Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allahsız EA


huun

Öne çıkan mesajlar

Gerizekalı EA yarım senedir bazı serverlarda statların boostlandığını 2 ay önce fark etmiş ve temizliğe girişmiş. Az önce oyuna girdim ve benim hesabımın da sıfırlandığını gördüm.

Gittim EA forumlarına aptal gerizekalı beceriksiz embesil oldukları yönündeki fikirlerimi yazdım ama çok kızdım. bu kadar aptalca bir uygulama olabilir mi ya? neymiş? ben statların boostlandığı serverda oynamışım. Lan aptal adamlar ben zaten günde en fazla yarım saat kırkbeş dakika oyununuzu oynuyorum. nerden bileyim hangi serverda ne oluyor? herifler bi de yazmışlar anasayfaya "sadece bildiğiniz güvendiğiniz serverlarda oynayın" diye. ebenin ki EA, peki sen sadece güvendiğin insanların ranked server işletmesine izin versen nasıl olurdu?

işin en traji komik yanı bugüne kadar ciddi anlamda stat boostlayanların olduğundan emin olduğum tek server EA in kendi serverlarından birisiydi.

aha da yazdım üzerinde EA damgası olan bir oyunu kapıdan içeri sokarsam ne olayım. hayvan herifler bi de kocaman yazmışlar, hesabı sıfırlananların hesabı eski haline getirilmez diye ama forumlarda millet dert yanıyor "peki server işleten klanların ileri gelenleri nasıl oluyor da bütün unlocklarını geri almış" diye. EA klasiği diyip geçelim di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yazmayı unutmuşum, bf2142.

olay da bu ya zaten. EA in ranked server işletmesine izin verdiği insanların serverındaki sorunlar yüzünden benim hesabım sıfırlanıyor ve dediğim gibi ciddi anlamda şüphelendiğim tek server EA'in kendi serverlarından birisiydi. tek roundta 200 killi olan adamların oldugu bir server.

biraz daha araştırdım, ticket atanlara hallederiz gibisinden bir maille cevap veriyorlarmış ama henüz hesabını geri alanlar olduğuna dair birşey göremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben RTS bazında düşünmüştüm zira o oyun aklımın ucundan bile geçmedi. Şimdi herşey anlam kazandı :P

Yalnız yine de başkasına ranked server işletme hakkı vermek bende "lol wtf?" gibi bir tepkiye yol açtı. Tahmin ediyorum ki milyar dolarlık şirket yöneticilerinin sattıkları oyunları oynamaya ihtiyaçları var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard gibi bir firmanın EA'le iş yapacağını falan hiç sanmıyorum. Vivendi gibi diğer bir yapımcı öğütücüsü firmanın elinde bile sağ salim kalmayı başardı çünkü hiç bir projelerine kimseyi karıştırmıyor adamlar, tam bir bağımsızlık var. Ayrıca Blizzard'ın dağıtımcısı vivendi, ne işi olur EA ile. Vivendi multi milyar dolarlık medya firması, şerefsiz EA sen kimsin ki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Blizzard Vivendi ile anlaşmalı ki Vivendi'nin yıllık geliri EA'nin toplam bütçesi kadar. Yemez yani SC2'yi çıkartmak EA için :P


Anlaşmalı değil hatta Blizzard'ı satın aldı Vivendi bildiğim kadarıyla.

Ama "yaptıkları işe içeriğe kesinlikle dokunmayacaz adamlar zaten süper" dediler, sadece satın aldılar karları yiyolar Blizzard yine aynı Blizzard. Ha, ama hala aynı şekilde sırf "yeterince güzel olduğunu düşünmüyoruz istediğimiz gibi yapamadık" diye yüzmilyonlar gömdükleri projeleri (SC Ghost mesela) bir kalemde silebilecek kadar cesur karar verebilirler mi, o konuda Vivendi nooluyo lan diyerek kızar mı bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar da Allahsız değilmişler:

Hi there,

Thank you for contacting us.

Due to the nature of your issue, more time is required for investigation. I apologize for any prolonged delays this might cause, but please rest assured that we are trying to handle your issue in a timely manner. During this time, you may still update your incident with additional information that might help us resolve your issue without causing any additional delay. To update your incident click the link above that says, To view or update your question from our support site, click here.

We appreciate the opportunity to assist you and look forward to getting you back in the game!
Sincerely,

Warn
Customer Support Representative III
Electronic Arts


başlarım size de oyununuza da oynamıyorum verin topumu demek etkili oldu :D bu cevaptan bir gün sonra bugün gelmiş unlocklarım ama puanlar ve madalyalar yok. Damgalı eşşeğe döndük, 0 madalya ve o kadar silahla ama silahlarım geri geldi ya gerisi önemli değil tozunu atarım ben nasılsa savaş alanının.

ayrıca ben burdan EA'ye tebriklerimi iletiyorum haftasonu çalışan elemanları var, müşterilerle çok ilgililer. Büyüksün EA

yok lan kızgınım hala. madalyalarım yok ve çok saçma bir uygulama, adam gibi araştırmadan yargısız infaz ettiler beni zaten ezik statslarım iki dk göz atsalar anlarlardı o taraklarda bezim olmadığını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

müşteri hizmetleri iyidir EA'in = yanlışlıkla 12 tane hellgate almıştım error verdiği için satın alırken, hepsini teker teker iptal edip paramı 30dk içinde yolladılar ( bu arada EA international, EA UK, EA Germany, EA Ireland vs. karışık almıştım çalışmıyor diye)

haaa serverları server hizmetleri çok yetersiz, XBOX 360'da bad company betası var: o kadar yetersiz ki serverlar... o yüzden ranked sunucu açma izni veriyorlar ztn.. ama onu bile beceremiyorlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...