Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A&F

cansn

Öne çıkan mesajlar

100$ veya ticari olmayadığını belli edecek kadar az => 1-2 ürün

Masticore said:
Lopeth said:
gümrük olayı toplu olarak alırsan şansa bakıyor. 1 2 tane alırsan %100 geçer

evet sansa bakıyor biraz daha önce de aldık bir sorunla karşılaşmadık dediler . Bu olaydan sonra daha almadılar ama.

100% geçmesi için 1-2 parçamı olması lazım yoksa 100 euro yu geçmemesimi ?
Mesela 200 euro'ya bir mont aldım diyelim geçermi %100
Sosyal ağlarda paylaş

A&F ürünlerinin bir kısmı türkiye de yapılır.Los Angeles ta beğendiğim tshirtü etiketinde Made in Turkey yazıyor diye A&F den almamıştım..Elim gitmedi o kadar para vermeye.Ha sonra ne oldu,yıllardır alışveriş yaptığım ihracat fazlası marka mal satan bi abim vardı anlattım kendisine meramımı,tesadüfen aynı tshirtü ve bi sweatshirtü getirdi bana.
Yazıktır,verilirmi bi tshirte o kadar para be..Tekstil cenneti ülkede bir sürü marka buraya yaptırıyor zaten.Sömürün ihracat fazlalarını.Zaten ihracat fazlası da sahtesinden farklı bi fiyatta oluyor.65 ytlye A&F de satılıyorsa dandiğini pazarda 10 a,ihracat fazlasını 20-30 a falan bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
A&F ürünlerinin bir kısmı türkiye de yapılır.Los Angeles ta beğendiğim tshirtü etiketinde Made in Turkey yazıyor diye A&F den almamıştım..Elim gitmedi o kadar para vermeye.Ha sonra ne oldu,yıllardır alışveriş yaptığım ihracat fazlası marka mal satan bi abim vardı anlattım kendisine meramımı,tesadüfen aynı tshirtü ve bi sweatshirtü getirdi bana.
Yazıktır,verilirmi bi tshirte o kadar para be..Tekstil cenneti ülkede bir sürü marka buraya yaptırıyor zaten.Sömürün ihracat fazlalarını.Zaten ihracat fazlası da sahtesinden farklı bi fiyatta oluyor.65 ytlye A&F de satılıyorsa dandiğini pazarda 10 a,ihracat fazlasını 20-30 a falan bulabilirsiniz.

sen o dediin yeri göster ihracat fazlasını kapatmıosam ne oliim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ayıp günah ya Türkiye gibi bir tekstil cennetinde tekstile o kadar para verilir mi ya?

konuyu okurken sadece bu vardı aklımda

ben gerçekten kaliteli vbe iyi kumaş bir gömlere 40 YTL üstü vermeye elim gitmiyorken.. hani mali olarak sorunum da yok ama.. (bu arada versace marka gömleklerin kumaşının teknolojisi hgenüzö türkiyede yo kneredeyse yanmaz kumaştan yapmış herifler sık sık üstüne sigara külü köz vs dökenlere duyurulur)

ne bilim ithal malı, evlat acısı tekstil için

(iktisaytçıyız ona göre konuşuyoruz)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...

Mont alanınız oldumu hiç gümrüğe takılma ihtimali varmı acaba ?

Beyendiğim mont 200 dolar. shipping içine giriyormu bilmiyorum girerse 240 dolar olur. 100 euro muhabbeti varya o yüzden soruyorum

birde a&f'nin navy olayını bir türlü çözemedim. Bazıları siyah gibi duruyor bazıları olması gerektiği gibi lacivert

bu lacivert'e mi yakın siyaha mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
tekstil cennetiyiz diyoruz da, iplik italyan, pamuk çin, makineler italya-almanya..

her bi bok ithal, i$cilik yerli.

jennifer lopezin tasarladığı 1.000x dolarlık kotun kumaşının özellikle türkiyeden getirtildiğini duyduktan sonra diğer markaların kumaşlarının yurtdışından geldiğine dair bir inancım kalmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

A&F bence de verdigin paraya degiyor.

American Eagle cok severdim, A&F'nin yari fiyatina ama kalitesi de yari yariya gercekten. Tarz OK, gayet iyi, ama falafos oluyo be abi ozellikle tisortler yani. A&F tas gibi masallah hicbisey olmuyor, tarz desen 1 numara. Degiyor yani bence.

Ozellikle, Izmir'dekileri bir kere daha uyarayim Amerikan Pasajinda A&F ihrac fazlasi satan bir yer var ozellikle Turkiye uretimlerinin bircogu bulunuyor, cakma falan degil bildiginiz gercek ve yari fiyatina yakin, gidin bakin. Mont falan filan da var ben yeni kot, bikac tisort, mayo falan aldim Amerika'ya gelmeden. Gecen sene verdigim paralara uzuldum cunku hehe. Simdi sadece boyle yeni cikan guzel bisiler varsa onlari alirim gerci param yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok tshirt esnetirim. Çünkü buludğum yere kıvrılan bi adam olduğumdan üstümdeki tshirtle uyurum ederim çok esner.Daha sonrada bollaşıyor giyilmiyor. AF den aldığım 3 tshirtte daha esnemedi hiç o kadar yattım kalktım gayet güzeller ama işte pahalı.Amerika da da pahalı ama.Converse gibi olsa ya =) getirttirelim 5er 10ar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...