kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 100$ veya ticari olmayadığını belli edecek kadar az => 1-2 ürün Masticore said: Lopeth said: gümrük olayı toplu olarak alırsan şansa bakıyor. 1 2 tane alırsan %100 geçer evet sansa bakıyor biraz daha önce de aldık bir sorunla karşılaşmadık dediler . Bu olaydan sonra daha almadılar ama. 100% geçmesi için 1-2 parçamı olması lazım yoksa 100 euro yu geçmemesimi ? Mesela 200 euro'ya bir mont aldım diyelim geçermi %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Fistan said: Finkel said: yannız kolpasıyla gerçeği arasında nerdeyse hiç fark yok dikkat edip alın. fark yoksa gerçek ya da değil ne fark edecek eueha kişinin gönül rahatlığı şahsen sahtesini alıp 60 milyon vereceğime orjinalini alır 65 milyon veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o yüzden sahtesiyle gerçeği arasındaki fiyat farkını 5 ytl yapmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bunu yapanlar varki söylemişim burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 A&F ürünlerinin bir kısmı türkiye de yapılır.Los Angeles ta beğendiğim tshirtü etiketinde Made in Turkey yazıyor diye A&F den almamıştım..Elim gitmedi o kadar para vermeye.Ha sonra ne oldu,yıllardır alışveriş yaptığım ihracat fazlası marka mal satan bi abim vardı anlattım kendisine meramımı,tesadüfen aynı tshirtü ve bi sweatshirtü getirdi bana. Yazıktır,verilirmi bi tshirte o kadar para be..Tekstil cenneti ülkede bir sürü marka buraya yaptırıyor zaten.Sömürün ihracat fazlalarını.Zaten ihracat fazlası da sahtesinden farklı bi fiyatta oluyor.65 ytlye A&F de satılıyorsa dandiğini pazarda 10 a,ihracat fazlasını 20-30 a falan bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Zara`nin bircok elbisesi turkiye`de yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Afush said: A&F ürünlerinin bir kısmı türkiye de yapılır.Los Angeles ta beğendiğim tshirtü etiketinde Made in Turkey yazıyor diye A&F den almamıştım..Elim gitmedi o kadar para vermeye.Ha sonra ne oldu,yıllardır alışveriş yaptığım ihracat fazlası marka mal satan bi abim vardı anlattım kendisine meramımı,tesadüfen aynı tshirtü ve bi sweatshirtü getirdi bana. Yazıktır,verilirmi bi tshirte o kadar para be..Tekstil cenneti ülkede bir sürü marka buraya yaptırıyor zaten.Sömürün ihracat fazlalarını.Zaten ihracat fazlası da sahtesinden farklı bi fiyatta oluyor.65 ytlye A&F de satılıyorsa dandiğini pazarda 10 a,ihracat fazlasını 20-30 a falan bulabilirsiniz. sen o dediin yeri göster ihracat fazlasını kapatmıosam ne oliim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 heh ihracat fazlası satan bir FCUK fabrikası mağazası var maslak sanayinin altında varoşta bir yerde, bir cumartesi gidelim dedik.. kızılay yardım dağıtıyormuş gibi kalabalık vardı, direk uzaklaştık gerisin geri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Netten spariş verdim 2 parça 95$ + 40$ shipping (45 te olabilir tam hatirlamiyorum) 2 haftada fln gelir diye bekliyordum dört buçuk günde geldi diyim.. Gümrükle ilgili bir sorunda yaşamadım.. Dediğiniz çıktı yani (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 sormasi ayip ne aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Amerika'da bi ton para verdim, gecen gun Izmir Amerikan Pasajinda ihrac fazlasi, bildigin ayni ve orjinal tisort ve sweatleri yari fiyatina gorunce uzuldum tabi. Uzulmekle kalmadim aldim bikac tane hatta ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ayıp günah ya Türkiye gibi bir tekstil cennetinde tekstile o kadar para verilir mi ya? konuyu okurken sadece bu vardı aklımda ben gerçekten kaliteli vbe iyi kumaş bir gömlere 40 YTL üstü vermeye elim gitmiyorken.. hani mali olarak sorunum da yok ama.. (bu arada versace marka gömleklerin kumaşının teknolojisi hgenüzö türkiyede yo kneredeyse yanmaz kumaştan yapmış herifler sık sık üstüne sigara külü köz vs dökenlere duyurulur) ne