ayıbı çok büyük.. Ancak bu bizim ayıbımız, çünkü Milletvekilleri, millet'in vekilleridir.. Ben millet isem.. Ayıp benimdir.. Düzeltmesi de bana düşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Radikal gazetesinde hiç haber yok bu konu hakkında http://www.radikal.com.tr/index.php?tarih=18/04/2008 Liberal bir mesele değilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 En iyisini yapmışlar. Böyle bir şeyden rant sağlamaya kalkanlar olur.. Basın bunu evirir çevirir durur.. Dün K.V.P'de denildiği gibi, bomba patlayınca ilk giden para olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 horizon öle laga luga yapmayacaksın kamer genç saldırgan uslübü olan bir adam değil dünki konuşmasındada kaba bir sözü olmadı ya bilmeden konuşmayın pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar