Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atatürkü 3 saniye görebilmek

porsuk

Öne çıkan mesajlar

cok demokrat oldugum soylenemez koyu ataturkcuyum ancak putlastiriyorsunuz iye elestiricem ki emin olun ataturk olsa oda kizardi azicik karakter yapisini bilseniz...

2. resim super yazis olmus

94 adet ulkeni ntemsilcisi o masada demekki esleride yanalrinda oldugu icin bu yapar 188 kisi hadi sap gelenleri de dusunsek 140 diyelimki o masada o akdar kisi yok

onu gectim 1930 larin dunyasinda 94 tane ulke yok
o yuzden 2. resimin yorum fail olmus direk
Sosyal ağlarda paylaş

O salonun birbirine paralel masalardan oluşuyor diye düşünürseniz rahat sığar 100 kişi. Cumhurbaşkanı veya kral konusunda bir yorum yapmıyorum çünkü bilmiyorum o günkü dünya düzenini.
Ama önemli olan kaç kişi vardı kaç kişi yoktu değil herkesin ortasında bir Türk cumhurbaşkanının göğsünü gere gere kendinden emin oturuyor olması. Son yıllarda pek alışık olmadığımız bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
O salonun birbirine paralel masalardan oluşuyor diye düşünürseniz rahat sığar 100 kişi. Cumhurbaşkanı veya kral konusunda bir yorum yapmıyorum çünkü bilmiyorum o günkü dünya düzenini.
Ama önemli olan kaç kişi vardı kaç kişi yoktu değil herkesin ortasında bir Türk cumhurbaşkanının göğsünü gere gere kendinden emin oturuyor olması. Son yıllarda pek alışık olmadığımız bir durum.

:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya, Almanya, Avusturya, Macaristan, İsviçre, Fransa, Finlandiya, İspanya, Portekiz, Çin, Moğolistan, SSCB, Meksika, Küba, Filipinler, Kolombiya, Kosta Rika, Dominik Cum., El salvador, Guatemala, Haiti, Honduras, Nikaragua, Panama, venezuela, Şili, Arjantin, Brezilya, paraguay, Bolivya, uruguay, Peru, Ekvador, İrlanda, San Marino, Liberya, Çekoslovakya

Bunlar Cumhuriyetler.

İsveç, Norveç, Danimarka, Romanya, Yugoslavya, Bulgaristan, Birleşik Krallık (Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada'da dahil) Tayland, Yunanistan, Arnavutluk, Suudi Arabistan, Irak, Mısır, Manchu-Quo, Afganistan, Hollanda, Belçika, Yemen

Bunlar Krallıklar

İran'da Şah var, Habeşistan ve Japonya'da İmparator, Lüksemburg'da Grandük, Monako ve Liechtenstein'da Prens, Vatikan'da Papa.

Yok dayı Bütün dünya liderleri kalkıp gelse bile (ki imkanı yok) sayı tutmuyor. İşte böyle abartı ve sallamalar Atatürk'ü yüceltmez, milletin gözünde komik duruma düşersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Estonya, Letonya, Litvanya, Polonya, Almanya, Avusturya, Macaristan, İsviçre, Fransa, Finlandiya, İspanya, Portekiz, Çin, Moğolistan, SSCB, Meksika, Küba, Filipinler, Kolombiya, Kosta Rika, Dominik Cum., El salvador, Guatemala, Haiti, Honduras, Nikaragua, Panama, venezuela, Şili, Arjantin, Brezilya, paraguay, Bolivya, uruguay, Peru, Ekvador, İrlanda, San Marino, Liberya, Çekoslovakya

Bunlar Cumhuriyetler.

İsveç, Norveç, Danimarka, Romanya, Yugoslavya, Bulgaristan, Birleşik Krallık (Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada'da dahil) Tayland, Yunanistan, Arnavutluk, Suudi Arabistan, Irak, Mısır, Manchu-Quo, Afganistan, Hollanda, Belçika, Yemen

Bunlar Krallıklar

İran'da Şah var, Habeşistan ve Japonya'da İmparator, Lüksemburg'da Grandük, Monako ve Liechtenstein'da Prens, Vatikan'da Papa.

Yok dayı Bütün dünya liderleri kalkıp gelse bile (ki imkanı yok) sayı tutmuyor. İşte böyle abartı ve sallamalar Atatürk'ü yüceltmez, milletin gözünde komik duruma düşersiniz.

Resmin tamamını sindirmek, anlamak yerine yok 3 kraldı 5 cumhurbaşkanıydı gibi sayılara takılırsan komik duruma düşen sen olursun.
Helal olsun neymişiz, ama ne hale geldik, getirildik demen gereken yerde ota boka kusur ara sen.
Sosyal ağlarda paylaş

kralın üç aşşa beş yukarı olması atatürkün problemimi yoksa o yazarın sallaması mı? sonuçta o günlerde herkes ziyaret ettiği türkiyeye şu kanununuz eksik şu konuda demokratikleşememişiniz, parti kapatırsanız size nah ab, asılsız ermeni soykırımı iddiasını kabul edin, 70 millet var anadoluda türküz lafını nereden çıkardınız gibi lafları söyleyemiyordu.şimdi ülkesini ziyaret eden kralları ziyaret için ayağına gidenlerin ülkesindeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

maksattan sapmış sanırım ama samimi bir girşim gibi göründü bana bu övgüler yine de. ben 'şeriatçı halimle' (:P) (smiley koymama rağmen sazan çıkacak herhalde heh) bile karizmasına hayranım şahsen, yine de bu övgüyü yaparken hafiften sallama yapılmış gibi. sıkış ile atatürk'ü övgüyü yanyana koyunca da o övgünün maalesef kıymeti zedeleniyor, o nedenle olabildiğince gerçekçi yaklaşmak lazım.

zira atatürk'ün hayatı bu gerçekçiliği sonuna kadar kaldırabilecek bir yapıya sahip. hiçbir rötüşa, abartıya ihtiyacı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

ki gerçektende masadaki en şekil pozu paşamız veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık gerçekten çok üzülüyorum...
Bugün liderlerimiz en basitinden allahın arabının bile kuçusu durumunda ve böyle bir fotoğrafa gelip de yok 3 değil 5 değil komiksiniz falan diyebiliyorsunuz.Ve sizinle dalga geçenleri anlamayıp (skolastik atatürkçü gençliği) sizin fanatikliğinizle eğlenenlere gidip ciddi ciddi cevap veriyorsunuz o kadar gözleriniz kapalı.
Putlaştırıyoruz var mı ?
Adam gidip stalinini lenini castrosunu(daha hayattayken) roosveltini churchillini yamamotosunu titosunun değerini bilirken bizde artık atamızı övmek bile suç oldu putlaştırmak oldu.İnsanı ülkesinden soğutursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

spacecake skolastik atatürk gençliği dışındakilerde çeşitli şeyleri putlaştırırlar.kendi fraksiyonlarına göre kimisi ahir zaman half-prophet fetoyu, kimisi kendinse çağın benzersiz halükülade insanı sıfatı takılan nurlanmış kürdü, kimiside binlerce kisinin ocağını söndüren hapishane kuşu abdullahı putlaştırır.kısaca seven putlaştırır en azından skolastik atatürkcü gençliği putu diğerlerininkinden üstündür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...