bilim ithal malı, evlat acısı tekstil için (iktisaytçıyız ona göre konuşuyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 tekstil cennetiyiz diyoruz da, iplik italyan, pamuk çin, makineler italya-almanya.. her bi bok ithal, i$cilik yerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Tommy Hilfiger ın Yenibosnadaki şubesinde A&F ünlü olmadan almıştım bi tane 70 ytl(indirim oldugu halde) vermiştim.. ama hala getiriyorlarmı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mont alanınız oldumu hiç gümrüğe takılma ihtimali varmı acaba ? Beyendiğim mont 200 dolar. shipping içine giriyormu bilmiyorum girerse 240 dolar olur. 100 euro muhabbeti varya o yüzden soruyorum birde a&f'nin navy olayını bir türlü çözemedim. Bazıları siyah gibi duruyor bazıları olması gerektiği gibi lacivert bu lacivert'e mi yakın siyaha mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sanirim A&F magaza elemanlarini guzellik yarismasiyla seciyo, kapida duran ciplak adami atlattiktan sonra icerisi cennet gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Gümrüğe takılmıyor. Ben 400 dolarlık alışveriş yaptım A&F'den takılmadı. 1 haftada falan geldi ayrıca. edit: dolar kurundan yazdım accurate olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Esh said: tekstil cennetiyiz diyoruz da, iplik italyan, pamuk çin, makineler italya-almanya.. her bi bok ithal, i$cilik yerli. jennifer lopezin tasarladığı 1.000x dolarlık kotun kumaşının özellikle türkiyeden getirtildiğini duyduktan sonra diğer markaların kumaşlarının yurtdışından geldiğine dair bir inancım kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kot un çoğunu biz gönderiyoruz zaten işlenip bize sokuyorlar sonra. Bu arada AF hakkında fikirlerim değiştir.Pahalı gerçekten ama harika ürünleri var. Özellikle kapüşonlu montlarına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 A&F bence de verdigin paraya degiyor. American Eagle cok severdim, A&F'nin yari fiyatina ama kalitesi de yari yariya gercekten. Tarz OK, gayet iyi, ama falafos oluyo be abi ozellikle tisortler yani. A&F tas gibi masallah hicbisey olmuyor, tarz desen 1 numara. Degiyor yani bence. Ozellikle, Izmir'dekileri bir kere daha uyarayim Amerikan Pasajinda A&F ihrac fazlasi satan bir yer var ozellikle Turkiye uretimlerinin bircogu bulunuyor, cakma falan degil bildiginiz gercek ve yari fiyatina yakin, gidin bakin. Mont falan filan da var ben yeni kot, bikac tisort, mayo falan aldim Amerika'ya gelmeden. Gecen sene verdigim paralara uzuldum cunku hehe. Simdi sadece boyle yeni cikan guzel bisiler varsa onlari alirim gerci param yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben çok tshirt esnetirim. Çünkü buludğum yere kıvrılan bi adam olduğumdan üstümdeki tshirtle uyurum ederim çok esner.Daha sonrada bollaşıyor giyilmiyor. AF den aldığım 3 tshirtte daha esnemedi hiç o kadar yattım kalktım gayet güzeller ama işte pahalı.Amerika da da pahalı ama.Converse gibi olsa ya =) getirttirelim 5er 10ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 http://www.ae.com/web/index.jsp yeni modamız efendim A&F nin yeni rakibi American Eagle ;p fiyatları da daha makul haftay geliyor ayakkabım bakalım nasılmış next : göynek + sweat alacağım rapor ederim buradan efenim ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 abi bi onceki sayfadaki yazima bakarsan rakiplikle uzaktan yakindan alakasi olmadigini anlarsin AE ile AF nin :) AE de kotu degil yani gayet de guzel de AF cok cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu arada hazır konu uplanmışken, Cevahir deki YKM de AF satılıyor da çok pahalı gerçekten. Netten baktım, usa da 49 dolar olan polo burada 130 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 http://www.ihracatmallari.com/UrunDetay.asp?ID=463 ürün güzel olsa denerdim ama hem site yalan gibi hem de bu fiyat inandırıcı deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar