draedan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 DarKRideR said: Shaun of the Dead bu gece 00:00'da Fox'ta :) gecenlerde imdb de ilk 10 korku filmine bakmistim, listede gorup d indirip seyrettim, korkudan cok komedi :P ama cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 heh zaten komedi filmidir Shaun of the Dead,yani korku filmlerinin parodisi yapılır. Edgar Wright ve ekibi,Hot Fuzz'da da aynı ekip var işte :) İkisi de süper filmler.Zaten bu iki film son 20 yılın en iyi İngiliz filmlerinden ikisi olarak gösteriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Rikkie said: İĞRENÇ Bİ FİLM İZLEMEYİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Aynen, salak gibi çektim bi de. Zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 anlamsızlık sınırlarını zorlamışlar filmde konu yok tek konu niggalık bi de birazcık aşk başı baş değil sonu son değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bone allah askına, adam insanı yarıcak guldurucek filmler demiş slvein, snatch falan ne alaka yani, aksyon filminin icinde 2 espiri var diye her guzel film de konulmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 DarKRideR said: Shaun of the Dead bu gece 00:00'da Fox'ta :) lanetler olsun şimdi görüyorum bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Quibble said: sesu said: the longest yard kesinlikle.. (tu) Çok dandik bir film sırf buraya güvenerek almıştım, İZLEMEYİN kısaca.. 2001 yapımı Vinnie Jones'un oynadığı Mean Machine'i çakma amerikan versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Big Lebowski diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bende buraya güvenip aldım longest yardı ama bişeye benzemiyor hakketten click bile daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "bile"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ikisi de gulmekten oldurmek amacli filmler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 gülmekten öldürecek tek bi film bilirim DKA http://www.bildirgec.org/imaj/gg/dka22.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Hot Shots - 1 Hot Shots - 2 Big Nothing:Kara mizah ama gerçekten gülmekten öldüğüm yerleri var ve cidden güzel bir film. Bide ben izlemedim ama arkdaşlar tavisye etti:"Dude where is my ranch?"Kefil olmam söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yeni konu açmayım dedim.Uplamak istedim. Önerdiginiz komedi filmleri lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Santo Panço Amerika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 harbi ya güzel bir film izlemem lazım gülmekten gebereyim şöyle. burada ki filmlerin bir çoğunu bilmiyorum ama soulplane ve eurotrip bariz fail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sap tayfası toplanıp izleyin. Editle: Önceki afişte filmin adı yokmuş, oha nasıl olur yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 benim ciddi en çok güldüğüm film the mask ondan sonrada bruce almighty sanırım ondan sonra da liar liar.. gülmek dişinda hiç bi beklentiniz olmayacak tabi bu filmlerden. jim carrey işini iyi yapiyor (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Heralde bir numara budur http://www.impawards.com/1975/posters/monty_python_and_the_holy_grail_ver1.jpg Yenilerden bomba bi film bu da http://xochitl.matem.unam.mx/~canek/pensadero/posts-images/2006/08/thank-you-for-smoking.jpg Liv Tylera hasta olmamak mümkün diil http://www.hollywoodjesus.com/movie/one_night_mccools/poster.jpg Klasikleri unutmamak lazım http://img136.imageshack.us/img136/4434/sut20kardesler202819762ts4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Fistan said: mükemmel ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben burayı neden daha önce görmemişim! Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Road Trip efsane film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Daha cok daha cok lütfen :) lebowski serisini indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar